Foto: AOP
Inimesed
24. september 2014, 08:15

Seriaali "Kodus ja võõrsil" osatäitja võitleb vähiga (1)

Austraalia telesarjadest "Naabrid" ja "Kodus ja võõrsil" tuntud 23aastane Tessa James teatas, et tal on käsil võitlus lümfivähiga. "Tessa saab paar järgmist kuud keemiaravi," seisis Daily Telegraphis ilmunud avalduses.

Noorukese näitlejanna esindajad lisasid, et Tessa on naasnud USAst oma koju Gold Coasti Austraalia idarannikul, olemaks oma abikaasa, ragbimeeskonna Gold Coast Titans kaaskapteni Nate Mylesi seltsis. "Tessa ja Nate tahavad kõiki heade soovide eest tänada ning paluvad praegusel väga raskel ajal võimalust omaette olla."

Daily Maili teatel põeb Tessa Hodgkini lümfoomi – sama haiguse, mis tabab 16–34aastasi noori täiskasvanuid, seljatas tema kaasmaalanna, "Naabrite" täht ja laulja Delta Goodrem. Tessal on lootust samamoodi terveneda: statistika andmeil paraneb Hodgkini lümfoomi patsientidest umbes 80%.

"Naabrites" Anne Baxterit kehastanud Tessa mängis seriaalis "Kodus ja võõrsil" kolm aastat Nicole Franklinit. 2011. aastal lahkus näitlejatar sarjast, et Ühendriikides läbi lüüa.