MITTE JUST VÄGA HEAD SÕBRAD: Whoopi Goldberg ja Rosie O’Donnell saavad ekraanil küll talutavalt läbi, aga tegelikult ei pea nad teineteisest suuremat. Foto: AFP / Scanpix
Inimesed
4. oktoober 2014, 19:00

Saatejuhid Whoopi Goldberg ja Rosie O’Donnell pöörasid publiku ees lootusetult tülli

Populaarse jutusaate "The View" üks saatejuht Rosie O’Donnell vihastas oma partneri Whoopi Goldbergi peale, sest too katkestas tema jutuvada. Rosie pole nimelt nõus kandma saate ajal kõrvamonitori ja nii ei saanud produtsendid talle öelda, et käsil oleva teemaga tuleb otsad kokku tõmmata – käes on reklaamipausi aeg. Teade edastatigi siis hoopis Whoopile, kes lõikas kolleegi arutelu läbi üsna järsult.

Niipea kui algas reklaamipaus, asus Rosie raevukalt suhteid klaarima, vahendab MailOnline. "Selle asemel et Whoopiga omavahel rääkida, haaras ta käsimikrofoni, millega nad muidu käivad saate publikut küsitlemas ja hakkas kurtma, kuidas Whoopi ta tundeid riivas, temaga ebaviisakalt käitus ja kuidas ta ei mõtlegi andestada. Whoopi, kes tema kõrval seisis, ütles esialgu napilt, et praegu pole sobiv aeg ega koht selle teema arutamiseks," räägib üks publiku hulgas viibinu.

Aga Rosie ei olnud nõus alla andma. "Mulle ei meeldi, kui sa sedasi käitud. See ärritab mind! Ega minagi taha, et me peame praegu siin oma suhteid lahkama, aga sa ei jäta mulle muud võimalust!" räuskas naine edasi.

Selleks ajaks juba samuti üsna ärritunud Whoopi visanud vastu: "Ma ütlesin sulle, et praegu pole sobiv aeg ega koht!"

52aastane Rosie ei suutnud aga kuidagi teemat sinnapaika jätta ja kurtis valjuhäälselt edasi, kuidas talle on liiga tehtud. Lõpuks käratas Oscariga pärjatud näitlejatar Whoopi: "Kurat, ma ütlesin sulle, et lõpeta see teema, ja sa lihtsalt ei kuula mind! Kui tahad kõike siin lahkama hakata, siis hea küll, ma olen nõus. Mul on su jamadest kõrini, Rosie!"

Stuudiosse laskunud vaikus.

"Sel hetkel võinuks tõesti ka nõela kukkumist kuulda. Kõik tardus ja vähemasti Rosie jäi lõpuks vait," kirjeldab pealtnägija.

Olukorra päästis daamide uus kaassaatejuht Rosie Perez. "Oh issand, Twitter tõuseb nüüd lendu!" vihjas naine lõbustatult faktile, et ilmselt klõbistab enamik publikust juba oma telefonidesse ülevaadet äsjasest sõnasõjast.

"See osutus jäämurdjaks, kõik purskasid naerma," räägib allikas.

Produtsendid tormasid kaht ärritunud daami rahustama ja saate edasisest kulust rääkima ning reklaamipausi järel jätkus "The View" vähemalt ekraanil nii, nagu poleks vahepeal midagi juhtunud.

Rosie O’Donnelli ja Whoopi Goldbergi suhted on aga hapud juba käimasoleva hooaja algusest peale. Nimelt ei taluvat koomik tähelepanu, mis Whoopile osaks langeb: ta tunneb, et mängib tumedanahalise näitlejatari varjus teist viiulit.

Whoopi tahab koju

Kuuldavasti on Whoopi palunud saadet tootvat telekanalit ABC, et nood maksaksid talle välja veel saadaoleva palga ja lubaksid tal saatest lahkuda. Whoopi on ärritunud, sest Rosie olevat esimesest salvestusest peale kogu saatetiimi terroriseerinud ja esinevat täieliku diivana: vaid saate produtsendid ja kaassaatejuhid tohivad temaga rääkida. Lisaks korrutavat Rosie pidevalt, et just tema on ainus tõeline saatejuht ja asjad peaksid käima nii, nagu tema ette kujutab.

Kogu saatetiim teab, et Rosiel, kes enne oli "The View" ainus saatejuht, on raske leppida ümberkorraldustega. Kui Whoopi tiimi kaasamise elas ta veel üle, siis sellest hooajast lisandunud Rosie Perezi ja Nicole Wallace’iga ei suuda ta kuidagi harjuda.

Kui Rosie ja Nicole tegid testsaate, et harjutada koos töötamist, jäi pealtnägijate sõnul mulje, et pigem valmistub Rosie selleks, et saatejuhi roll taas vaid enda õlule võtta. "Ta ei lasknud Nicole’il midagi teha, juhtis kogu aeg olukorda ja tegi otsuseid. On selge, et ta ei suuda kohaneda saate korralduslikus pooles viimasel ajal toimunud muudatustega," ütles üks tiimiliige.