Rasmus (vasakul) ja Johan on võtnud üheks enda südameasjaks lindistada vähem- ja rohkemtuntud Eesti bände akustiliselt. Foto: Marianne Ubaleht
Saund
22. september 2014, 20:08

Estune - Eesti bändide akustiliste videote sari! (2)

Kaks Eesti hakkajat filmimeest, Rasmus ja Johan, on juba mõnda aega videokeskkonnas YouTube maad väristanud, kuid nende inglisekeelsel meelelahutuslikul videokanalil näeb ka Eesti bändide akustilisi ülesastumisi! 

Filmiharidusega entusiastid on käima lükanud suure projekti. Oma kanalil Mediframe keskenduvad mehed erinevatele teemadele, alustades absurdihuumorist ja lõpetades täiesti tõsiseltvõetavate muusikaarvustustega.

Nende kahe vahele mahub ka Billboard Sessionile veidi sarnanev Estune. Estune'is püüavad Johan ja Rasmus erinevaid bände akustiliselt videopilti. "Meie eesmärk ongi viia Eesti muusika laiema publiku ette, kasvatada teineteise fännibaase," kirjeldab Rasmus toimuvat.

"Seni oleme koostööd teinud juba näiteks Kali Briisi ja Jäääärega," loetleb ta. 

Oma ettevõtmise telgitagustesse suhtuvad Johan ja Rasmus vägagi tõsiselt. "Oleme mõlemad Inglismaal filmindust õppinud ja kvaliteet on meie jaoks siiski prioriteetne," arvab Rasmus.

Praeguse seisuga on Estune ainus projekt tuhandete omasuguste seas, mis Eesti muusikat nõnda suurel määral maailmale tutvustab.

Jälgi Mediframe'i tegemisi SIIN