Foto on illustratiivne.Foto: PantherMedia / Scanpix
Mitmesugust
2. oktoober 2014, 09:52

KUUMAD FOTOD: tüsedast mehest sai tõeline musklis hurmur! (11)

Suurbritanniast pärit Dan Davidson (26), keda sõbrad kutsusid natuke rohkem kui aasta tagasi paksukeseks, otsustas end tänu spordiklubis treenerina töötanud kallimale kokku võtta ja rasvase kõhu ning meherinnad musklis keha vastu vahetada.

Kui varem polnud Dani jaoks mingi probleem juua nädalavahetusel ära pudel viina ja tarbida igapäevaselt 6000 kalorit, siis nüüdseks toitub mees tervislikult ja teeb regulaarselt jõutrenni, vahendas Daily Mail.

Dan tunnistas, et ta häbenes Mallorcal puhkusereisil olles T-särki seljast võtta ja tal oli piinlik ka oma trimmis kehaga treenerist tüdruksõbra Racheli (30) ees. Nii otsustaski mees oma toitumisharjumusi muuta ja trenni tegema hakata.

"Ma ei suuda siiani uskuda, kui palju ma muutusin. Mul olid meherinnad ja ma vihkasin oma väljanägemist," tunnistas Dan.

Nüüd on Dan aga enesekindel ja oma keha üle uhke ning ta otsustas osaleda fotosessioonil, kus ta poseerib seksikates David Beckhami bokserites!

"Ma olen oma unistuste keha nimel nii palju tööd teinud ja ma ei näe põhjust, miks ma ei peaks seda edu tähistama," ütles mees uhkusega.

Vaata kuumi fotosid SIIT!