Telereporter Üllar Luup tunnistab, et tema abielu abikaasa Emmiga on läbi ning peagi hakatakse lahutama. 2008. aasta lõpus sündis Üllari ja Emmi perre ühine laps, tütar Ellen. Foto: AIVAR KULLAMAA/KROONIKA
Inimesed
2. oktoober 2014, 07:00

Telereporter Üllar Luup lahutab abielu (89)

"Jah, see fakt on õige, aga ma ei tahaks põhjustel pikemalt peatuda," tunnistab telereporter Üllar Luup, et tema aastaid kestnud abielu abikaasa Emmiga on läbi.

Luup andis lahkuminekust teada sotsiaalvõrgustikus Facebook, kus kirjutab: "Head sõbrad ja lähedased, kelle olen saanud Emmi kaudu. Et ära hoida erinevaid kuulujutte ja vääritimõistmist, ütlen, et me Emmiga enam koos ei ela ja plaanis on lahutada. Mina olen sellest nädalast Lasnamäe poiss ja Emmi koos Elleniga jääb Sõlesse." Mees lisab, et kui keegi naise kaudu saadud tuttavatest soovib teda lahkumineku tõttu oma sõpraderingist välja arvata, siis tuleks talle teada anda. "Põhjustest, miks nii läks, rääkima ei hakka," kinnitab ta ka Facebookis.

Üllar (54) ja Emmi (46) kohtusid, kui naine sai 21aastaseks. Siiski puhkes nende õnn õitsele aastaid hiljem – Üllar oli enne Emmit kaks korda abielus. Esimene abielu algas Üllaril 1980. aastal ja kestis 13 aastat ning läks mehe kõrvalhüpete nahka. "Mu praegune naine ongi üks nendest kõrvalsuhetest. Praegu on selline vabasuhe. Abikaasa Emmi teab, missugune ma olen," rääkis Üllar 2006. aastal Naistelehele. "Ega tema elu ole ka sile ja sirge olnud – tal on kolm last kolme erineva mehega," räägib Üllar, kellel oli siis eelmistest suhetest neli last. "Kaks last esimese naisega, siis järgmisega üks ja üks on nii-öelda kõrvale juhtunud. Inimesega, kellega ei ole üldse koos olnud ega elanud."

2008. aasta lõpus sündis Üllari ja Emmi perre ühine laps, tütar Ellen.