Müstika

"Ta ei hirmutanud mind üldse, kuigi ma teadsin, et tegemist on vaimuga" (60)

LISA KOMMENTAAR

Minu kunagine "sõbranna"28. september 2014, 21:49
käib mind unenägudes kummitamas ja ainult juhul, kui mõni tool on öösel minupoole suunatud... See kunagine "sõbanna" ei olnud väga sõbranna... Kasutas mind ära ja lükkas mind halvale teele... Mina läksin õigele poole teed tagasi aga tema elutrepp käis allapoole edasi... Ja nii kauaks kuni enne oma 18. sünnipäeva narko pärast suri.
fr23. september 2014, 10:06
Nähtamatu maailm on muidugi olemas, see on teaduslik fakt. Samas ma ei usu, et hinged materialiseeruks. Ilmselt on need ikkagi UFOd. Ma ei ole neid näinud, aga olen fotodele jäädvustanud. Üks tuli mu juubelisünnipäeva fotole minu kõrvale. Fotograafid on sõnatud.
mis hõlmast sa räägid.20. september 2014, 18:21
kui ikka pidevalt uksekella antakse aga ukse taga pole kedagi, nina ees taotakse toa uksi kinni, sammud tubades, tuled põlema. säh siis kokkuhoidu. lõpuks küsisin mis sul vaja on. vastas kohe kõva häälega. sai tehtud mida ta tahtis ja oligi rahu käes. kui hakkavad möllama küsige miks nii teeb.
sant19. september 2014, 12:42
Ma ei tea. Minul on "tinnitus" (kõrvad vilistavad) ja lisaks näen ka väga kehvasti. Nii et igasugused prõksud ja muud helid ja viirastuskujud jäävad minu poolt tähelepanuta.
Reimo 19. september 2014, 06:36
Kui nemad häirivad mind siis häirin mina neid vastu!Kuidas küla koerale nii koer külale!
Soovitan neil minust eemale hoida!
:)18. september 2014, 19:46
Olen näinud lendavat taldrikut tõesti võtab seest õõnsaks. Mäletan et kui väike olin siis nägin tihti neid (vaimolendeid) kuid siis polnud see mitte isegi nii hirmutav vaid pigem tore kogemus. hiljuti külastati mind unes aga see enam nii tore ei olnud :D
Proghost18. september 2014, 17:48
Liiga palju nähtud-kuuldud, et mõni ''teadlane'' kommiruumis troonilt tõugata :)) Kogemused teevad targaks.
..18. september 2014, 17:33
18. september 2014, 17:43
M:M:M18. september 2014, 16:00
Pole vahet kas usud või ei! Sa ei tea kas on tegelt ta olemas. Mina usun vaimudesse. Ma pole kül neid kohanud. Paljud ei usu vaime ja paljud usuvad. Pole mõtet hakata teistele pähe määrima seda, et neid pole olemas või, et nad on olemas! Kõik usuvad erinevalt.
Tüüp.18. september 2014, 14:35
Olen ka ise vaimuna ringi tuianud, aga materiaalseid asju liigutada küll ei suutnud.
...18. september 2014, 12:03
Kirjutajad, kes te kasutate variant, et: "Kui vaimud oleks olmas, siis nad oleks end näidanud!" Te kipute unustama/aru mitte saama, et ega nende nägemine, tundmine, on samuti võime ja mitte igaühele kingitud. Ei suru peale nägijad/tundjad oma teadmisi, miks kritiseerida neid, kes te ei näe/tunne. Egoistlik ja rumal. Olen täiemõistuse juures, korralikult toituv ja magav inimene (faktorid, millede ebastabiilsuse korral võiks ajada nägemine/tundmine nende faktorite kaela), kes on näinud/tundnud suure osa oma elust. Nagu kõik inimesed meie elus tulevad mingil põhjusel, õpetama, nii ka nemad. Mitte alahinnata ja karta! Ja jumala eest, mitte olla niivõrd suur egoist, arvamaks, et meie, füüsiliste kehadega inimesed, oleme siin ilmas ainukesed. Mõelge natukene, kuhu läheb see kõige tähtsam peale surma - hing!
