Inimesed

Reet Linna: "Eve sees võis olla palju pingeid, millest meie midagi ei teadnud." (21)

LISA KOMMENTAAR

koondamine19. oktoober 2014, 17:32
Saan Eve Viilupi sügavast solvumisest täiesti aru ja ärge arvake, et see kiiresti üle läheb, kui inimene on oma töösse 110% pühendunud. Lihtne on öelda - lihtsalt töölepingu vorm muutus. Koondamine on koondamine, vahet pole, ka "uued luuad", kellegi poolt kättemaksuks, rumalusest, läbimõtlematult.
Eve Viilup töötas suure põlemisega, vahel tegi ka mingeid oma vangerdusi, kui mõne noore laulja eest seista otsustas - tem käes olid ju hoovad. Aga ideede genereerimine, produtsendi ja toimetaja töö, samas valvsa kõrvalpilgu hoidmine ja sisemine äng "mina küll nii ei teeks" uusi tegijaid jälgides, aga keegi nõu ei küsi ka enam, see kõik on väga närvesööv ja tervist kulutav. Eriti magnettormide ajal.
RRR15. oktoober 2014, 08:17
Tüüpiline eestlaslik tagantjärele heietamine.
Tekib hoopis küsimus, kes oli see ülemus, kes sellise südamega töötaja otsustas raha kokkuhoiuks koondada?
Millal14. oktoober 2014, 18:56
lõpetage see alatu iba!14. oktoober 2014, 16:53
"Ma tean, et Eve elas väga üle, kui ta järjekordse ETV juhtkonna vahetuse käigus koondati."
On ikka tõpraid välja ujunud kurva sündmust oma möla jaoks kasutama! Esiteks juhtus see juba aastal 2000- 14 aastat tagasi! Teiseks jätkas ta oma tööd telemajas ju töövõtulepinguga- muutus lihtsalt töövõtuvorm, mitte ei jäänud ta töötuks ega kihutatud teda kallist telemajast minema! Selline alatu urgitsemine, ümbernurga näpuga suunamine, et kes kõik on inimese surmas süüdi, on lihtsalt sigadus ja konkreetselt lurjuse käitumine.
ütle seda Linnamutile14. oktoober 2014, 19:26
Tema jagab sellist informatsiooni.
Tavainimene loeb ja usub.
poliit16. oktoober 2014, 03:40
etv-s raha palkadeks polnud aga pankade kasumid olid 2000-l 39 miljardit, milledelt maksti makse 0 euri!
õnnetu14. oktoober 2014, 13:23
Kohutavalt kurb lugu. Selle järellainetust jätkub tõenäoliselt väga pikaks ajaks. Kui ometi saaks aega tagasi? Vaatasin aga, et Eve koondati telest juba 2000. aastal ( http://www.naisteleht.ee/node/3184 ). Või juhtus see uuesti? ERRis käivad pidevalt mingid kummalised jõuvõtted ...
Kaastunne.14. oktoober 2014, 11:32
Praegu kõik meenutavad, kuidas inimene rabas meeletult tööd teha. Sellisel ametikohal olid osa nädalavahetusi ka hõivatud. Keegi ei meenuta , kuidas puhati koos või tehti muud lõbusat, aga mittetöist. Kui veel koondati ka, pole ime et inimese tervis üles ütleb. Kas tõesti polnud inimesele tööd anda. on ju saated OP, MI, kultuuriuudised, midagi oleks ikka leitud. Saated näitlejatega, intervjuud meie tuntud tegelastega, enne kui need kaovad. Igasugused tegelinskid reisid mööda ilma ja tegid reisisaateid ETV-le. Muusika kallakuga ilusaid kohti on ju küll ja küll. (kui peab see kallak olema).
Tema oleks selliseid reise tuhatkordselt ära teeninud. ETV arhiivile pole ju ükski saade mahajooksnud vaev.
Kuidas me küll ei oska oma inimesi hinnata.
Naised ikka annavad kergesti alla, kui seda koondamise juttu hakatakse kerima. Ei juleta enda eest seista.
Kaastunne!14. oktoober 2014, 10:21
Väga kurb, ei julge t6esti enam lehte avada - iga päev loed, kuidas jälle on lahkunud inimene LIIGA VARA meie seast. Mis küll toimub Eestis? Kas mitte pinged, stress ja mure ning teadmatus homse suhtes pole need p6hjused, mis hävitavad meid, tekitavad haigusi ja viivad liiga vara? Kas oleme k6ik kiirelt keerleval surmakarussellil, millele järjest hoogu juurde antakse??
