SAATE PÄRAST HÄBI: Viimases «Naistevahetuse» hooajas osalenud Meret, kes süüdistas vahetusnaist Marinat ja oma elukaaslast Oliveri truudusemurdmises, ei taha juhtunu kohta enam ühtki sõna poetada. Foto: TV3
Inimesed
11. oktoober 2014, 11:00

Skandaalseima "Naistevahetuse" tegelased Marina ja Meret suhtlevad siiamaani (5)

Viimase hooaja "Naistevahetuse" enim kõmu tekitanud saates osalesid pereemad Marina ja Meret. Viimane oli oma elukaaslase Oliveri peale nii armukade, et kahtlustas meest truudusemurdmises. Kui Oliver ütles, et magas vahetusnaise Marinaga, järgnes sellele lõputu suheteklaarimine ja tülitsemine, mis viis paari lõpuks lahku.

Meret ei soovi enam oma saates osalemist kommenteerida, öeldes, et tal ei ole aega. Marina sõnul, keda tabas perelõhkuja kuulsus juba enne saadet, mõjutas saade tema pereelu nii palju, et veel enne, kui see jõudis teleekraanile, lahkus tema uus mees Õhtulehes avaldatud artikli pärast.

"Kui minu mees läks kodust ära, palusin tal artikkel lõpuni läbi lugeda ja jõuda ka Oliveri selgituseni, kus ta rääkis ausalt, et mõtles tegelikult kõik välja," meenutab Marina šokeerivalt mõjunud uudist, et tema abikaasa ja pisilapse isa võib tema saatesündmuste pärast maha jätta.

"Oliver käitus selles mõttes ikkagi mehena, et julges tõe välja ütelda ja tunnistada, et ta luiskas oma naisele," meenutab Marina

"Õnneks luges minu abikaasa Oliveri selgitused läbi ja tuli tagasi," on Marina pereeluga praegu kõik hästi.

Ta kinnitab, et suhtleb Meretiga Facebookis siiamaani. Marina sõnul on Meret tema ees isegi välja mõeldud valede pärast vabandanud.

"Näiteks selle eest, et ta rääkis, et läksin saatesse selleks, et saada 1000 eurot ning pidada selle eest uue mehega pulmi," toob ta ühe näite nendevahelisest vestlusest.

Küsimuse peale, kas ta vaatas oma osalusega "Naistevahetust" ja kas saates oli näidatud kõik nii, nagu see tegelikult oli, vaikib ta pikalt ning ohkab.

"Oh jaa, vaatasin küll…" jääb ta mõttesse ning katkestab telefonivestluse, vabandades, et tal ei ole rohkem aega.