Inimesed

Kerdo Mölder: meie kõigi lastest võivad kasvada geid (128)

LISA KOMMENTAAR

naisuke8. oktoober 2014, 14:02
seadus7. oktoober 2014, 10:05
seaduseks, aga milliseid õigusi sealt edaspidi "välja ujuma" hakkab, see ju hirmutab! läheb nagu on paljude muude seadustega, et ohvril polegi abi. ja seda kindlamalt ja ülbemalt end tuntakse, kellel on kalduvusi... kommionude õigusest kuni sõrme ukse vahele jätnu suurtoetustest. normaalsus peaks olema meie kõigi kindel eelistus ja õigustusi selleks ei peaks loosungitega kaitsma, see peaks olema enesestmõistetav.
MATS7. oktoober 2014, 08:50
Jah, võivad küll. Aga eriti veel sel juhul, kui neid selles vaimus kasvatataksegi.
ohh jahhh MINU LAPSED 23.067. oktoober 2014, 03:59
ära hõiska enne õhtut ! ja mis siin elus üldse NORMAALNE on? Õnne ja tervist sulle ja sinu lastele.
nonoh, kus on julgus6. oktoober 2014, 23:06
nimetada mind endataoliseks. Minu lastest küll ei ole kasvanud ega kasva ebardeid. Miks? Kuna kasvatan neid normaalselt.
xc6. oktoober 2014, 21:44
parem gei kui rets või narkomaan
Karla7. oktoober 2014, 00:54
No ei tea. Ma enne õpetaks enda lapse varastama ja röövima, see on mehine värk.
pole s6nu6. oktoober 2014, 20:24
Ma ei tea, kes siin Eestis selliste harimatute ja viha t2is indiviididega elada tahaks. Eks sellel Eestil yks hea asi ongi: odav alko. V2ljasurev rahvus kui siit see kommunismi-uss v2lja ei juurita oma propaganda ja ENSV jutuga. Isegi venelased juba ammu sellest v2lja kasvanud, eestlased aga ikka kerivad edasi. Minge kolige siis kuhugile kommunismi maale. Oih, unustasin, et teil sissetulekuid pole, sest istute siin arvutite taga selle asemel, et elatist teenida.
TIBU6. oktoober 2014, 18:45
.... ja mitte ainult geid VAID VEEL PALJU HULLEMAD kui sellist propagandat meil edasi tehakse.....
Hagar Hirmus6. oktoober 2014, 18:03
Mõnest kasvab gei, mõnest zoofiil, mõnest nekrofiil aga enamus kasvavad normaalseks.
PÕMM6. oktoober 2014, 15:53
Olen näinud filmi(põhineb tõesti sündinud lool). Kus pere oli väga jumala kuulelik. Perepoeg aga avastas, et ta hoopis homo. Ema püüdis ka teda "ravida". Ning ei leppinud olukorraga. Kuna ühiskond ega pere ei toetanud poissi siis ta lihtsalt tappis ennast. Ja siis alles ema mõistis kui valesti ta käitus. Ja hakkas hoopis teisi homosid toetama. Miks peavad kõik olema ühesugused ja ühte moodi määgima? Mõned siin tunduvad jube targad olevad. Palun näidake see koht kuhu on kirjutatud teaduslukult, et homoks/lesbiks olemine on haigus?
Arvata on6. oktoober 2014, 14:30
Lastele tehakse juba varakult selgeks et vikerkaar tähendab ju homosid. Nii kui lapsed vikerkaart näevad..tuleb see neile meelde. Kust on üldse võetud õigus vikerkaare värve niimoodi kasutada? Vikerkaar on meie kõigi oma. :/ Minu lastest ei saa geisid ega lesbisid. Lastel on vaja isa kasvatust ja kindlaid reegleid-juba titest alates. Vanemad saavad teha palju et sellist asja ei juhtuks. See pole normaalne. Miks ma pean koguaeg seda jama lugema? Kui tahate tegutsege vaikselt ja omaette..miks te ronite juba igale poole selle jamaga? terve internet on täis ja miks peavad lapsed sellest teada saama? Ja jätke vikerkaar rahule.
Milline panoraam6. oktoober 2014, 14:04
kooseluseadus miinus sorose fondi rahad võrdub vaikus.
Van6. oktoober 2014, 12:45
Võibolla kerdo kui kõikidest sinu lastest kasvavad geyd, siis sa oled lihtsalt keskmisest andekam.
