Lèa Seydoux.Foto: AOP
Inimesed
13. oktoober 2014, 07:15

Uus Bondi-tüdruk polegi Rihanna! (1)

Kuigi pikalt sahistati, et just ­Rihannast saab uus Bondi filmi staar, selgub, et Daniel Craigi kõrval astub üles hoopis Prantsuse näitlejatar Lèa Seydoux. Pariisis sündinud näitleja täpsest tegelaskujust veel ei räägita, kuid tõenäoliselt saab temast kas James Bondi järgmine ihaldusobjekt või hoopis vihavaenlane, vahendab Inquisitr.

Léa on tuttav linateostest "Võimatu missioon: Variprotokoll", "Vääritud tõprad", "Robin Hood" ja "The Grand Budapest Hotel". Lähiajal läbib näitlejanna hulganisti kaamera-, meigi- ja kostüümiproove, et lavastaja Sam Mendes ja produtsendid Barbara Broccoli ja Michael G. Wilson saaksid kindlaks teha tema lavatüübi. Esialgne "Bond 24" käsikiri eeldas küll, et Bondi-tüdrukuks saab keegi Skandinaaviamaadest pärit kaunitar, kuid ehtsat Prantsuse päritolu iludus veenis tema kasuks otsustama.

Sahistatakse, et ka "Harry Potteri" täht Emma Watson võib filmis üles astuda, kuid seda peetakse kaheldavaks: Bondi-tüdruku rolliga käib kaasas teatav aura, mida feminist Watson ehk endale ei sooviks. "Bond 24" võtted algavad detsembris.