"Nuuskija" staar Kirill Käro.Foto: Julia Duz
Inimesed
8. oktoober 2014, 07:00

"Nuuskija" teises hooajas on oodata uut naistegelast

"Elan praegu kolme võtteplatsi vahel, magan rongis või lennukis," selgitab Moskva ja Kiievi vahel tööd jagav näitleja Kirill Käro, kes mängib Ukraina krimisarjas "Nuuskija" pearolli ning kinnitab, et Kanal 2s jooksnud sari saab peagi järje.

"Praeguseks oleme filminud teise hooaja viimaseid osi Kiievi lähedal pansionaadis Vanaema aed," selgitab Käro. Esimene võttepäev toimus ilma temata.

"Mina saabusin alles teiseks päevaks. Kui režissöör mind nägi, siis ütles ta: "Nüüd on kõik koos. Praeguseks on jäänud filmida veel neli osa, kokku tuleb neid kaheksa"." Teine hooaeg on sama pikk kui esimene.

"Uued osad peaksid jõudma teleekraanile tuleva aasta märtsis Vene telekanalil Pervõi," saab Tallinnast pärit näitlejat näha detektiivi rollis kõigepealt Vene telekanalil.

"Sarjas on oodata uusi põnevaid süžeeliine ning Nuuskija vaenlased on keerukama karakteriga ja peakangelase väärilised. Samuti on oodata uut naisliini," lubab Käro ning paljastab vaid niipalju, et kohtueksperti Irina Nordinit hakkab mängima Leedu näitleja Agne Grudyte.

Venemaal edukaks osutunud krimisarja "Nuuskija", mille detektiivist peakangelane aitab otsida kurjategijaid oma erakordse lõhnataju abil, said Eesti televaatajad näha nii Pervõi Baltiskij telekanalil kui ka Kanal 2st.