Ema 6. oktoober 2014, 10:37
Mis toimub?????Miks mina 6 lapsega ema ,Pean NORMAALSES ÜHISKONNASAS KASVATAMA LAPSI ÜKSI??????Kus on see isa,kes kasvatab,vastutab ja hoolib?????Ei ole,teeme lapsi las emad kasvatavad,on normaalne või???Ja siis jookseme mööda kohtuid,et issi hooli oma lapsest???Siin elus pole normaalne see kui mees arvab,et lihtsalt on selleks kui teeb lapsi,aga kes kasvatab????Mis vahet on sellel kes su kõrval on kui ta hoolib, on toeks ja aitab,vastutab.Mind ei huvita teiste magamistoa toimingud,minu elu see ei sega.Aga kui petetakse ja rikutakse abielu,siis tohib jah?Kui preestrid rikuvad ära väikeste poiste elud,siis on normaalne ???Aga sellest vaikitaksse,selle eest ei tule kedagi kaitsata.Kui sa sünnid teises kehas ,kui tahaksid olla siis oled VÄÄRAKAS???Aga kui tulistatakse kedagi lihtsalt maha ,siis on normaalne inimene????Ma ei mõista teid kes teisi hukka mõistavad,nagu te ise oleksite selleks kuskilt loa saanud.Ja piibel jätke rahule.Usklikud peaks just olema avatud ja leppima IGA INIMESEGA,mõrtsukale antakse teod andeks,aga homotele mitte???Kes on patuta visaku esimene kivi!!!!Mul on häbi usklike pärast ja kirikute seisukoha pärast,aga ikka on parem hukka mõista kui mõista.AAMEN:
no kle6. oktoober 2014, 11:13
sa ajad siin küll praegu miskit väga segast :D
Nõus emaga6. oktoober 2014, 19:03
Olen Sinuga, kulla ema, täitsa nõus. Joodikute, perehülgajate ja teistega lepitakse, peetakse isegi omamoodi täitsameesteks, kuid samasoolisega koosolevat inimest materdatakse. Kas mõeldakse üldse, et ka homode teenitud maksud, loodud töökohad, toodetud väärtused lähevad meie riigi parandamisesse?! Kerge on hukka mõista, palju rohkem tarkust ja tarmukust nõuab aga mõistmine. Üldise intelligentsi ja harituse küsimus on vahetegemise oskus lubataval ja taunitaval.
Ja mina ei ole selle "ema"ga nõus....7. oktoober 2014, 06:30
....Mitte ükski nn. "isa" ei saa ühelegi nn. "ema"-le lapsi teha, kui see "ema" oma jalakesed ilusasti koos hoiab. Ja veel, Kristlased ei mõista kedagi hukka, aga me ei saa ka tolereerida asja, mis Piiblis kirjutatuna vale on. Lugege Piiblit, siis vast hakkate asjast teisiti aru saama... Ja Piibel on TÕDE!
võid kasvata6. oktoober 2014, 10:37
enda lastest vokalistid, aga jäta teised lapsed rahule!
HAIGE TÜÜP!6. oktoober 2014, 10:22
MINGU TÕESTI RAVILE! Kui suur % Eestis sünnib homodena??? KAS SELLE PÄRAST PEAB SIIS HAKKAMA SEADUSI MUUTMA?! KUI SEE ON HAIGUS, GENEETILINE HAIGUS, SIIS MIKS?! MIKS EI VÕIKS DAWNI SÜNDROOMIGA ABIELLUDA JA LAPSI ADOPTEERIDA?! MIDA krdit te jahute?! ENAMUS HOMOSUST ON ÕPITUD HAIGUS JA KUI JUBA VANEMAD ON HOMOD JA LAPS NÄEB SEDA KAHE MEHE OMAVAHELIST ÕRNUTSEMIST, SIIS- MILLINE LAPS SELLEST KASVAB? NORMAALNE VÕI?! MIKS RIIK OTSUSTAB NENDE LASTE EEST PRAEGU?! KAS TE KUJUTATE ETTE, ET HOMOABIELUS ÜLES KASVAB LAPS LÄHEB LASTEAEDA JA AHISTAB TEIE POEGI LASTEAIAS JA KOOLIS? SEDA ON JUHTUNUD JA VÄLISMAAL ON SEDA AHISTAMIST HOMODE POOLT KA PIISAVALT PALJU! MIS RÄÄKIDA VEEL LASTEST!
kai6. oktoober 2014, 10:14
ei ole võimalik, et kasvavad geid. See ikka sünnihetkel määratud. Mitte, et nüüd tahan ja hakkan geiks.
AKV6. oktoober 2014, 09:42
Kui juhtub selline õnnetus et pere sünnib haige laps, siis pole midagi teha ja pere peab sellega kuidagi elama. Kuid mind huvitab teine küsimus. Kui jälgida seda mis toimub, siis tshsks teada millal see kohustuslikuks muutub, Jõuaks naisega venemaale ära kolida. Seal küll sitt ja jama aga lillaks vähemalt ei tehta, ja vikerkaart nähes ei aja oksele.
Juula6. oktoober 2014, 09:31
Miks neid haigeid inimesi ei ravita? Miks nad enda eelistusi koguaeg reklaamivad. See ei ole ikka normaalne. Kooselu on ikkagi armastatuga järglaste saamine aga nemad ju ei saa. Mingil juhul ei tohi nad saada õigusi lapsendada ja lapsi kasvatada. Niimoodi toodetakse ju haigeid juurde. Laps õpib ju sellest, mida ta näeb.
penskar6. oktoober 2014, 09:25
Pole poolt ega vastu, sest inimese elu on tema oma asi. ei meeldi vijerkaare värvilised demonstratsioonid jms., aga muidu tehku igaüks nii nagu talle sobib.