Lihtsalt.18. september 2014, 15:49
Õigus! ja pealegi see ei tähenda, et kui sa ei näe ega tunne, et siis pole seda olemas!
22. september 2014, 09:19
eriti kui pea on tühi ja suitsu tehtud.
mnjahh18. september 2014, 11:18
suhtun sellistesse teemadesse väga skeptiliselt. Ent endal lapsepõlvest kogemus selline: olin 11-aastane. Isa surmast oli möödas mõni nädal. Õppisin kodus laua taga, kui kõrvaltoast (kus tuli põles- Kartsin pärast isa lahkumist pimedaid tube) kostis elektripirni pesasse v pesast keeramise kriuksatus. Hetkel, mil teise tuppa vaatasin, valgus kustus ja lamsipirn kukkus laelambist põrandale puruks. Vot siis tekkis küll hirm, läksin kodunt ära ema töö juurde.
Ei ole hiljem eega varem midagi sarnast kogenud, ent too juhtum on pannud ka pea veerandsada aastat hiljem mõtlema, et mis kurat see toimus?
salasilm18. september 2014, 10:56
kes tahab,uskugu..olin väike,eelkooliealine tüdruk maal,vanaema juures koos vanema õega.Vanaemal oli vana,palk-seinte ja õlgkatusega maja.Vanaema käis ikka naabrinaiselt õhtuti piima toomas,nii ka sel õhtul.Olime varemgi pööningul samme ja kolksatusi kuulnud,aga arvasime,et vanaemal oli sinna asja.Sel õhtul aga,kui vanaema oli läinud ja õde välisukse suurde haaki seestpoolt pannud,istusime mõlemad köögis,petrooleumilambi(siis elektrit seal külas polnud veel,see oli kuskil 1958.aastal),valgel ja mina lugesin raamatut,õde õppis.Äkki kuuleme,et välisuks käib kolksatusega lahti ja kinni,redel tõstetakse lakaluugi(koridorist sai redeliga lakka minna)juurde ja sammud lähevad üles,teevad ümber korstnajala tiiru,midagi tõstetakse ümber-siis tulevad sammud redelist alla,redel kolsatab tagasi vastu seina,uks kolksatab ja taas vaikus.Arvasime,et vanaemal oli vaja midagi lakast võtta(selle peale me ei tulnud,et väljastpoolt seda tugevat haaki lahti teha polnud võimalik).Tüki aja pärast tuli vanaema koju ja kui õde küsis,et miks ta vahepeal kodus käis,rääkides talle kuuldust,hakkas vanaema naerma ja ütles,et ah,see on ju maja eelmine omanik(ütles ka nime,enam ei mäleta),kes olevat õnnetult surma saanud.Mees käivat omi asju üle vaatamas ja olevat rahumeelne vaim.Veel ütles vanaema meile,et tema ei karda seda vaimu,ärgu meie ka kartku.Vot nii olid lood,ei mingit unesegast sonimist.
keegi realist18. september 2014, 10:25
hämmastav on siit lugeda,kui oma arvates targad on inimesed! kui ikka on pähe taotud, et kummitusi pole, siis kindlasti neid ka pole olemas.samas jälle:kes uskuda tahavad, leiavad alati põhjuse, et uskuda...keegi kirjutas, et aju on võimas masin.on küll!aga inimese aju on siiski nii manipuleeritav, et usub, mida ajju topitakse.minu arvates ei tohiks vaielda teema üle, millest me tuhkagi ei tea.või teab keegi täpselt, kas kummitused on või neid pole? mina küll ei tea....ja ei usu, et neid pole ega seda, et neid on....mida ei tea, seda ei tea...kui saatus soovib, ju ta siis annab teada.
