Tele

"Foorumit" juhtinud Aunaste: laste saatesse kutsumine on tore nipp ellu jääda! (82)

LISA KOMMENTAAR

26. september 2014, 09:27
Ei saa aru, siin kirjutatakse Aunaste tädi, aga Õle tänava koerapidaja on proua...
liis26. september 2014, 09:13
lapsed tõmbasid aunastele vee peale, liivakasti mäng.
ain25. september 2014, 21:46
mulle nii meeldis see saade. maire küsis nii huvitavaid küsimusi ja lapsed vastasid nii huvitavalt. ma olin laus naelutatud televiisori ette sel õhtul. maire aunaste peaks küll poliitikuks hakkama. sest nagu ta saateski ütles, hakkab ta siis nädalavahetustel inimestega rääkima ja küsima ja siis riigikogu teeb nagu maire ja inimesed tahavad. siiani ei ole kahjuks minuga keegi nädalavahetustel rääkinud.kahju küll. siin tuleks mairelt õppida. ainult , et ma kardan, et kui ta nädala sees kõvasti töötab, siis väsib väga ära inimestega nädalavahetustel rääkides.väga tore saade, palju rohkem peaks selliseid saateid tootma. inimesed on lihtsalt kadedad, et maire aunaste riigikokku saab kindla peale.paras teile, teie ei saa!!vot! särk oli mairel muidugi imalik, nagu tallinna lipp, aga kui riigikogus saab normaalse palga siis ostab midagi selga. muidugi oleks viisakas vanemat prouat istuma lasta. oli näha, kuidas maire ei jõudnud enam püsti seista ja hakkas hargitama. väga ebaviisakas juhtkonna poolt 70 aastane proua niimoodi seisma panna. aga tuult tiibadesse mairele uues ametis!
Kati25. september 2014, 21:09
Minul oli huvitav seda saadet vaadata , nii neid noori kui Maire Aunastet. Peale saadet ei tulnud mul pähegi Aunaste üle ilkuda ja veel nii inetute sõnadega kui praegu kommentaaridest loen. Tehke ise paremini.
y25. september 2014, 17:26
väga hea saatejuht ja alati saated huvitavad.
just25. september 2014, 16:11
oleksin näha tahtnud, kuidas Aunaste erakondade vanade haidega hakkama saab, aga see lastesaade oli täielik pettumus, ilmselt oli ette teada, et Aunaste täiskasvanutega hakkama ei saa. Lapsed meeldisid mulle.
Vaataja25. september 2014, 13:57
Selle ja teiste saadete häda on selles, et inimesed peavad seisma püsti - see pole piinapink, vaid piinaluad. Ja kus maailmas veel nii tehakse. Samuti on halb variant madal laud ja madalad/pehmed istmed. OK on ainult Kahekõne variant. Aga või püüa sa ETVle midagi selgeks teha.
pipi25. september 2014, 13:26
KEERASIN kohe viisori KINNI kui saate teema ära öeldi, ainult seda kuulsin, kuidas Aunaste kellelegi noorele peale hüppas, et tema (Aunaste) ei ole veel rääkida saanud... nii ära leierdatud teema, mida selle ümber jaurata... las lastele jääb nende lapsepõlv ilusana meelde, milleks poliitikaga seda ära reostada
Popol Vuh25. september 2014, 12:45
Ilmselgelt ei ole sellel tädil poliitikasse asja, isegi rohujuure tasandil teps mitte. Ja kui sinna ka minnakse, siis puhtalt, läbinähtavalt, ainult suure ja magusa teenistuse pärast.
Kui loll peab olema Eesti riigi kodanik, et panustada taolistele labastele tühikargajatele.
mannetu25. september 2014, 12:27
kelle mõte oli üldse saatejuhtide vahetus, üliinimesi ei ole olemas, saadate tegijad ju valivadki saatejuhtideks ikka teemaga sobiva inimese, nüüd mingi palagan.
