EVELIN SAMUEL: Foto on tehtud mängufilmi «Kertu» esilinastusel.Foto: Arno Saar
Eesti uudised
4. oktoober 2014, 08:00

Lissaboni lennujaama julgeolekuteenistust kohutasid Evelin Samueli kohvris olnud mängupüstolid (21)

Lissaboni lennujaama julgeolekuteenistus pidas Evelin Samueli kohvri kinni ja kui lauljatar ning ajakirjanik Tallinnas lennukist maha astudes avastas, et pagasit polegi, sai ta teada, et peab faksima Lissaboni loa kohvri avamiseks.

Sealne julgeolekuteenistus oli pagasit läbi valgustades avastanud neis püstolid. Tegemist on muidugi mängupüstolitega, mis lauljatar oli lastele kingituseks ostnud.

Evelin Samuel kirjutab halenaljakast juhtumist oma Facebooki leheküljel: "Ostsin lastele kingituseks Lissabonist mängupüstolid ja arvasin, et neid kohvrisse pannes säästan end seletamisest ja suuremast jamast. Nüüd selgub, et Lissaboni julgeolekuteenistus on kohvri kinni pidanud ja nõuab, et saadaksin neile avalduse kohvri avamise lubamise kohta FAKSI teel!"

Ükski muu kommunikatsioonivahend ei sobivat. Lauljatari sõnul on kohvris kogu tema vara ja paremad riided, mille tagasisaamine sõltub nüüd sellest, kas Eestis veel üldse faksi kusagil on.

Kommentaaris lisab Samuel, et lennujaamas pidi faksimasin olema. Ta lisab, et hea, et julgeolekuteenistus kohvrit veekahuriga ribadeks ei lasknud. "Ma ei usu ka, et nad mu kolme veinipudelit sama hoolikalt uuesti sisse vooderdaks, kui mina seda tegin," kardab ta.

Samuel kirjutab, et mängupüstolid olid metallist. "Ma olin just rahul, et need ei lähe katki," märgib lauljatar, miks ta just sellised ostis. Aga loos on midagi positiivset ka: "Kui peaksite relvi smugeldama, siis teate nüüd, et Lissabonis jääksite vahele!"

Õhtuleht võttis Evelin Samueliga ühendust, aga lauljatar oma Facebooki loole midagi lisada ei soovinud – oli parajasti lennujaamas.