Lihtsalt...18. september 2014, 15:54
Tegelikult me ei tea seda jah. Kui sa ei näe ega tunne,siis ei tähenda see seda, et teda pole olemas
Kris18. september 2014, 09:18
Oh jumal..... anna mõistust.
Küünla jalad läksid kuumaks ja põrks puruks, lihtsalt odav kräpp, osta asjalikumad küünla jalad.
Ilmselgelt on kellegil nõukaaegsed pistikud seinas ja need logisevad. Vaheta ära see on tuleohtlik!
Sven, üleväsimusest ja stressist inimese kehas kipuvad magades või just uinudes, jäsemed tõmblema. Sa raputasid ise ennast ülesse, ka minul on juhtunud ja paljudel paljudel veel.
Ja Maigile, ka mul on olnud unes selliseid hetki kus tahaksid tõusta või liigutada, kuid ei suuda. See on täiesti normaalne unenähtus. Keegi pole sinu jalgade peal istunud, ilmselgelt oli tegemist tavalise õudusunenäoga!
usu v ära usu18. september 2014, 08:03
Olime maal, vanas talus,kus suguvõsa pikalt pesitsenud. Istusime kõik õhtul köögis ja järsku vajus köögiuks lahti. Mu kaheaastane poeg jäi rõõmsa näoga ukse suunas vaatama ja osutas näpuga ning lausus, et vanaisa tuli koju. Kojas polnud kedagi ja asja kummalisus seisneb selles,et vanaisa suri aasta enne mu poja sündi. Taolisi anomaaliaid seal teistegagi pidevalt juhtunud.
ats18. september 2014, 07:13
tänavu on hea seene aasta ,keegi on vist liiga palju söönud,
Kuni ema surmani18. september 2014, 06:29
2,5 a tagasi suhtusin reservatsiooniga vaimude, hingede olemasolusse...Täna väidan, et neid ei ole...Mu emal polnud kedagi peale minu ja vastupidi -ta nö elas, hingas minu nimel ja lahkumine oli üksinda olles ja nö ette teadmata...Asjad jäid pooleli, selgeks rääkimata...Seega kui nn teine elu eksisteeriks, OLEKS ema kohe end ilmutanud...oleks märku andnud kui 4 korda peale ta lahkumist murdvargad on käinud jne,sest ta teadis, et olen temaga võrreldes äpu ja vajan ta nõuandeid...
HK18. september 2014, 12:40
Ega kõik ei pruugigi neid näha ega nendega "ühendust võtta" - seda enam, kui ei usu ka.
17. september 2014, 22:25
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
17. september 2014, 22:59
Miks nad on kogunendud just seal, ma mõtlen - kummitused?
17. september 2014, 21:58
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
17. september 2014, 23:00
Ühe sõnaga- sõpra vägistati?
See on hea, et17. september 2014, 21:25
"Hiljem järele mõeldes tundub see aga tegelikult päris naljakas," tõdes mees.
sss17. september 2014, 21:21
Arvan, et vaimud ja intelligentne maaväline elu eksisteerib, kuid ma ei usu religiooni. Uksukgu inimene mida tahab, niikaua kuni uskumusi teistele peale ei suru, sealt jookseb piir.
Leon17. september 2014, 22:44
"niikaua kuni uskumusi teistele peale ei suru" looda sa.
kui sa vaimudesse usud siis pole sa religioonist ka väga kaugel.
Urmas18. september 2014, 00:03
Ei usu religiooni?
Millest elu alguse sai? Suurest paugust?
Inimene arenes ahvist? Dinosauruste luid on avastatud, aga ühtegi ahvi-inimese arengu vahepealse olendi luid ei ole leitud! Kõik see inimese areng on praegu veenvalt tõestatud? Ei ole !
Inimene ei ole arenenud mingist ahvist, see on Darwini väärteooria.
