Pulmalised ei suutnud pisaraid tagasi hoida, kui halvatud pruut isa käevangus altari ette astus.
Inimesed
10. oktoober 2014, 07:00

Halvatud pruut kõndis altari ette (1)

Kuus aastat tagasi autoavarii tagajärjel alakehast halvatuks jäänud ameeriklanna valmistas oma pulmakülalistele vapustava üllatuse, kõndides altari ette omil jalgel.

Endise sportlasena alustas Gina Giaffoglione (27) pärast õnnetust vapralt treenimist, kirjutab People. Oma tulevase abikaasa John Springhoweri südame võitis Gina just nimelt oma innukuse ja optimismiga. "John on üks imeline mees, kes mu ratastooli lihtsalt ei märka. Ta näeb mind minuna ja unustab, kuidas ma ringi liigun," rääkis naine telekanalile KETV7.

Kui John Ginat 2012. aasta detsembris kosis, ütles mõrsja oma isale, et tahab maksku mis maksab tema kõrval altari ette astuda. Ta alustas ränki treeninguid. Poolteise aastaga oli Gina suutnud keha sirgu ajada ning hakata liikuma jalatoe ja karguga. Pulmaliste eest hoidis ta oma treeninguid salajas. Nii polnud nende seas ainsatki kuiva silmapaari, kui halvatud pruut isa käevangus otsekui imeväel nende ette astus. Nüüd on Gina võtnud oma südameasjaks innustada teisigi võimatut saavutama.