Žanna FriskeFoto: DENIS SINYAKOV/Reuters
Inimesed
17. september 2014, 10:04

Friske sõbranna: Žanna paraneb ja teeb mulle isegi süüa (6)

Laulja Olga Orlova, kes on Žanna Friske lähedane sõbranna, rääkis Julia Menšova juhitud telesaates, et vähihaige lauljana on viimasel ajal paranenud, liigub iseseisvalt ja valmistab talle isegi süüa.

„Need koos veedetud kuud, kui nii võib ütelda, on väga õnnelikud olnud. Nad on täis naeru ja jõukohast meelelahutust, mida me suudame kahe peale välja mõelda. Kahtlemata, me oleme meelestatud võitma," rääkis Orlova, kes on olnud mitmeid kuid oma haige sõbranna kõrval.

„Žanna tervis on palju paremaks läinud. Kui me oleme temaga koos, siis ma ärkan hommikul selle peale üles, et ta tuleb minu tuppa ja toob mulle värskelt pressitud mahla," rääkis Orlova.

Kui ma elasin Ameerikas, oli söögi valmistamine üksnes minu õlgadel. Juhtus nii, et tegin õhusöögiks kana. Aga Žanna võis ärgata ja ütelda: „Ma ei taha kana, tahan rannakarpe. Ja ma tormasin rannakarpe ostma," meenutab Olga nende koosveedetud aega USAs, enne, kui Žanna kolis Lätti, kus ta jätkab praegu oma ravi.

„Nüüd on aga hoopis teine lugu. Nüüd ütlen mina, tee mulle palun baklažaane juustuga. Ja tema teebki. Ma söön neid eriti suure isugu, sest sellel toidul on eriline hind..." hindab Orlova iga hetke, mida ta Žannaga veedab.

Tuletame meelde, et Žanna Friske sai hirmsa diagnoosi - ajuvähk - teada lapseootel olles, kuid hakkas ennast ravima alles pärast poja sündi, kes on praeguseks 1,5 aastat vana.