"Padjaklubi" nelik.Foto: TV3
Tele
18. september 2014, 11:41

"Nii nunnu saade" ehk Loe, mida arvavad Õhtulehe lugejad sügishooajast teleekraanidel! (10)

Sel nädalal said sügisese avalöögi "Padjaklubi" ja "Viimane Võmm". Lisaks sisustasid eestimaalaste teleõhtuid "Suletud uste taga", "Saladused", "Naistevahetus" ja Kanal 2 dokumentaalsaade "Poliitikute kaasad: valguses või varjus?".

Loe, mida arvavad sügishoojal uuesti startinud saadetest Õhtulehe kommentaariumites oma arvamust avaldanud inimesed:

"Padjaklubi" teise hooaja tõmbas käima tüdrukute kolimine uude korterisse, kus neid otsekohe kimbutasid rahahäda ja tüütu naabrinaine.

Mulle meeldis, väga lahe oli!

Kristina oli liiga hüsteeriline. Paar korda sai muiata, enamik olukordadest ja dialoogidest olid võltsid ja ülemängitud. Ootasin paremat. Esimene hooaeg oli parem.

Suht mõttetu jama oli esimene saade. Võiks nalja ka saada nagu seda varem ikka sai. Terve saade oli ühe tegelase hüsteeritsemist täis. Naabrinaine oli ka suht mõttetu! Ehk asi paraneb.

"Saladused" rääkis seekord loo kahest tüdrukust – Ellust ja Sillest − teineteisest lahutatud õdedest, kes kohtusid aastate järel taas, teadmata, et nad on õed.

Ilusad tüdrukud jah. Üks oli Julia Robertsi nägu.

Ilusad plikad olid.

TV3s jätkus kolmapäeval kodumaine sari "Naistevahetus",  kus vahetasid kohad Tallinnast Lasnamäelt kümneks päevaks maale kolinud Meret ja Jõgeva kandist Tõikverest tema asemele pealinna tulnud Marina,. Meretil tuli silmitsi seista uudisega, et mees pettis teda. Ja oli sellega, nagu oli, igatahes tänaseks on mõlema paari saateaegsed kooselud läbi.

Mulle tundub, et nendel, kes selles saates osalevad, pole kõrvade vahel midagi. Minu meelest on see üleüldse üks mõttetu saade. Milleks sellise jama peale üldse eetriaega ja raha raisata?

Tegelikult on terve Eesti sellist elu täis. Suhteliselt normaalne asi. Saade ei ole süüdi. Toob päevavalgele selle, mis Eestis toimub!

See oligi ikka tõeline naistevahetus. Kui juba siis juba. Nii peabki naisi vahetama, aga mitte mängima vahetust.!

Nii nunnu saade!

"Viimase võmmi" hooaja avaosas ootas lahendamist viikingite teemapargis toimunud mõrv, mille puhul on eriskummaline see, et ohvrit on tulistatud väga kauge maa tagant.

Mulle meeldib, järgmine kord vaatan jälle.

Mulle väga meeldis, on alati see sari meeldinud. Eriti Üllar, minu lemmiknäitleja! Edu teile kõigile.

No jah, muud polnud samal ajal. Ei olnud aga ka kōige hullem.

Teisipäevase "Suletud uste taga" keskmes oli noor neiu, kes saatuse tahtel tõi lapse ilmale rongis.

Mõelge midagi elulisemat välja!

Tegelikult mängivad küllaltki hästi, aga mitte nii tõetruult kui sakslased. Eks neid juhtumeid esine meiegi maal. Hea, et see lugu hästi lõppes!

Väga võltsilt näitlevad need nn "reaalsed tegelased". Jätab komöödia mulje.

Teisipäeval  jõudis eetrisse Kanal 2 erisaade "Poliitikute kaasad: valguses või varjus?", kus võeti luubi alla meie tipp-poliitikute kõige lähedasemad inimesed. Teiste hulgas said sõna Ingrid Rüütel, Vilja Savisaar-Toomast, Keit Pentus-Rosimannus ja Rain Rosimannus.

Selle saate asemel oleks võinud olla naljasaade – oleks lõbusam olnud! Rohkem saadet ei vaata.

See saade ei andnud midagi tarka ega uut juurde. Milleks on mul vaja teada, kuidas teised elavad? Oma elugagi on tegemist.

Päris lahe saade oli. Väga hea mulje jättis Vilja, rääkis kenasti ja avameelselt. Ingrid on alati väga soliidne ja teadlik naine olnud nii presidendi prouana kui enne seda ja praegu ka. Kõik saates osalejad jätsid väga hea mulje.