Üige jutt18. september 2014, 01:49
Näiteks Hiroshimas käis aastal 1945 mitte just väga suur pauk, mingid uut tsivilisatsiooni see ei tekkitanud vana sai küll osalt minema pühitud, sama oli Tunguusi paukuga Siberis, aastal 1908. Ja kui mõeldakse üht teist pauku, siis seletagu mulle millest või kust kohast tekkis see riist, millest see pauk tuli. ;-)
to Urmas18. september 2014, 10:17
Millest küll see müüt, Darwin, muide, pole väitnud, et inimene AHVIST arenes. Selline taandaregn oleks ikka üsna haruldane. Ja ahvidele on lausa solvav kahtlustus, et mingit osa neist inimeseni langenuks peetakse.
5. oktoober 2014, 17:01
..õige..inimene on aretatud nii nagu meiegi aretame endile uusi koduloomi ja igasugused muud aretused vms.
Riseup17. september 2014, 20:43
Viimane lugu on täiesti normaalne ning seda on kogenud tuhanded inimesed... See on une halvatus ning võib juhtuda igaühel. Täpsemalt oled mõistuses ärkvel aga keha mitte ... Samas faasis olles näed tihtipeale ka hallutinatsioone nagu mustad kujud sinupeal istumas (koos raskustundega rinnul/jalgadel) , isikud sinu toas ning imelikud nähtused silmanurgas (varjud jms) ... Mõned seostavad antud nähtust tulnukate külastustega kuid kliiniliselt on see täiesti seletatav ning inimesi on sellese samasse seisundisse viidud ka kliiniliselt. Aju on võimas asi :) Sarnaselt saab seletada ka enamus ''kummitus'' lugusid.
im17. september 2014, 21:10
MIngit seletust ei anna teadus. See süsteem on vaid nimetuse välja mõelnud sellele nähtusele ja pakub tema arusaaamade kohaselt võimaliku seletust. Millel pole mingit erilist väärtust. Miks on need "hallutsinatsioonid" väga loogilised ja samased üle maailma, kõigi rahvaste kogemustes?
Leon17. september 2014, 22:39
Teaduslik seletus on olemas neile kes seda otsivad.
Lollil on muidugi lihsam öelda, et pole...
https://www.youtube.com/watch?v=3wx4B03UJ1U võta heaks
https://www.youtube.com/watch?v=P55WBVZ6hY4 ja lõpeta lolli jura ajamine
Kris18. september 2014, 09:39
Oh god sul on abi vaja. Lihtsalt üks nõrga meelega inimene kellel on vaja uskuda millegisse muusse, kui reaalsusesse. Just selle pärast ongi sarnased ülemaailma. Samad tondid ei käi ülemaailma samu asju tegemas. Isegi olen unehalvatust kogenud ja rohkem kui korra, ja väga paljud minu tuttavadki. Keegi ei jahu kummitustest. Ma ei väida et neid olemas pole, aga 99,9999% juhtudest on asjadele täiesti loogilised selgitused, aga kui inimene tahab uskuda, siis keegi seda keelata ei saa.
Kris18. september 2014, 09:36
Rohkem kui 100% nõus!
On17. september 2014, 20:28
olemas nii vaimud kui ka UFOd.Kes tahab kole vaimukas olla ja väita,et see nii pole siis on see iga inimese oma asi.
Ufonq18. september 2014, 11:31
UFO.... Olemas 100%.... Sest kõik tundmatud lendavad objektid on nn. UFO-d
tööline 17. september 2014, 20:06
jah te ytlete et pole kummitusi olemas eks siis targad seletage lahti mulle see asi olen loomalaudas ööse tööl kuulen inimesi ukse juures rääkimas läheenn vaatan kedagi pole .. kuulen kuidas auto peatub maja ees akna all vaatan pole midagi puhke toas kukub raadio kapipealt keset põrandat maha katki pole kuidas sellised asjad võimalikud ja alati 12-01 vahel ööse ..:-)
tööline17. september 2014, 21:11
et sa writrik teaksid siis ma ei joo ..jäta oma kommentaarid enda teada ilkuda võid mujal .....
vabatahtlik17. september 2014, 21:58
Aga kas loomad on ka rahutud, tundub et miski häirib neid?
tööline18. september 2014, 01:46
see ongi kõiige imelikum et loomad on rahulikud aga see öö kui auto peatus akna all ja raadio oli põrandal siis loomad magasid kõik aga seda pole kunagi juhtunud mõni ikka pysti olnud .......