Aga Maire valis õiged saatekülalised ja sellest vaatenurgast ei olegi valimisteemal suuresti arutletud
Taat25. september 2014, 12:23
Tule taevas appi,õudus kuubis! See tädi ei sobi, ei sobi ekraanile,peletab viimasegi vaataja minema.
milleks25. september 2014, 11:43
siin selgeltnägijaiks olla - "varjati, tegelikult mõtles, oli näha laste nägudelt" - saatekesest tehtud järeldused iseloomustavad rohkem vaatajat... Siiski olid noored saates aktiivsed ja avatud, saime ehedast esitusest teada noorte arvamused, mis kõik oli siiski väga kõnekas. Tublid!
moenarr25. september 2014, 11:35
mind häirib see pluus Aunaste seljas. Palun vabandust, aga see meenutab vanglat. :S
vaataja25. september 2014, 11:33
ETV-l on pärast eilset Aunaste krahhi mõtlemiainet küllaga, sest tegemist oli vaataja petmisega.
vaataja25. september 2014, 11:32
täielik ämber ja üks eelnev kommentaar väga õige,et selliseid tühje tüüpe poliitikasse küll vaja ei ole.
siimsilk25. september 2014, 11:25
Ootasin väga just Aunaste Foorumi saadet, et näha tema küpsust poliitikas, kuid juba teema valik andis märku, et miskit huvitavat sealt ei tule. Aunaste on vahva saatejuht meelelahutuses ja jäägugi selle juurde, kuid poliitikasse küll asja pole.
Odav populaarsus!25. september 2014, 11:15
No mida, mannetu ja poliitikasse minna ja kui saad nuppe vajutama selle palga eest pole rääkida vaja,see sobib.
Hm?25. september 2014, 10:59
Noored olid tublid kuid Aunaste rabe ja nõrk. Poliitikasse minnes ta oma hambad murrab. Saab olema tühi koht nagu Jaanson või Võsa,
vanaema25. september 2014, 09:59
Ei sobi tõsiste teemadega tegelema,kuidagi ebalev ja võlts.Nali naljaks,see saatejuhtide vahetus aga saate sisu peab peab nauditav olema.Vastupidiselt Kuusk sai väga hästi Tõuse ja säraga hakkama.Eriti meeldis muusikaline külg oma laulmisoskusega.Niipidi vahetus super,teistpidi nadi.Vabandust topelt peab,kustutama ei hakka.
25. september 2014, 10:46
sina küll palju jõuad - ÕL kommentaariumis isud ja TV kah vahid. Kas koos lastelastega?
tuttav tekst,aga täna Evkat pole25. september 2014, 11:29
Kas ei tohikski?Ära kipu teiste elu elama,see ju sinu moto.ISUN ikka ,nagu sinagi,juba kohal.Mõtle vaid,isegi sünnipäevale lähen ja aiatööd lõpetatud,toitu valmistan,justnagu Evelin õpetanud-sada ametit.Sina vaeseke ei tea oma emast ega vanaemast midagi,pühast vaimust sündinud Ärma ingel.
HD25. september 2014, 09:56
See oli Aunaste täielik põrumine. Paistis läbi tema tegelik sisuline tühjus ja saamatus isegi nii selges ja nii lihtsas teemas. Aunaste poolt oli saade täiesti ette valmistamata. Piinlik oli, kui tal keset saadet said äkki küsimused otsa.
IRL tegi puhta valearvestuse, kui arvas Aunaste häältemagnetiks. Pärast seda saadet ei taha keegi, kes loodab Eesti elu paranemist, Aunastest poliitikuks. Võhikut pole sinna lihtsalt vaja.
Ja Aunaste tegi puhta valearvestuse, kui teatas "Reporteris" ausalt, et tema "läheb nüüd poliitikasse, sest ta ei taha minna vanadekodusse." Miks peaks maksumaksja tagama ühele täiesti oskamatule tädile mugava vanaduspõlve veetmise Riigikogus!? Kas tõesti lihtsalt tänuks tema ekraaninäo eest!?
Eks sellest saatest ongi näha teletöötaja tegtelik professionaalsus - kas ta saab hästi hakkama ka teises rollis. Andres Kuusk tegi suurepärase saate Aunaste asemel, Aunaste põrus aga Andres Kuuse rollis ja oli halvem kui amatöör. Põrus nii saatejuhina kui poliitikuna.
vaatasin natukene ka25. september 2014, 09:50
Naersime suure häälega kui Aunaste hakkas 16 aastaselt pärima ja tema juttu vahele segama, on alles tase- 16 aastasega vaielda. Ja tema tahab riigikokku vahepeal tuli veel kõkh-kõkh naeru nagu oleks pudrutükk tal kurku kinni jäänud. Närviline tõmblemine ja pidev naerev nägu tõsise saate puhul.
