Müstika

Kummituste uurija: ei maksa torkida seda, millest sa midagi ei tea! (13)

LISA KOMMENTAAR

Mimmi23. september 2014, 21:35
Olen nii vanaks ära elanud ,aga pole ühtegi kummitust näinud ja kui aus olla, siis pole ka ühtegi sellist tuttavat, kes oleks näinud.Lapsena sai igasuguseid lolle mänge mängitud, vaime välja kutsutud, nüüd öeldakse, et neid peab pärast tagasi saatma. Ei saatnud me neid kuhugi tagasi, nad peaks siis meid nüüd kummitama.
siis on sul vedanud24. september 2014, 02:33
Reet22. september 2014, 11:39
Ei ole enne ega ka pärast seda sündmust midagi näinud ega kuulnud.Ühel õhtul magama minnes ,sellest on nüüd oma 30 aastat tagasi ,nägin selgelt kuidas meid külastas minu surnud mehe vend.Nii arvas minu mees,selles korteris kus elasime oli ta ennast ülesse poonud.Mees oli ära tööl ja meie lastega kodus ,lapsed juba magasid mina veel lugesin ,kustutasin tule ja siis kuulsin kui keegi uksest tuli ,nägin kuidas ta käis laste voodite juures ja siis tuli minu voodi juurde seisis vaatas ja läks välja uksi oma järel kinni tõmmates.Tõusin kohe ülesse ja läksin vaatama ,välisuks oli lukus.helistasin mehele ,ta magas ajasin muidugi ta ülesse oli pahane veel ,et mis ma öösel helistan veel.küsisin ,et kas ta käis kodus vastus oli eitav.Usun et kuskil midagi on millest me ei tea ega mõista.
Mis jura24. september 2014, 02:32
ehk- ... 1. minu mehe surnud vend
2. mees siis magas tööl ! DII
to kurb18. september 2014, 19:17
kas sa oma südametunnistust näed?
18. september 2014, 18:52
teadlased uurivad neid nähtusi küll,ainult et uurimistulemused on salastatud.
kurb17. september 2014, 21:30
Ainus võimalus mingeid tonte näha või "tunnetada", on kui on ajus midagi viga. Kas loomupäraselt või pärast seemnete söömist.
Mingi jutt sellest, kuidas inimene ei näe kõike on jama. Inimesed saavad jälgida neid asju, mida enda keha piirangud ei lase näha, läbi teaduse poolt loodud aparaatide. Ühtegi tonti aga paraku pole teadus tuvastanud. Eeldada, et osad inimesed näevad seda, mida normaalsed inimesed ei näe ja mida teadus ei tuvasta on absurdne. Pigem on tontide nägijate puhul tegu valetavate tähelepanuvajadusega inimestega või inimestega, kellel on ajus mingi rike, mis tekitab hallutsinatsioone.
Mäks24. september 2014, 02:29
oled vist kommu, need ei usu midagi peale helge kommunistliku tuleviku...
Rohkem pole sõnu siia vaja...
Vaene, Eedu,17. september 2014, 20:03
Sina vist oled üks neist, kes ütleks: "Mina usun ainult seda, mida näen." Nägemine võib aga viletsakene olla, isegi kass näeb Sinust rohkem. Meie vanas majas juhtus palju seletamatut-tuled süttisid ja kustusid, lillelõhnad tekkisid iseenesest keset suurt talve, üks vana nainaine, mustas, istus keset ööd meie köögis jne ja seda nägid alati mitu inimest, mitte mina üksi. maailm lihtsalt on imelisem kui see, mida me teame ja tavaliselt näeme. Liisa räägib täiesti adekvaatset juttu:-))
Manda17. september 2014, 20:02
Kui inimene elab oma viie meele "vangis", kuues ja seitsmes meel ei tööta ning kolmas silm on suletud, ei saagi ta midagi uskuda peale kolmemõõtmelise, füüsilise reaalsuse. Seente või kanepiga seos puudub.
Pensionär Eedu.17. september 2014, 19:07
Liisa , ka sulle soovitus, et sa vähem kanepit tõmbaksid ja liime nuusutaksid.
mis sa ikka kardad,ei kartus aita 17. september 2014, 16:52
ajas ekslevat inimhinge . Soovi parem rahu leidmist ,jäta mõni maitsev asjakene ja palveta tema eest.
Banda17. september 2014, 16:49
Paistab, et seene hooaeg on alanud.