TEAB OMA RELVA: Gwyneth teab, et lapsed annavad talle alatiseks Chrisi suhtes eesõiguse. Foto: AOP
Inimesed
28. september 2014, 12:20

Kade Gwyneth Paltrow ei lase eksabikaasal armuõnne nautida (4)

Vahetult enne ekskaasa Gwyneth Paltrow sünnipäeva on muusik Chris Martin otsustanud tutvustada oma lastele nende uut kasuema, näitlejatar Jennifer Lawrence’i. Gwyneth on kõike muud kui rõõmus.

Selle aasta algul oma abielu lahutanud näitlejanna Gwyneth Paltrow ja ansambli Coldplay solist Chris Martin on teineteisele vandunud, et pere jääb mõlemal esikohale ja pärast lahutuse jõustumist näis isegi, et paari tunded pole kuhugi kadunud: eksabikaasad käisid kõikjal koos, hoidsid teineteisel käest ja isegi suudlesid vargsi.

Äkki aga ilmus 37aastane Chris avalikkuse ette oma uue kallima, 24aastase näitleja Jennifer Lawrence’iga, keda mees nüüd kangesti oma kahele lapsele tutvustama kibeleb, vahendab RadarOnline.

Sõprade hinnangul on tegu väga rutaka sammuga, sest paar on koos olnud vaid kaks kuud.

"Chris on ülepeakaela sees. Neil on koos kahtlemata lõbus, aga see on läinud väga kiiresti. Apple ja Moses pole veel jõudnud oma isa uue kallimaga kohtuda ning Chris pole suhet oma eksabikaasaga arutanud, kuid kõik teavad, et ta tahaks väga Jenniferi oma lastele tutvustada," räägib allikas.

Konkurent 20 aastat noorem

Kuuldused, et Chris võimalikku kasuemakandidaati juba oma kahele lapsele tutvustada tahab, on ka 41aastase Gwynethi kõrvu jõudnud ja staar ei kiida seda sugugi heaks.

"Gwyneth oli rabatud, kui kuulis, mis plaanid Chrisil on. Chris oli öelnud, et ta ei vea

Jenniferi kohe päevapealt oma laste ette, ta tahtvat enne veenduda, et suhtest asja saab. Kuid sellegipoolest vajus Gwyneth üsna mossi, kui kuulis, mida Chris plaanib," jätkab allikas.

Gwyneth pole kunagi varjanud oma veendumust, et eksabikaasa on tänu lastele endiselt tugevasti tema talla all.

Seepärast on Chrisi iseseisvumine teda jahmatanud. Näiteks hakkas kümneaastase abielu ajal taimetoitlaseks koolitatud Chris pärast lahutust taas liha sööma, et toetada oma lihastreeninguid.

"Chris on nagu uus mees. Ta teeb kõike, mida ta abielu ajal naise heameeleks ei teinud. Gwynethile on see tohutu löök, ta ei oodanud, et Chris nii ruttu oma eluga edasi liigub," tõdeb peresõber.

Piirangud peale

Maailma kuumimaks nooreks näitlejaks tunnistatud Jennifer aga ei lase end Gwynethi kehvast meeleolust heidutada: nädalavahetusel veetis ta aega Chrisi ja tema bändiga, kui need Los Angeleses kontserte andsid.

Sõprade sõnul on Jen just see, keda Chrisil vaja, sest erinevalt Gwynethist on ta muretu, vabameelne ja oskab elu nautida.

Kuid oma 42. sünnipäeva kavatseb Gwyneth siiski oma eksabikaasa ja nende ühiste lastega veeta. Sõbrad kinnitavad, et just lapsi peabki naine oma suurimaks trumbiks peaaegu 20 aastat noorema konkurendi ees.

Pole kahtlustki, et Gwyneth plaanib eksabikaasat ohjes hoida lastega.

Nimelt on staar väidetavalt koostanud graafiku, mis paneb paika, kui palju aega Chrisil üldse armuelu jaoks jääb. Gwyneth põhjendab seda vajadusega olla kindel, et eksabikaasa kümneaastase tütre ja kaheksa-aastase pojaga piisavalt aega veedaks.

Sõpradele kinnitavat ta järjepidevalt, et kiidab Chrisi uue pruudi heaks, kuid tegelikkuses tundub mehe noor kaaslane teda siiski heidutavat.

Enne kui Chrisi ja Jenniferi suhtest kõlakad levima hakkasid, ei muretsenud ta kordagi, et mehel võiks lastele liiga vähe aega jääda.

"Ta tõepoolest koostas Chrisile graafiku, kus on paika pandud, millal ta tohib elada oma elu ja millal peab tegelema pereasjadega," ütleb üks paari sõpru.

Chrisi häirib, kui palju eksnaine teda kontrollida üritab.

"Selge see, et võimalikele uutele elukaaslastele pole nii pealetükkiv ekskaasa just boonuseks. Nende "teadlik" lahkuminek on täies mahus Gwynethi väljamõeldis, mis takistab Chrisil oma eluga edasi minna. Ja kui kristalselt aus olla, siis paberite järgi on nad ju endiselt abielus!" ei kiida sõber olukorda heaks.

Mida Gwyneth arvab?

Sõprade kinnitusel ei võta Gwyneth oma eksabikaasa uut suhet üldse nii traagiliselt nagu mõni anonüümne allikas väita üritab.

"Ta võttis uudise rahulikult vastu ja on õnnelik, et Chris oma eluga edasi liigub. Nad soovivad teineteisele vaid head," ütleb Gwynethi sõber.

Kuigi paar veedab oma lastega endiselt koos aega, olevat Gwyneth endale täiel määral aru andnud, et neil mõlemal on õigus edasi liikuda.

"Gwyneth saab väga hästi aru, miks Jennifer Chrisile nii hästi sobib – temas ja Jenniferis on palju sarnast! Naiste nägemus elule ja karjäärile kattub, nii võib Gwyn muretu olla, et Chris on kindlates kätes," ütleb sõber.

Tõenäoliselt aitab Gwynethil asju rahulikumalt võtta ka see, et viimasel ajal on teda tihti nähtud romantiliselt aega veetmas koos populaarsete seriaalide "Glee" ja "American Horror Story" kaasautori Brad Falchukiga.

"Võin kinnitada, et Gwyn tunneb end Bradiga turvaliselt ja hästi," ütleb näitlejatari lähedane sõber.