25. september 2014, 10:28
miks ei tohi 16- ga vaielda. kas püha lehm või
Lastesaade!25. september 2014, 09:19
See oli Aunastel ilmselgelt lati alt läbi minek! Kartes tarkade politiikute kõrval lolliks jääda võttis endale vestluskaaslasteks lapsed, kelle ohjamisega lootis kergemini toime tulla. Aga lolliks jäi nii või teisiti!
rumalale eestlasele....25. september 2014, 09:06
see oligi ju meelelahutuseks mõeldud kuidas teised saatejuhid hakkama saavad. Ärge võtke seda kui maailma lõppu! Naljast kah aru ei saa .
Õnnela25. september 2014, 11:10
Kas foorum on nalja saade??? Siis tuleb ikka välja,et poliitikuks läheb ka nalja pärast. Mõtle ikka selle üle tõsiselt järele.
rumalale eestlasele....25. september 2014, 09:06
see oligi ju meelelahutuseks mõeldud kuidas teised saatejuhid hakkama saavad. Ärge võtke seda kui maailma lõppu! Naljast kah aru ei saa .
Marek 25. september 2014, 10:07
Väga õige kommentaar!
ML25. september 2014, 10:15
See ei olnud naljakas. oli lihtsalt üks igav saade.
25. september 2014, 10:29
Mis kurivaim käseb vaadata igavaid saateid?
lord25. september 2014, 09:05
üritasin vaadata, noored meeldisid, aunaste tegi muidugi kõik, et saavutada saate eesmärk, et noored tunnistaksid, et valimiskünnise alandamine on hea iide ja tuleb teoks teha( võis muidugi ka aunaste vastupidine soov), seda õnneks ei juhtunud, sest noored said ka ise aru, et selles eas isikud pole küpsed veel asju objektiivselt hindama
aunaste polnud muidugi suurem asi, kuid ilmselt seetõttui astuski ta IRL-i et kandideerida kevadel, kuid ega kandideerimine teda rumalamaks tee ja on palju endisi ajakirjanike teletöötajaid teinud nn. poliitilist karjääri, ega aunaste kogu oma rumaluse juures nendest siis rumalam pole, kui need lollid said poliitilist karjääri tehtud küll siis aunaste saab ka tehtud
kuid ega inimestele sellistest tegelastest suurt kasu ega tulu ole
Axter25. september 2014, 08:47
Tegelikult suurepärane saade. Foorum on saade, kus poliitikud räägivad, kuidas nad asju ajavad. Aunaste paljastas noorte kutsumisega ühe järjekordse poliitikute vale. Noored ise pole üldsegi huvitatud valimisõiguse saamisest. Ehk nüüd jätavad poliitikud asja katki, sest saavad aru, et lõikavad järjekordselt näppu. Teame ju suurepäraselt, et noorte valima toomisega loodetakse Savisaare tulemust kahjustada, muud huvi selle taga pole. Aga nagu kõik eelnevad Savisaare nöökimiseks mõeldud seadusemuudatused on Savisaare saaki ainult suurendanud, juhtuks ka noorte käe läbi sama. Niisiis mina ennustaksin küll, et nüüdsest jahtub selle" hea" mõtte toetajate ind tublisti.
Tubli, Aunaste! Järjekordne variserlik poliitkombinatsioon sai paljastatud.
valdur25. september 2014, 08:13
magedamat pole ma vaadanud.
Minu meelest25. september 2014, 08:04
oli ikkagi huvitav noorte eneste käest teada saada, mida NEMAD arvavad poliitikute püüdest valimisiga alla tuua. Mis puutub Vainosse, siis panin tähele, et tema parem käsi millegipärast VÄRISES. Kas pabistas?
...25. september 2014, 09:39
Küllap Vainol oli piinlik. Mõtlen tihti, kuidas ma küll olen selle ära teeninud, et nii rumalate ja mannetute inimestehulgas pean olema. Mu tuttavad on üksteise järel välismaale läinud. Tuleb vist ka ikka minna, lihtsalt lollus tapab siin ära.
25. september 2014, 08:00
Laste saatesse kutsumisega tõmmati Aunastele vesi peale.
paha oli25. september 2014, 07:40
vaadata silmi pööritavat ja teemat ilmselgelt mittevaldavat Aunastet. Arvas, et noortega on lihtne aga nood ei pidanud Aunastet millekski.