Kaastunne!14. oktoober 2014, 10:21
Väga kurb, ei julge t6esti enam lehte avada - iga päev loed, kuidas jälle on lahkunud inimene LIIGA VARA meie seast. Mis küll toimub Eestis? Kas mitte pinged, stress ja mure ning teadmatus homse suhtes pole need p6hjused, mis hävitavad meid, tekitavad haigusi ja viivad liiga vara? Kas oleme k6ik kiirelt keerleval surmakarussellil, millele järjest hoogu juurde antakse??
muusikaõpetaja, üks paljudest14. oktoober 2014, 09:37
Eve põdes koondamise järel väga seda, et Laulukarusselli asuti survestama meelelahutuse suunda (rahva hääletus ... ainult 1 salvestusvõte - lahe ju vaadata, kui lapse närv alt veab jne). Eve elutööks oli tglklt arengukeskonna loomine andekatele lastele etv-s. See oli kindlasti midagi muud. Eve oli imeline!
muusikaõpetaja, üks paljudest14. oktoober 2014, 16:30
Veel üks kõnekas detail. 2012, lastekooride konkurss Türil. Kuulan proove saali tagareas. Sisenevad Lii Leitmaa ja etv lastekoor... kõige lõpus Eve, tassides rasket akordionikasti. Must möödudes ta seisatas, naeratas valuskurvalt ja ütles: " näe, mullegi jäetud roll, tohin pilli tassida". See lõikas tookord väga. Millal me ükskord õpime väärt inimesi hoidma ja kaitsma?
Koormakandja16. oktoober 2014, 04:01
Tõepoolest ilmekas kogemus. Olen ka ise "trasnporttöölise" seisuses ärikast rumalavõitu ja kogemusteta ülemusele, kes määrati kõrgemalt poolt.
Lavapoiss14. oktoober 2014, 09:28
Draamateatrist saadab ERR-is korda mõtlemata tegusid.
aga14. oktoober 2014, 08:28
koondatakse ju igal pool, miks näitlejate ja kultuurirahva koondamine midagi erilist on, liiga kõrge ego vist.
Minu väljaütlemine ei ole seotud Eve Viilupiga, lihtsalt arutlesin. Tihti kuuleme ju kuidas näitlejad satuvad"musta auku" kui lepingut ei pikendata.
kaastunne 14. oktoober 2014, 08:15
Miks meil Eestis inimesi ei väärtustata. See pidev koondamine, olenemata sellest, kui hästi sa oma tööd teed on alatu. Kes on hingega oma tööd teinud, see võtab ka hinge, kui ta nn prügikasti visatakse. Ei saa öelda, et TV enam lastesaateid ei tee - järelikult ei olnud vaja tema kohta koondada. Järelikult loeti kas vanaks ( meil ju noorte kultus) või olikellegi tuttavale töökohta vaja. Selline süsteem kehtib kõigis töökohtades üle Eesti. Välismaal millegipärast niimoodi lambist töötajaid minema ei visata.
V-riik14. oktoober 2014, 08:39
Põhjuseks on rahapuudus!
HF14. oktoober 2014, 08:40
Kas selle eest ka mõni VIP vastutab?
Ja kes tema koondas?
kas14. oktoober 2014, 08:15
keegi huvitus ta muredest? Või taaskord jagati ainult rõõme-jagatud rõõm on ka oht-Evele ei pruukinudki enam muud kui mured jääda.
Armsa lapsepõlve loojale kauneid inglitiibu!
Väga kahju!14. oktoober 2014, 07:45
Mida üldse mõtlevad need koondajad, kes nii mõtlemata ja ilma põhjuseta ja valetades inimeste saatusi muudavad?Küll kord ka neile tasutakse, mida teistele teinud on.Kaastunne lähedastele ja kogu Eesti rahvale!Eve täht särab taevas eredalt ,ka pilves ilmaga.Head teed!
kahju14. oktoober 2014, 07:39
ei ole Evega kokku puutunud,kuid hästi tean teda laste muusikasaadate kaudu,tema töö sai tehtud ,ta jõudis palju ,nüüd peavad seda teised edasiviima.Kahju et kõik juhtub ootamatult,sest Eve oleks võinud veel tegutseda,aga küllap see pidi siis nii olema ,et aitab.Kaastunne kõikidele lähedastele,kes temaga elasid ja temalt jõudu ja oskusi omandasid.