Anne HathawayFoto: Reuters / Scanpix
Film
1. oktoober 2014, 11:10

Anne Hathaway Kerttu Veskele: kui sa oled päris, anna elumärki! (7)

Äsja New Yorgis Hollywoodi komöödia "The Intern" võtted lõpetanud Haapsalust pärit Kerttu Veske (24) ütleb, et kuuldused tema filmistaariks saamisest on tugevasti liialdatud, kuid tema jaoks oli omaette kogemus töötada koos Warner Brosi 100-liikmelise võttetiimiga ning selliste näitlejatega nagu Robert De Niro ja Anne Hathaway.

Kerttu rääkis Eesti Ekspressile, et võtetel staaridega üldiselt suhelda ei saa ega tohi, aga temal läks nii hästi, et sai kõigiga rääkida ning enne üht stseeni tutvus ta Robert De Niroga, kel on "nagu mingi eriline energia, mida ei oskagi seletadagi".

Staar Anne Hathawayga juhtus aga Kerttul naljakas lugu massaažistseeni filmimise ajal, kui Anne küsis, kas massaažilaual liikumatult lebav Kerttu on nukk, mille peale talle vastati, et jah.

Anne käis seepeale Kerttu kätt katsumas ja kui ta tundis, et on ikkagi inimene, jooksis kiljudes minema.

"Naaseb ja poolenisti pisarates ütleb, et kui ma olen päris, siis palun tehku ma silmad lahti või andku elumärki," muljetas Kerttu, kes ei tahtnud teda rohkem hirmutada ja avas silmad.

Kogu intervjuud, milles Kerttu Veske räägib filmivõtetest USA-s, suurtest näitlejatest, kellega ta kokku puutus, lepingutingimustest jpm, saate lugeda Eesti Ekspressist.