25. september 2014, 09:32
Ma lisaks veel, et naised ei seisa jalad harkis. Jube!
kolla25. september 2014, 07:39
tõsise saate jaoks pole sel mooril lihtsalt mõistust.
25. september 2014, 09:45
Moor on see, kellel pole lapsi. Aunastel on laps, kui Sa nii tahad ütelda, siis tema kohta saab ütelda siis eit, mis muide on väga lugupidav eesti sõna, tüvest "heitma," e äara heitma, kui teatud ikka jõutud ollakse. Mees on siis taat, kui lapsed suured. Lastetu vanamees on ätt. Tunne eesti keelt!
9.4525. september 2014, 10:08
Kas Ariste on ellu ärganud,seljuhul on andeksantav,aeg on edasi läinud.Sel sajandil mingeid rumalaid omaalgatuslikke keelekasutusi ei aktsepteerita.Ennekuulmatu keeleekspert.
25. september 2014, 10:31
kui on moor siis on ka taat
don25. september 2014, 07:33
Sellist pulli võiks mõni erakanal oma raha eest teha, maksumaksja raha visati küll aknast välja. Saade oli mage, Aunaste ei vedanud välja ja sai sellest ka ise aru, Noored vaatasid teda haletseva pilguga. Kelle idee see oli? Sundida inimest juhtima saadet teemal, mida ta ei valda, on saatejuhtide ja ka vaataja suhtes alatu. No ei ole saatejuht valmis igat saadet juhtima. ERR-i juhid: ärge enam sellist jama korraldage, piinlik oli vaadatagi.
Marek25. september 2014, 08:31
Teie (vaatajate) idee. Ja nüüd vingute!?.
don25. september 2014, 07:33
Sellist pulli võiks mõni erakanal oma raha eest teha, maksumaksja raha visati küll aknast välja. Saade oli mage, Aunaste ei vedanud välja ja sai sellest ka ise aru, Noored vaatasid teda haletseva pilguga. Kelle idee see oli? Sundida inimest juhtima saadet teemal, mida ta ei valda, on saatejuhtide ja ka vaataja suhtes alatu. No ei ole saatejuht valmis igat saadet juhtima. ERR-i juhid: ärge enam sellist jama korraldage, piinlik oli vaadatagi.
RTm25. september 2014, 07:15
See poonud küll Foorumi saade mida Aunaste selle sildi all tegi.
aleks25. september 2014, 06:55
Marek25. september 2014, 08:33
25. september 2014, 10:48
oi kui tubli, mitte nii nagu paljud teised, kes vinguvad- kui igav oli ja bla bla bla
Mida asja.25. september 2014, 06:51
Mulle pole see moor juba aastaid 10-20 teleekraanile mahtunud,vastik vana inimene.
aunaste25. september 2014, 06:07
kui lapsi saatesse ei kutsu siis ähvardatakse eluküünal kustutada
jaak25. september 2014, 02:07
ei sobi see aunaste kuhugi,ainult kirbuturule
Maire25. september 2014, 01:13
ju igati tore,kuid see pole tema saade.Oli tunda ka ebakindlust,sest poliitikasaade pole pelgalt meelelahutus.Vaino oli oma saates ok,mehel on taset ja põhja,sellest poisist võib veel tasemel staar kasvada,kuidas tal keeltega on,sest eesti keel on vähe võimalusi pakkuv
25. september 2014, 07:22
see vaino kaagutab samamoodi nagu eit, tõeliselt ebameeldiv saatejuht
IRL25. september 2014, 00:48
Kokkuvõte läbi IRLi noorpoliitiku silmade: "Hüvasti, riigikogu! Ainult asendusliikme staatus suudab veel asja parandada."
Kvoorum25. september 2014, 00:47
Kesse kuri inimene Aunastele need väitlusklubides karastunud noored ette söötis? Võtnud esimesed ettejuhtuvad tšillijad ja otud, oleks ise hiilata saanud. Pr Aunaste, vaadake saade üle, kas märkate, millise haletseva näoga see prillidega neiu teid kuulab. Teie õnneks olid noored peale muu hea ka viisakad, ei näidand oma suhtumist "saatejuhisse" väga välja.
IRL25. september 2014, 00:47
Kokkuvõtteks. Aunaste võiks nüüd kaamera taga vähemalt neljalt inimeselt vabandust paluda. What a load of..