Tegelikult tundub kogu selle jama taga olevat midagi muud, MIKS PÜÜTAKSE EESTI ELANIKKE RIIDU AJDA? MIS JA KES ON SELLE TAGA TEGELIKULT??? Lihtsalt tuleb mingi vandenõu teooria tunne. Koos USA JA VENE usklikud!!!???
6. oktoober 2014, 09:13
Pole ma küll teab mis kristlane,et siin Jumala juttu rääkima hakkan,aga Jumal on loonud inimesed soo jätkamiseks,mis tähendab ka seda,et heterodeks.On kirjas,et omasoo ihalejatel on väike kõrvalekalle,mille vastu peab võitlema.Inimene peaks loomult nii tugev olema,et suudab selle hälbe vastu võidelda.Kui ei suuda,siis pole paraku midagi teha ja ärgu reklaamigu ennast.Nagu minevikuski,varjad seda hälvet.Aga nüüd hakkavad kõik omasooihalejad kõva häält tegema,midagi nõudma.Mis krdi soo jätkaja on omasooihalehja.Ja polegi imestada,kui lastest,kes on siis arvatavasti lapsendatud, omasooihalejad kasvavad,kui nad peres oma mäletamist mööda ,,vanematest, pole kedagi muud näinud,kui kas kahte naist või siis kahte meest. Nad arvavad,et elu ongi tegelikult selline. Ühiskond sureb varsti välja,kui geid ja lesbid hakkavad võimutsema.
Taivo6. oktoober 2014, 07:30
Nõus, aga järelikult on ta haige nagu sinagi. Anname siis juba pedofiilidele ka õigused mis vahe siin enam on.
looda sa naela juri6. oktoober 2014, 07:00
isegi sel juhul ei kasva, sest sel seltskonnal on imelik omadus - mida rohkem vaatad seda eemale tõukavamaks lähevad, oleksid vait ja esilehele ei tikuks siis võiks isegi leppida nendega
veel rohkem võivad meie kõigi lastest kasvada ka tublid , aktiivsed ja arukad oma korraliku ja moraalse perekonna eest võitlejad
nael juri6. oktoober 2014, 06:22
sellisel juhul kui fokinit kõik aeg teles näidatakse
6. oktoober 2014, 05:23
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
to Vanaisa6. oktoober 2014, 08:53
Sellistele sõna just antaksegi. Aga kui palju on avaldatud vastupidiseid sõnavõtte? Toimetajad ei lase üldreeglina selliseid üldse läbigi. Ja mitte ainult see, vaid pea kõik ajalehed. Nii luuaksegi lugejale mulje, kuidas kõik on just nagu homoabielude poolt.
ex-komsomol6. oktoober 2014, 04:01
komsomolimaterjal6. oktoober 2014, 02:51
Kelle taktikepi all Kerdoke seda viisi laulab? Omal ajal oleks sellisest kuulekast saanud hea komsomol. Kergesti vormitav.
!!!6. oktoober 2014, 02:50
Jah võivad kasvada küll. Seksuaalsete eelistuste hälbeid on esinenud aastatuhandeid. Aga me ei peaks neid ise juurde kasvatama hakkama. Aga just nii saabki see olema, kui homopaarid saavad õiguse omale lapsi adopteerida. Tore eeskuju ning peremudel laste hingeelule, kui sul on "pere", mis koosnen kahest issist või kahest emmest!
Urmas6. oktoober 2014, 03:37
Eksid, ei ole enam kaks emmet või kaks issit, vaid on lapsevanem nr.1 ja lapsevanem nr.2. Kes saab 1-ks ja kes 2-ks, vot seda per(d)edraamat vaataks isegi. Või äkki käib neil see kuidagi demokraatlikumalt?
Ime pole...6. oktoober 2014, 02:15
..et Eestise minema jookstakse kui inimesed nii sallimatud on. Jube! Ahastus tuleb peale.
jeahh6. oktoober 2014, 02:22
Sa oled lihtsalt loll.
Kui keegi lahkub, siis raha pärast. Eesti on üks tolerantsemaid kohti maailmas ja kui inimene lahkub mingi muul põhjusel, siis peab ta mõistus väga sassis olema.
its6. oktoober 2014, 03:10
Kerdo6. oktoober 2014, 01:27
Tee endale selgeks, et ükski mees ei saa olla kuningas, kui tal pole kuningannat.
Vale6. oktoober 2014, 02:38
Mehel pole vaja konkurenti. Mehel on vaja teenijat. Mida rohkem teenijaid, seda kunnim mees on
Vale6. oktoober 2014, 02:38
Mehel pole vaja konkurenti. Mehel on vaja teenijat. Mida rohkem teenijaid, seda kunnim mees on
5. oktoober 2014, 23:52
KERDO5. oktoober 2014, 23:39
SA IKKA PÄRIS LOLL! kUI RIIGIKOGU VÄGISI SAMASOOLISI SUHTEID PROPAGEERIB JA PEALE SURUB, SIIS KINDLASTI KASVAVAD MEIE LASTEST VÄÄRASTUNUD VAADETEGA INIMESED! SEE ON VÄGA OHTLIK EESTILE, NII VÕIVAD JÄÄDA SÜNDIMATA MEILE JÄRGLASED JA EESTLASED SUREVAD VÄLJA , KES TEILE VANADUSES PENSIONI HAKKAVAD MAKSMA?
