SÄDEMEID LENDAS: Rainer Vakra saatja Leeni Uibo põimis käed uhkelt ümber kavaleri. Paar ei varjanud oma rõõmu, kuid Vakra püüdis pildile jäämisest hoiduda. «Nii lihtsalt te mind rajalt maha ei võta!» naeris Vakra kavalalt.Foto: MATI HIIS
Inimesed
22. september 2014, 07:00

Rainer Vakra näitas Butterfly sünnipäevapeol pruuti (19)

Riigikogu liige Rainer Vakra, kes on viimaseil aastail liikunud seltskonnas üksi, nautis laupäeva õhtul Butterfly kokteilibaari neljandat sünnipäeva modell Leeni Uibo seltskonnas, kes paistis olevat tema jaoks midagi enamat kui silmarõõm. Paarike kõndis käsikäes ja kudrutas armunult.

Juulis kirjutas Kroonika, et poliitik näib olevat leidnud kellegi, kes tal südame kiiremini põksuma paneb. Nimelt saabus Vakra oma riigikogu kolleegi ja erakonnakaaslase Karel Rüütli pulma blondi noore naisega.

"Ma ei hakkaks hetkel meie suhtele silte külge panema. Ütleme nii, et aeg annab arutust," jättis Vakra otsad lahti.

Kas tegu võis juba siis olla 2009. aasta koolimissi Leeni Uiboga või oli neiu nimeks Marilin, nagu väitis Kroonika?

Üleeile õhtul Butterfly sohvabaaris saatis Vakrat igatahes Leeni ja nad ei jätnud kõrvaltvaatajaile kahtlustki, et on romantiliselt seotud. Riigikogulane ja tema kaaslanna hoidsid teineteisel ümbert kinni ja olid väga lõbusas tujus. Fotokaamerate ees muutus paar siiski ujedamaks ega tahtnud väga altilt poseerida.

"Nii lihtsalt te mind rajalt maha ei võta!" naeris Vakra kavalalt.

Vakra on varem koos elanud treeneri ja endise linnaametniku Egle Elleriga, kes on nüüd maadleja Heiki Nabi kaasa, ja endise Tallinna linnavalitsuse kesklinna sotsiaalkeskuse juhataja Jane Raidveega.

2012. aastal käis Vakra presidendi vastuvõtul oma vanaisa Elmar Vakraga, viimasel kahel aastal sootuks saatjata. Ehk ehib tuleva-aastasel vabariigi aastapäeva peol tema käevangu taas kallim?

Butterfly peol särasid ka tantsutäht ja ettevõtja Mairold Millert ning tema psühholoogist elukaaslane Birgit Pillmann, kes on umbes aasta jagu koos olnud. Aega veetsid Mairold ja Birgit teise paari, tantsijatest abikaasade Marko Mehise ja Kaisa Oja seltsis.

Üheskoos nautisid õhtut Koit Toome meigikunstnikust elukaaslane Kaia Triisa ja lauljanna Tanja Mihhailova, keda näeb üritustel sageli samas seltskonnas.

Kampa võtsid sõbrannad ka Liis Lemsalu, kes esines peol koos tumedanahalise muusiku James Wertsiga. Eestis elav USA päritolu laulja ja basskitarrist üllatas pidulisi sellega, et suhtles nendega laulude vahepeal eesti keeles.

Peokülalisi tantsitas DJ Defkut.