TEINETEISE JAOKS LOODUD: Mila ja Ashton tutvusid juba 1990. aastate lõpul, kuid armastus lõi lõkkele 2012. aasta algul.Foto: AFP / Scanpix
Inimesed
3. oktoober 2014, 07:00

Mila ja Ashton said lapsevanemateks (1)

Hollywoodi tähed Mila Kunis ja Ashton Kutcher said teisipäeval pisitütre, kirjutab People. 31aastane Ukraina päritolu näitlejatar oli Ellen DeGenerese jutusaates kinnitanud, et kavatseb sünnitada valuvaigistiteta. "Teen seda nii loomulikult kui võimalik, kui just pole hädaolukord või midagi viltu ei lähe."

TMZ.comi teatel saabus veebruaris kihlusest teatanud paar Los Angelese Cedars-Sinai meditsiinikeskusesse teisipäeva hommikul kella kuue ringis.

Nad juhatati kohe sünnitustuppa. Viimati oli Milat ja Ashtonit nähtud teisipäeval pargis oma kahe koeraga jalutamas. Mila rääkis maikuus Ellen DeGenerese saates, et Ashton on tema eest hellalt hoolitsenud.

"Ta eeldas, et mul tekivad imelikud isud, nii et ta pani meie teise külmkapi täis imelikke toitu, nagu marineeritud kurgid ja hapukapsas, anšoovised ja jäätis." Marineeritud kurk ja hapukapsas olnudki vahepeal Mila lemmiktoiduks.

Mila ja Ashton tutvusid 1990. aastate lõpul komöödiasarja "Kuumad seitsmekümnendad" võtetel. Kuulu järgi äratas tumedasilmne kaunitar Ashtonis juba siis õrnemaid tundeid, kuid armulugu ei võtnud vedu.

Ammustest sõpradest said armsamad

25aastasena tekitas Kutcher sensatsiooni, hakates semmima endast 16 aastat vanema Demi Moore’iga. Ashton sai suurepäraselt läbi nii Demi kolme tütre kui ka eksabikaasa Bruce Willisega.

Kuid aastatega kaotas Ashton küpse partneri vastu huvi ja hakkas teda noorte neidudega petma. Demi mõõt sai täis, kui 22aastane blondiin kõmulehtedele pajatas, kuidas ta oli öö Ashtoniga veetnud – tagatipuks Demi ja Ashtoni kuuendal pulma-aastapäeval. Novembris 2011 teataski Demi lahkuminekust.

Järgmise aasta kevadel oli selge, et end seni lihtsalt headeks sõpradeks nimetanud Ashton ja Mila on armupaar.

Millal pulmad tulevad?

Kutcheri kaksikvend Michael kinnitas juunis Us Weeklyle, et Mila ja Ashton on teineteisele justkui loodud – täpselt nagu telesarja "Sõbrad" tegelaskujud Ross ja Rachel. "Nad on suurepärane paar." 

Nüüd, kui beebi on käes, saavad noored pulmaplaane pidada. "Ma ei tahtnud üldse abielluda, aga kõik muutus – ma leidsin elu armastuse," rääkis Mila augustis ajakirjale W.

"Meil kõigil on filmitähtede seas omad silmarõõmud. Mina abiellun enda omaga!"