AKV6. oktoober 2014, 09:48
Eks hakkavad pensioni teenima need kes ennast ise räpasteks nimetavad. Kuid jama selles et need ju tulevad ainult sotsiaalabist elama. Töö ei ole nende eesmärk.
Eia5. oktoober 2014, 22:40
Ma teen küll kõik selleks, et ei kasvaks. Praegu on geiksolekust lausa auasi tehtud. See ei jää igavesti nii.
Olev5. oktoober 2014, 22:33
Peale homode plahvatuslikku ilmumist avalikkuse ette võib arvata küll,et meie kõigi lastest võivad sellised olevused saada
Rubert5. oktoober 2014, 22:29
Mis arvamusliider on Mördi Kelder? Kui netis ringi vaadata ja tuttavatelt pärida siis selgub ,et pätt.
Vargused ,pidevad rahajamad.Esinemistel suured probleemid .Korraldajad alati hoiavad hinge kinni ,kas ilmub kohale ,kas mingit jama ei järgne.Sellise arvamust peab küsima?
Paraku6. oktoober 2014, 16:45
Pätt on ka hetero ja seetõttu on rahvas pättidega samas leeris.
shh7. oktoober 2014, 00:53
Hetero?
Huvitav, 10 aastat tagasi ta küll hetero polnud.
5. oktoober 2014, 22:27
STRASBOURG. Ranskalainen mies ja hänen entinen äitipuolensa ovat pitkän oikeustaistelun jälkeen menneet keskenään naimisiin.
48-vuotias morsian oli aikaisemmin naimisissa 45-vuotiaan sulhasen isän kanssa. Ranskan lain mukaan he eivät tämän johdosta saisi mennä naimisiin, vaikka he eivät ole verisukulaisia.
Pariskunta valitti kiellosta kaikkiin oikeusasteisiin ja kirjoitti myös presidentti Francois Hollandelle. Hollande torjui vetoomuksen, mutta pariskunta sai viimein naimaluvan paikalliselta tuomioistuimelta Alsace-Lorrainessa. Syyttäjänvirasto vastusti päätöstä, mutta ei valittanut.
Sulhasen isä ja morsiamen ex-mies olivat mukana häissä.
Ranskalaismies taisteli oikeudesta naida ex-äitipuolensa
Ulkomaat 5.10.2014 9:23
juku5. oktoober 2014, 22:06
Võib muidugi juhtuda taolisi õnnetusi.Mõnest võib isegi keskerakondlane saada.
Keegi 5. oktoober 2014, 21:50
pole keelanud kellelgi õnnelik olemast, Kerdokene. Kas siis armastus ja õnn on kohe kadunud kui pitsatiga paberit pole. Vaesekesed.
Naine kes armastab meest5. oktoober 2014, 21:37
Mis paugute siin...jutt on ju õige....sellest kuidas me oma lapsi kasvatame ei sõltu nende edasised tunded....Igast lapsest kasvab isiksus kellel on õigus teha oma eluga mida tahab...Ma küll ei poolda homode ja lesbide abielu aga mulle pole ka õigust antud nende otsuste üle kritiseerida..
Mees5. oktoober 2014, 21:36
haige, väga haige on see propaganda.
5. oktoober 2014, 21:31
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
rttt6. oktoober 2014, 18:53
Tony5. oktoober 2014, 21:16
Kerdo Mölder - kui SINU kasvatus oli selline,et kardad/põlgad naisi , siis , ei ole kõikidel teistel sama kasvatus. Enamus siiski , on saanud täiesti normaalse kasvatuse ,aga kahjuks jah . leidub ikka mõni , kes ei oska oma last kasvatada normaalseks ja tagajärg oledki sina Kerdo Mölder. Ja seda ei taha mitte ükski lapsevanem oma lapsele ...noh,vähemalt mõtlev lapsevanem mitte. Seega , väärastumine algab ikka perekonnast.
eks see härra arvestab naiste üle5. oktoober 2014, 21:20
ainult oma ema järgi.
5. oktoober 2014, 21:25
naistevihkajad ei hakka geideks, vaid vägistajateks või lihtsalt naisepeksjaks.
Naistevihkajaid eristab alati ka ääretu geide vihkamine , kuna nad näevad selles meessoo reetmist.
Sinu hüpotees on VALE.
Silvi5. oktoober 2014, 21:39
Kerdo on tubli. Ärge laimake. Olge ka ise sellised!
kkk5. oktoober 2014, 21:39
..5. oktoober 2014, 22:28
Just..väärastumine algab perekonnast, sellepärast ongi meie lapsed juba lapsepõlvest peale kadedad, tigedad, kiuslikud, sadistlikud, valelikud jne.....
