Tantsutüdrukud, Maire Aunaste ja Ines Karu-Salo.Foto: ETV
Tele
4. oktoober 2014, 19:16

Ines Karu-Salo paneb Maire Aunaste kõhutantsu proovima (1)

Maire Aunaste saates "Tõuse ja sära" annab üle hulga aja intervjuu Ines Karu-Salo, kes tuleb ETV stuudiosse koos kõhutantsijatega ja paneb saatejuhi proovile.

Ines vaatab kostüümid üle, osaleb proovis ja selgitab võttemeeskonnale, et valikus on väga erinevaid tantse ning annab ülesande ka saatejuht Aunastele: "Selleks, et vaataja paremini aru saaks, peab saatejuht ise põhisammud läbi proovima!" selgitas Ines.

Ines on küll rikaste edetabeli tipus platseeruva kasiinoärimehe Armin Karu tütar, kuid ometi teeb ta aktiivselt iseseisvat karjääri:  "Mina olen ikka mina ja isa on isa, ma olen alati soovinud omi asju ise teha - õppida ja iseseisvat karjääri omada," selgitas Ines, kelle  tantsutrupp InesDance tähistas tänavu 10. sünnipäeva ja tema stuudio 5. sünnipäeva.

Ines on kodus käimas Londonist, kust ta alustas muusikaliteatri õpinguid ning sai vahepeal ka magistrikraadi turunduses.

Ta on Londonis koos abikaasa Martiniga ja olles aastaid turunduses töötanud, käsitles tema lõputöö samuti kliendi harjumuste analüüsi, et edasi arendada laste ja last ootavate emade tuntud kaupluseketti.