Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
2. oktoober 2014, 08:15

Kate ootab kaksikuid?! (1)

Ühe rohkem britte on veendunud, et prints Williami abikaasa Kate toob kevadel ilmale kaksikud. William Hilli kihlveokontoris on sõlmitud kuninglike kaksikute sünni peale umbes 200 kihlvedu, vahendab People.

Esmaspäeva õhtul tehti Yorki linnast nii kopsakas pakkumine, et senine kihlveokurss 20:1 tõusis vähem kui poolteise tunniga 9:1-le.

Võimalik, et aastane prints George saab endale kaksikõed. "Kate on alati tütart tahtnud," rääkis kuningakojast pärit allikas juba maikuus Hollywood Life’ile. "Kate’i ja [tema õe] Pippa lapsepõlv oli idülliline ning ta on alati tahtnud ka endale tütreid, et jätkata tugevate ja õnnelike naiste liini." Pealegi uskuvat Kate, et õdede seltsis kasvamine mõjuks George’ile hästi.

Peaks Kate tõepoolest tütre sünnitama, ennustavad kaasmaalased maimukesele nimeks Elizabeth.

Teiseks eesnimeks panevad Kate ja William printsi kadunud ema mälestuseks Diana, kinnitab südamete kuninganna elulooraamatu autorina tuntud Andrew Morton noorpaari lähedastele sõpradele viidates.

Äge raseduseaegne iiveldus on 32aastase hertsoginna mitmeks nädalaks koduseinte vahele aheldanud, kuid õukonna teatel kavatseb ta kuninglike kohustuste täitmist peagi jätkata.