5. oktoober 2014, 21:15
anonüümne5. oktoober 2014, 21:13
Jube kui paljudest lastest võivad gayd saada ja paljudest vanematest ei saagi vanavanemaid niimoodi...Milleks siis seda iivet tõsta, kui tulevane generatsioon on ohus
vanaisa5. oktoober 2014, 20:56
Ja seda ei adugi noorhärra,miks selle vastu võideldakse.Kui kõigist lastest kasvaks välja homod ja geid siis poleks 100 aasta pärast kellekagi seda probleemi arutada kuna inimkond on välja surnud.Huvitav ,kas Kerdo lapsed kasvavad kelleks nad tahavad....või kasvatab ta neid vaimus ,et igaühest võib kasvada gei?
5. oktoober 2014, 21:13
kas kooseluseaduse pärast muutuvad kõik geiks??? Mida? Oled ikka kindel, et vaid seaduse puudumine on olnud takistuseks sinu muutumist geiks? Veider valik, aga eks sa ise tead.
Sellisel juhul pole meil miskit kaotada, kuna kõik ongi nagunii geid...ainult seadus veel puudus:)
Narr!
naine5. oktoober 2014, 20:54
Te olete ebanormaalsed. Sallivus on vääääga väike. Mis see teie perset torgib, mida keegi teeb? Tänavapilt oleks ikka sama.
5. oktoober 2014, 21:11
Talle meeldiks väga kui ta poeg või tütar oleks homo ning ei oota et vastu tuleb minia või väimees.Mine hullumaja kohta kaema
Marje5. oktoober 2014, 20:45
Kerdo on väga andekas inimene. Samas on ta väga tubli isa. Selline sallivus teeb tema lapsed kindlasti palju õnnelikumaks. Need kurjad ja kibestunud siin. Teie hääl on hüüdja hääl kõrbes!
tõsi või?5. oktoober 2014, 22:32
näo järgi küll ei ütleks
Ehh6. oktoober 2014, 00:30
Irw...mis tablette sa muidu sööd :D sa ikka seda nn muusikat oled kuulanud ve...palun ära midagi peale võta!!!'
hahah6. oktoober 2014, 10:32
pigem kasvab neist pohhuistide perekond!
Nunuh-5. oktoober 2014, 20:44
on Teil ette näidada 10 geipaari Eestis kes on üle 15 aasta koos elanud???Nad on nii ebastabiilne kaader et oleks absurd anda neile lapsendamisõigus.Kes korrat selle supi pärast ära helbib????
Siiri5. oktoober 2014, 20:48
Tavapered on stabiilsed või? 50% lahutavad. Milleks? Mis neil viga? kas hakkavad gaydeks :D
olks5. oktoober 2014, 20:54
Tavapaarid võivad küll sageli lahutada, kuigi see sõltub ka suguvõsadest, sest minu suguvõsas on vaid 2 inimest oma abielu lahutanud, aga gayd ei pea reeglina isegi 2 kuud omavahel vastu.
Paar tuttavat on gayd, neil on iga kuu uus bf, pluss lisaks veel loendamatud üheöösuhted. Ma pole küsinud, kui palju neil on olnud erinevaid partnereid, aga kindlasti sadu.
no jahh5. oktoober 2014, 21:52
2 on lahutanud, aga palju lahku läinuid on, seda sa ei tea ega arvestagi, kuna nad pole oma kooselu registreerinud.
Loomulikult on seda kokku-lahku heterote seas ikka väga palju, lihtsalt sina ei pea sellest midagi ega taha kuuldagi, kuna tänapäeval on popp ja noorte pärane mitte registreerida, vaid poolt ilma eksideks tituleerida.
Mis teha, kui heterod ei taha oma kooselu registreerida...olgu siis homodelgi see võimalus, äkki võtavad heterodki trendi üle:)
Et asi üldse mingis suunas liiguks, tuleks heterotel abielu ja kooselu vormistamine ära keelata...alles siis tekiks neil isu. läheksid paraadile (nagu homod praegu) ja nõuaksid seaduslikku luba ning lõpuks abielluksid ning võtaksid ka laste kasvatusest osa.
Praegu, kus kõik lubatud, ei kasuta heterod oma õigusi ära, vaid lihtsalt olelevad, ei ela ega lase ka teistel elada.
kõige naljakam5. oktoober 2014, 20:52
asja juures see, et lapsendamisest pole ju juttugi olnud.
Nagu et loe lehti kuula raadiot ja justiitsministrit Andrus Anveltit5. oktoober 2014, 23:41
siis poleks enam nii naljakas!
Wtf5. oktoober 2014, 20:39
Väga absurd lause! Kuidas saab keegi geiks kasvada?????
Niigi selge5. oktoober 2014, 20:28
Vaatad näkku ja polegi rohkem vaja midagi seletada.
5. oktoober 2014, 20:26
Vähihaiged ei löi mööda maailma kuulutamas et on haiged,aga homod taovad rusikaga vastu rinda ja kuulutavad et nad on väärarenguga ja uhked selle üle! Pagan, häno peaks olema! Tehke kodudes mida tahate aga jätke normaalsed inimesed rahule vöi otsige mingi saar omale ja kolige sinna! Rammige ribadeks ennast seal !
oi oi5. oktoober 2014, 20:15
Kas tõesti ei ole muud teha, maainimesed on näljas, majandus ja sisetarbimine langeb, haiged pannakse tööle, riigipiir on korralikult ehitamata ja nad teevad riigijutimisel nalja numbreid.. kooseluseadused, no tundub, et töötatakse ikka ainult raha raiskamise eesmärgil, mitte eesti rahva heaolu nimel... aga valimised tulevad... rahvas jätab meelde...
