VEEL PEIDUS? Austraaliasse puhkama sõites ei paistnud beebikõht veel selgelt välja, kuid pealtnägijate kinnitusel pole nüüd enam kahtlust, et Jessica Biel lapseootel on. Foto: Alamy/AOP
Inimesed
13. oktoober 2014, 07:30

Jessica Biel ootab pisikest Timberlake’i?

Abikaasa Justin Timberlake’iga Austraalias puhkusereisil viibiv Jessica Biel näeb üha enam sedamoodi välja, et ootab last. 32aastane näitleja püüab Sydneys paljude pilke, sest tema vööümbermõõt näib olevat märkimisväärselt kosunud ning on alust arvata, et tegemist pole puhkuseaegse söömakõhuga, vahendab RadarOnline.

Võimalikust rasedusest sahistatakse tegelikult juba mõnda aega: lapseootusele iseloomuliku kõhuga jäi Jessica fotograafide objektiivide ette augusti lõpus toimunud populaarse telesarja "Seitsmes taevas" kokkutulekul.

Samas pole ei Justin ega Jessica siiani kuulujutte sõnagagi kommenteerinud.

2013. aasta veebruaris ütles aga Justin, et lähiaastatel neilt kindlasti beebiuudiseid ei tule, sest ta kavatseb täielikult oma muusikukarjäärile keskenduda. Kui Jessica nüüd lihtsalt trennist ei viili ja tõesti beebit ootab, on nii temale kui 33aastasele Justinile tegu esimese lapsega. Võib-olla ootab paar hea uudise teatamisega 19. oktoobrini, mil noored oma teist pulma-aastapäeva tähistavad. Kui nad selleni ikka jõuavad: kõrvu rasedussahinatega räägitakse pidevalt ka sellest, et Justin on oma naist kahe aasta jooksul korduvalt petnud.