6925. september 2014, 00:44
Kohutava häälega kaagutav vanamoor, miks ta ometi võimetekohast tööd ei otsi, näiteks vaikna valvurimoor muuseumis
kahju25. september 2014, 00:28
jah, igav oli. Maire mängis lati alt läbi, oleks võinud siiski päris poliitikud võtta, seetõttu tegelikult ei saa võrrelda Kuusega.
Taat25. september 2014, 11:21
Ta ei julgenud poliitikuid kutsuda, siis oleks ta päris lolliks jäänud. Mõtles, et lastega on hea manipuleerida. See on minu arvamus temast.
Nokkija 25. september 2014, 00:23
Riigikogu või hooldekodu pärast teletööd nagu ta ise pakkus välja. Hea et näitas ära kuhu läheb, vaevalt et need lapsedki teda valivad.
Lugeja küsib:25. september 2014, 00:08
Kaunaste--25. september 2014, 09:20
Proovis jäljendada: Tädi Rutti?
Kutsus saatesse Tippe ja Täppe?
Mis järgmisena?
Hunt kriimsilm?
Vale valik25. september 2014, 00:06
Aunaste tädi oleks sobinud ainult "Prillitoosi" saadet juhtima! Tal vanus juba selline ja ka Ameerika kogemused ka olemas. Seal sai ta ju esimesed kogemused toateenijana ja vanurite hooldajana.
msi25. september 2014, 00:04
aunaste tunnistas hiljuti raadio 2 saates, et ta absoluutselt raadiost jutusaateid ei kuula. siit võib teha järelduse, et teda poliitika ei huvita ja ta sellest suurt midagi ei tea. seega poleks ta pärispoliitikutega saatega ka hakkama saanud. kuidas ta ilma poliitikahuvita parlamendis hakkama saab?
totter olaf25. september 2014, 01:43
ma ka ei kuula ühtki raadiot, samas poliitikat jälgin muudest kanalitest.
aunaste poliitikuna on muidugi naerukoht nagu umbes pool friigikogu sportlastest, lauljatest, broileritest jne.
ja eriti see, et ta lastega saate tegi, näitab, et ta ei suuda ega taha tõelisi teemasid käsitledagi.
Vaatasin24. september 2014, 23:22
küll jupiti, aga polnud viga! Noored läksid saate edenedes järjest asjalikemaks oma aruteludes ja arvamistes. Saatejuht võimaldas neil rääkida, sedapuhku olid proportsioonid enam- vähem paigas ja kuna saateformaat tõsisem, ei olnud selles ka saatejuhi naeru, mis ei meeldi mulle kohe absoluutselt ( aga vbl on see minu probleem ;)
jah25. september 2014, 11:36
nii tundus mullegi, ja saadi ka noorte arvamus teada.
Saade24. september 2014, 23:13
Aunaste tädi rääkis muidugi pea pool saateajast täis. Kahjuks laste tasemest ta eriti palju ei erinenudki. Siiani üks kõige igavamaid "Foorumi" saateid!
keelekõrv24. september 2014, 23:06
Grimmeerija, mitte grimeerija, for god`s sake.
elevandikõrv24. september 2014, 23:41
Jumala eest mitte for god`s sake
S24. september 2014, 23:49
No enne võiks EKI keeleabist kontrollida, kui enda arvates õiget vormi pakkuda - http://www.eki.ee/dict/qs2013/
Grimeerija ühe m-iga on õige!
25. september 2014, 12:37
Nii rumal ei saa ometi olla???Grimeerija kahe m-iga,pole keelt,pole kõrva.
Täiega Mage!24. september 2014, 23:01
Aunaste:Parim möödas!
Aga mis teha kui ,,nahk.. mõttele järele ei jõua!
mage24. september 2014, 22:56
väga nõrk saade. ei saa aru, mida aunaste poliitikasse otsib.
24. september 2014, 23:23
Teie (vaatajad) ise ta ju seda saadet juhtima valisite. Ja nüüd vingute!
juks24. september 2014, 23:31
Kohe kindlasti ei valinud. Isegi ei osanud selles lapsikus TV-juhtide valimises.
24. september 2014, 23:41
siis ei tasu vinguda, vaata mida pakutakse
25. september 2014, 06:14
sul eriti pole mõjunud25. september 2014, 10:33
Maga kaineks, tross!
+8 -4
25. september 2014, 12:41
Tross laob omale miinuseid,et põhjust mitte kaineks saamiseks ikka oleks.