5. oktoober 2014, 20:12
Asi on lihtne kuna poisid on omavahel ninapidi koos päev aega ja tütrukud ka samuti poistest eraldatud. Sellest see asi alguse saabki kuna vastassugupooled omavahel ei suhtle ega ole koos. Siit alguse saabki et hiljem pole poistel ja tüdrukutel vastassugupooltel erilist kontakti. Praegusel ajal aetakse sellist aju pesu ka veel siis mõnigi hakkab lambist uskuma et on gei või siis lesbi. Sellepärast ongi vaja et poisid ja tüdrulud omavahel koos oleksid sega grupis. Kahjuks meil siin leidub häbelike poisse ja tüdrukuid kes isegi oma eakaaslasega vastassugupoolegagi ei viitsi kontakteeruda
5. oktoober 2014, 20:21
nii kahju kuulda, et sulle lamp otsustavaks sai:(
Ülejäänutel inimestel siiski ajuehitus ja hormoonid otsustavaks saavad.
arvestades sellist loogikat, siis6. oktoober 2014, 01:02
Vanasti pidid koolid siis olema ühed tõelised geide kasvualad.... Kirikukoolidest ma mitte ei räägigi. :)
qqq5. oktoober 2014, 20:02
Justnimelt sellest probleem ongi, et kõigi lastest võivad KASVADA geid. Selle pärast tuleb lapsi kõikvõimalikust homopropagandast ja mõjudest säästa.
Kerdo mida sa sööd5. oktoober 2014, 20:01
Et nii imeliselt tark oled?
Kerdo5. oktoober 2014, 20:23
Valku ikka puhast valku ;)
jahaa5. oktoober 2014, 21:05
Kuulujuttude põhjal vanuses 18-22 sõigi.
isegi kehalisi iseärasusi on kirjeldatud.
Aga tore, et ta hiljem siiski pere lõi ja lapsed sai.
See näitab, et vaatamata noorusepõlve vallatlustele saab olla täisväärtuslik inimene.
krt5. oktoober 2014, 19:54
võivad võivad, eriti kui nende ajusid hommikust õhtuni homopropagandaga pehmeks tampida!!!
Lauri5. oktoober 2014, 19:46
Ajakirjandus on kallutatud homode poole ja seda ilmselt selle tõttu, et nende hulgas on protsentuaalselt suurem osa homod.
Tänane ajakirjanduse reaktsioon Toompea ürituse kajastamisel on ilmne näide. KUKU ei suvatsenud isegi mainida (peale üritust teatati vaid et kirikumehed arutavad euroopas oma suhtumist homodesse). Kanal " teatas, et "paarsada inimest oli Toompeal jne jne.
Kas Eestis polegi enam mõistuslikke olendeid ajakirjanike hulgas?
Saatus5. oktoober 2014, 19:41
Pehmopoliitika ja migratsioon on EU väga haavatavaks teinud. Migrandid paljunevad nagu sääsed ja nende nuumamine ajab kohalikud närvi. Usun, et aasta- paari pärast käivad siselahingud. Kõik viitab sellele. Pehmodelt tuleb võim üle võtta ja võetaksegi, tehakse seadused nii et kapiuksed kolksuvad. Leitakse, et AASTA PEDE valimised oli vale lähenemine.
Peipsitaga oodetakse seda aega, ajalool on omadus korduda. Usun et see variant on läppunud lääne omast vastuvõetavam. Ega teisi variante polegi, või mõni arvab, et keegi üle lombi viitsib meiega jahmerdada. Niisiis, kapiuksed jälle kriuksuvad. Ei kesta homode abieluõnn mingis perspektiivis kaua. Elu on selline, meis ei sõltu midagi, pane + või-. Saatus, mõistate!
5. oktoober 2014, 20:02
migratsioon kindlasti.
5. oktoober 2014, 19:41
Meile teada tuntut geiks keda vast kutsuda on Mart Sander saates Tantsud tähtedega kui ta kommenteeris kellegi meesterahvast rind paljas või midagi sellist ja ütles et näha ju õeldes seda Ants Taelale kui ei eksi
yll5. oktoober 2014, 19:33
kui see propagandale lõppu ei tehta siis lähebki ilmselt nii. vaata värdjat,nagu poliitik-venelane tuleb
,venelane tuleb.niikaua provotseerivad kui tulebki ja siis hea öelda.
Jan5. oktoober 2014, 19:33
Tervikus loomes pole see võimalik - vaid vigases mõtteviisis-kasvatuses-kultuuris.
Õpetus olla vaba, ei vabasta meid olemast inimene - inimene suudab luua mida tahes, ka seda mis hälbiv. Ka haigus on hälve ja seda saab terve mõttega ravida, kui mõttevääratusel sabast kinni saadud. Lasta kõigel lihtsalt minna omasoodu, on küll lihtne kuid inimene ei tulnud siia maailma, et kõik oleks lihtne ja ette ära tehtud vaid arenema ja saama terviklikuks. Tarbimine ja laenamine on lihtne kuid inimene tuli hoopis looma. Looming terviklikuta ei ole palju väärt. Terviklikus on ÜKS, ka inimene on tervik selles ühes, mitte eraldatuses. Kõik, mis eraldab inimest koostööst-toimimast-otsustamast on takistused, mida inimene on siia tulnud eemaldama - õppides olema tervik.
