Foto: Reuters
Inimesed
20. september 2014, 08:30

Rokitšikk Avril Lavigne’i teinegi abielu jooksis karile

Avril Lavigne’il pole armastuses õnne. Korra lahutatud lauljatar abiellus mullu kaasmaalase, Nickelbacki solisti Chad Kroegeriga, kuid USA meedia väitel on lahutus vaid aja küsimus. "Kõik on läbi," kinnitab Us Weekly allikas. "Chad käib mööda Los Angelest ja räägib kõigile, et Avril ja tema lahutavad."

39aastane rokkar tegi endast kümme aastat nooremale Avrilile abieluettepaneku 2012. aasta augustis, kui nad olid kurameerinud vaid kuu aega. Armastus oli süttinud ühise plaadi tegemisel. Pulmad peeti mullu juulis Lõuna-Prantsusmaal, mesinädalad veetis paar Itaalias Portofinos.

Vähemalt sotsiaalmeedias pole rokitandem suhteprobleemidest märku andnud. Alles juulis õhkas Avril Twitteris, et Kroeger kinkis talle esimeseks abieluaastapäevaks 17karaadise briljantsõrmuse.

2006–2010 oli Lavigne abielus ansambli Sum 41 laulja ja kitarristi Deryck Whibleyga. Liit oli purunenud juba 2009. aasta sügisel. Deryck võttis abielludes perekonnanimeks Lavigne, kuid loobus sellest alles mullu. Lauljatar on semminud ka Kim Kardashiani kasuvenna Brody Jenneri ja näitleja Wilmer Valderramaga.