NEED KUULSAD HUULED: 13aastane Angelina pidi oma pruntsuu pärast koolikaaslaste narrimist taluma. Foto: AOP
Inimesed
16. september 2014, 07:00

Lapsehoidja paljastused: Angelina vigastas ja näljutas end! (15)

Angelina Jolie omaaegne lapsehoidja maalib tänasest superstaarist, kangelasemast ja humanitaaraktivistist šokeeriva pildi: Angie armastanud juba maast madalast valu ja vigastanud end, peale selle kannatanud anoreksia all.

Printsess Diana elulooraamatuga kuulsaks saanud Andrew Morton väitis neli aastat tagasi Angelina biograafias, et näitlejatari ema Marcheline Bertrand hülgas tütre beebipõlves.

Jolie teismeea narkolembus ning hilisem kirev armuelu tulvil sadomaso- ja lesbiseksi olnud Marcheline’i süü, kes aastase tütre kaheks aastaks oma alluvate hoolde jättis.

Tirts elanud koos lapsehoidjaga Marcheline’i kodumajas eraldi korteris ja näinud näitlejannast ema haruharva. Angelina eest hoolitses rodu lapsehoidjaid, kes pidevalt vahetusid.

Marcheline’i lähedasest sõbrannast Cis Rundle’ist sai Angelina lapsehoidja 1970. aastatel, kui tüdruk oli kolmene ja ema oli ta taas enda juurde võtnud. Kuid Marcheline vajas ikkagi abi.

"Angelina oli pöörane laps," kinnitab Cis Radar Online’ile. "Talle meeldis endale haiget teha."

Lapsehoidja sõnul armastanud väike Angelina sõrmi kuuma küünlavaha sisse kasta. Hilisemas elus oli Jolie tuntud sadomasoseksilembuse poolest, hoidis kodus nugadekollektsiooni ning kandis kaelas pudelikest oma teise abikaasa Billy Bob Thorntoni verega.

Ent endine lapsehoidja, kes osales Angelina ja tema vanema venna Jamesi kasvatamises seitse aastat, kinnitab, et ühtlasi kannatas näitlejatar anoreksia all ja vajas koguni haiglaravi.

"Kandsin ta haiglasse. See oli Angelina anorektikuajajärgul," meenutab Cis, kelle sõnul tüdruk ei jäänud haiglasse siiski kauaks.

"Kõik sai korda. Aga Marcheline hakkas kartma, et tüdruk ei söö."

Jolie on praegugi ülikõhn ning ei möödu aastat, kui kõmuajakirjandus teda anoreksias ei kahtlustaks.

Ehkki Angelina nägi juba teismelisena kaunis välja, kannatas ta koolis kiusamise all.

"Talle ei meeldinud Beverly Hillsi keskkool. Teda kutsuti seal Ubangi-huulteks." Ubangi hõimu järgi Aafrikas said hüüdnime aafriklannade eksootilised huuleplaadid.

"Tema üle visati huulte pärast nalja ja tüdrukud käitusid temaga inetult," kinnitab endine lapsehoidja.

"Tal on laiad õlad ja pikad jalad, ta liikus nagu gasell." Saatuse iroonia: Angelina meelad huuled on vallandanud maailmas iluprotseduuride buumi – paljud naised ihkavad endale samasuguseid.

Kuid ühe asja tahab endine lapsehoidja ära klaarida: oma venna Jamesiga pole Angelinal ealeski verepilastuslikke sidemeid olnud. Intsestikahtlused vallandas näitlejatar 2000. aastal Oscarite jagamisel, kui ta pärast parima naiskõrvalosatäitja auhinna võitmist venda punavaibal otse suule suudles.

Cis paljastab, et samal päeval oli alanud Marcheline’i vähiravi.

"Keegi siin ilmas ei teadnud, et nad olid päev otsa haiglas olnud. Nad otsekui ütlesid teineteisele: "Vaata, kus me praegu oleme,"" arutleb lapsehoidja. "Aga maailm nägi siin verepilastust."

Cis toonitab: "Angelinal ja Jamesil oli omavahel ja emaga väga tugev side."