Mugavus ei ole toimimine ja hälvetele panustamine on lisaks rumalusele ka mugavus ja mitte tahtmine tegeleda sellega, milleks siia ilma on tuldud.
hahaa5. oktoober 2014, 22:53
Või inimloom tuli looma? No tapariistade loomine õnnestub juba päris hästi, ega muud peale laustapmise, laastamise ja hävitamise pole sellel liigil küll ette näidata.
irw5. oktoober 2014, 19:32
midagi ei või ja juhuseid pole. see on kodune kasvatus, samasugune põhjus ja võimalus kui narkomaania. äkki tuled ütlema veel, et igaühest võib narkomaan saada. irwwww, narkomaaniks saab ka saast, ked pole kasvatatud.
raivo5. oktoober 2014, 19:31
ei kasva ja pole vaja teha seda gei propagandat.
jama küll jah5. oktoober 2014, 19:26
oma laste õnne eest tulebki võidelda. ainult- milline oleks see laste õnn? kas see, mis meie talle soovime või see, mida ta ise õnneks peab? Ja eelkõige teete oma promoga kahju ka neile lastele, kellel ehk tulevikus ilmnevadki homoseksuaalsed kalduvused. Olge ise normaalsed, laske teistel ka eldadaja ning mõlelda olulisematele valukohtadele ühiskonnas kui vaid teie pseudoprobleemile . Ja nüüd täpsustage- mis on teie probleem tegelikult? notari juures saab teie õiguslikud asjad ilusti paberile pandud.. Teil on vaja aga tegelikult oma v õidulippuga lehvitada kui suudate kooseluseaduse läbi suruda kasutades poliitikute valimismänge. Ja olen kindel, teie isu on tegelikult suurem...annad sõrme, ahnitsete kogu käe ja jalad pealekauba.
mina5. oktoober 2014, 19:23
mõtlen, et kes sa selline oled, et sa tuled normaalseid eesti persesid solvama ? ja nimetad meie lapsi tuleviku geideks !!! wtf kutt ?
ats5. oktoober 2014, 19:18
Asjata rõõmustad ja loodad, minu lastest kohe kindlasti faasinihkega indiviide ei kasva :)
Tulevad jah siis sellised tegelased, kui juba maast madalast hakatakse soolikas nühkimist harjutama ja varsti saabki asjaosaline aru, et ainult nii ongi ainuõige eluviis.
kolakas5. oktoober 2014, 19:16
See homopropaganda hakkab juba närvidel käima.
Te teete ise endale karuteene oma vingumisega.
Elasite siiani ilma seaduseta ja mis viga oli ?
Kui nüüd juhtute oma seaduse saama, siis sellel on ka tagajärjed, teie rahulikule elule tuleb lõpp.
5. oktoober 2014, 19:16
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
TÄPSELT!!!6. oktoober 2014, 10:27
KUI RIIGIKOGU PEAKS SELLE SEADUSE ILMA RAHVAHÄÄLETUSETA VASTU VÕTMA, SIIS TULEB RAUDSELT HOMODE RAHULIKU ELUKESELE LÕPP, SEST INIMESED EI LEPI SELLEGA! ME ELAME SIISKI DEMOKRAATLIKUS RIIGIS/MAAILMAS KUS KA RAHVAL ON OMA ARVAMUS! ME EI NÕUSTU IIALGI HOMO ABIELUDEGA JA ME EI LUBA OMA EESTI LAPSI ADOPTEERIDA HOMODEL!
naine5. oktoober 2014, 19:15
Kui inimesed tahavad sugu vahetada, või omavahel ühesoolised abielluda, siis minge sinna, kus on sellised haiged inimesed. Teie koht ei ole EESTIS.
brunn5. oktoober 2014, 19:15
Aga abielu koeraga -pole paha. Soomes lugu. Küsid naiselt.on sul mees,vastus ei mul on kaks koera. Seega kuidas siin toimida sest teine pool ei oska rääkida.
Nõuan5. oktoober 2014, 19:08
Et uude kooselu seadusesse kirjutataks sisse ka õigus pidada ametlikult mitut naist ja/või meest.
Kas5. oktoober 2014, 19:06
Kas tõesti on tänapäeval juba enamusel pohlad sellest, et jätkuks vereliin, et oleks lapsi ja lapselapsi?
Kui5. oktoober 2014, 19:03
inimesele hommikust õhtuni raiuda pähe,et ta on loll... lõpuks inimene tunnebki ennast lollina! Sama homode promomisega....
Just nimlt voivad5. oktoober 2014, 18:53
kasvada homod, vargad , mõrtsukad ku neid valesti kasvatada. Peres kus puudub moraal ja uhiskonnas kus vaadatakse läbi sormede pahedele ja kus kiidetakse takka inimese vaar arengut nii see juhtubki.