öku17. september 2014, 20:03
ise ka ei uskunud üldse vaime, kuni just sarnane kogemus mu suhtumist täielikult muutis....
Leon17. september 2014, 22:26
Hmm, mu sõber uskus suht koguelu kummitusi kuna ütles et on näinud neid, aga ükskord ta juhuslikult filmis kui nägi teda ja ma olin taga koos. ta onli 100% et oli kummitus aga kui pärast video vaatasime oli tal häbi kuna mitte midagi ei olnud, ta lihsalt suvalt jooksis ära, sellest päevast saati ta saab aru et oma aju ei tasu igas asjas usalda. nüüd ma saadan selle posti lingi talle et koos naerda saaksime...
n17. september 2014, 19:52
Kummitusi pole olemas, on vaid rahulolematud hinged, kes näitavad välja oma kurbust. Nende elu lõppes lahendamata probleemiga. Sina elad hetkel seal, kus tema elas ja nii ongi. Pole vaja karta :) Tasahaaval haihtub tema energia, meie mõistes küll aastakümneid või isegi sadu, aga nii see läheb. Soovitan lugeda raamatud "Hinge Saatus" !
Manda17. september 2014, 19:37
Karta tuleb elavat inimest, mitte vaimu, või midagi muud taolist.
mul ka 17. september 2014, 19:19
majas pidev kopsimine - paari nädala pärast selgus, et naabrid teevad remonti. Häbi tunnistada, et vaimu olen ka näinud - sügavas deliiriumis.
17. september 2014, 23:04
sügavas deliiriumis nähakse valgeid hiiri mitte vaime
17. september 2014, 19:03
Minu soovitus noortele. Sven, Maigi, Kristi ja Lea ,olge nüüd korralikud ja ärge tõmmake enam rohkem kanepit ja ärge nuusutage igasugu liime. Elus on ka paremaid asju.
Kris18. september 2014, 09:43
Minu soovitus sinule, uuri enne kanepi kohta kui suu lahti teed. Hetkel jätsid lihtsalt äärmiselt rumala inimese mulje. Kanepis ei ole hallutsinatsioone tekitavaid ühendeid. Ei viitsi siin kinnist aju lahti murdma hakkata, seda pead sa ise tegema. Avarda oma silmaringi!
kuup17. september 2014, 17:56
elan ka vanas majas, öösel on tihti pööningul mingi kopsimine ja jooksmine, vahel kopsimine päris valjuks läinud, aga viimasel ajal enam mitte ja see jääb alati kella 3-4 kanti öösel.
ah17. september 2014, 18:28
Pudi17. september 2014, 22:03
Mul viisid kapsaraua ära ega toonudki tagasi!
Leon17. september 2014, 22:28
Kuup-il viisid nad mõistuse ära
kuup22. september 2014, 15:56
sina pole mõsitusega sündinudki. tugev kopsimine ei ole looma tekitatud. heli on selline, nagu keegi haamriga taoks vastu seina. ja ühel ööl oli nii vali, et mul abikaasa ka ärkas, kuigi magas juba sügavalt. ja kassid/rotid jooksevad kergel sammul, mitte ei astu raskelt nii et põrand ragiseb.
17. september 2014, 18:51
need on rotid sul,kes seal pööningul ringi jooksevad,rotid ja hulkuvad kassid.
io17. september 2014, 21:12
Loogiline ju sest rotid teevad pööningul remonti.
eku17. september 2014, 17:20
õige hõlma ei hakka keegi :P