5. oktoober 2014, 18:44
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
pole hullu5. oktoober 2014, 19:15
praegused alfaisased ei kasvatagi lapsi, kimuvad suitsu -süstivad-nuusutavad-tapavad ja põrutavad (loe: vägistavad teiste isaste heakskiidul ja sügaval mõistmisel) kõike, mis vähegi emast meenutab...olgu või isase tagumine auk vangla tingimustes.
Kuni määratled alfaisast nii, nagu ütlesid, ei ole sinu poegadel muid valikuid, kui vangi minna, et vähegi alfaisasena paista.
5. oktoober 2014, 18:34
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
aa5. oktoober 2014, 18:56
ah et selline mõtteavaldus..
aitäh Ivo. Sisukas ning tasakaalukas.
5. oktoober 2014, 18:33
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
looda sa, sunnik5. oktoober 2014, 19:25
Varro juba vastas sellele nagu tõeline isa - oleksin kurb kuid maha ei jätaks vaid püüaksin aidata ravida (sest ravitav see on)
omalt poolt lisaks - lootke aga , Varro pole nii loll, et lastele poemürki ja sojat sööta mis hormoonid tuksi keerab
Ja-jah5. oktoober 2014, 22:09
Mu pealkirjast lähtuv kommentaar osutus reeglitevastaseks. Saaks neid seadusevastaste paraade samamoodi kantseldada, mis siis viga oleks.
meist kõigist ja meie lastest5. oktoober 2014, 18:32
võivad saada geid, lesbid, joodikud,sadistid,narkomaanid,mõrvarid jne. jne.
Kas kanname neid kõiki kätel !!!???
5. oktoober 2014, 18:40
kahju küll, kui sinul nii vilets genofond:(
Loomulikult ei pea teid keegi kätel kandma, kui juba sina isegi kahtlema lõid.
5. oktoober 2014, 18:27
" meie kõigi lastest võivad kasvada geid või lesbid "
Ära üldista.
jommy5. oktoober 2014, 18:33
sul on järelikult isa juba sala gei!
5. oktoober 2014, 19:00
Katsu arendada mõtlemist. See pole just raske, kui üritad seda järjekindlalt teha.
5. oktoober 2014, 18:26
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
autist5. oktoober 2014, 18:31
Need kogujad lõpetasid Nürnbergis võllas. Ja kui vaja, siis lõpetavad uuesti.
5. oktoober 2014, 18:25
aga mina ei taha oma poega saata kooli, kui ma tean, et meessoost õpetaja võib talle pilku heitma hakata või mingis tunnis lausa õpetusi jagama hakata, et nii ongi normaalne lapsed, kui tüdrukud semmivad omavahel ja poisid omavahel.
muhedalt5. oktoober 2014, 18:24
Kerdo,kas Soomes võidetud miljon on otsas?
võiks ehk5. oktoober 2014, 18:18
ükskord aru saada, et selline jutt on sügavalt eesti rahva vaenulik
ja kui laps kasvab normaalses peres nagu enamus eesti peresid on siis ei juhtu temaga miskit hullu puuet, muidugi sojat kui meeshormooni lammutajat ei maksa poisile ka sisse sööta
Enamus Eesti peresid?5. oktoober 2014, 18:50
Enamus Eesti peresid on ema lapsega või lausa lastega, aga isa kuskil ennast otsimas ja kohe-kohe (loe: mitte kunagi) leidmas.
Jutt ja soja ei mõju ajuehitusele, et sa teaks. Kui ajuehitus teine, siis ei aita (ega takista) jutt ega soja.
Sojast ja jutust rääkides...antibeebibillid on ohtlikumad, kui sojast saab loobuda ja juttu mitte kuulata, siis antibeebibill tapab küll jäädavalt järgnevate poeglaste mehelikkuse, mis ei tähenda, et tal meestegi peale tõuseb:)
hahaa5. oktoober 2014, 23:03
Ei saa aru, miks need nn. normaalsed pered ometigi siis homosid toodavad? Mingi "traditsiooniline väärtus" tuleb bumerangina tagasi äkki?
Kuulge5. oktoober 2014, 18:17
Palun lõpetage see avalik propaganda! Ei ole omasooiharate vastu midagi, aga see avalik promo ajab iiveldama. Tehku omavahel teki all oma sahka-sahkat ja ärgu ronigu avalikult pildile. Selliste vaadete sunduslik pealesurumine tekitabki inimeste viha ja trotsi nende vastu.
mida pealetükkivamad olete, 5. oktoober 2014, 18:15
5. oktoober 2014, 17:25
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
alati on kahtlust,5. oktoober 2014, 18:17
kui ikka geneetika ja hormoonid ei luba, siis riigi promo ei mõju.
Ju sa pole siis oma suundumustes kuigi kindel, kui riigi promo kardad:)
Kõigi lastest5. oktoober 2014, 17:13
võivad mõrvarid kah kasvada-oleneb,kuidas kasvatada.
''margele''5. oktoober 2014, 17:32
5. oktoober 2014, 17:10
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
just täpselt5. oktoober 2014, 19:43
seepärast nõuavadki mehed naistelt anaali.