Daniele Watts. Foto: AOP
Inimesed
16. september 2014, 07:00

Politsei pidas orjafilmi näitlejatari prostituudiks (3)

USA politsei pidas tänaval kinni Quentin Tarantino filmis "Vabastatud Django" orjatar CoCot kehastanud Daniele Wattsi – kuna mustanahaline näitlejatar oli suudelnud oma valgenahalist kallimat!

Intsidendi esmalt Facebookis avaldanud paarike usub, et Los Angelese politsei võttis nad ebaõiglaselt pihtide vahele, ja süüdistab võimuesindajaid rassismis.

Nad on veendunud, et politseinikud pidasid Daniele’i prostituudiks ja Brianit kliendiks.

"Politseinik esitas mulle küsimusi: "Kes ta on? Kust sa teda tunned? Olete te koos?" rääkis Brian telekanalile CBS.

Los Angelese politsei ütles CBSi telekanalile, et sai ühest kontorihoonest väljakutse, kus väideti, et maja lähedal tegelevad mees ja naine hõbedases Mercedeses enesepaljastusega, autouks lahti.

Paarike kinnitab, et nemad üksnes suudlesid. Kuna Daniele keeldus politseinikele isikutunnistust näitamast, pandi tal käed raudu, tekitades sellega randmele haava. Ühtlasi jäädvustasid Daniele ja tema kavaler intsidendi mobiiltelefonile.

Videolt on näha, kuidas noor naine anub raudus käsi, et teda vabaks lastaks. Kuid näitlejatar topiti politseiautosse ning lasti vabaks alles siis, kui tema isik oli kindlaks tehtud.

"Politseiauto tagaistmel meenutasin, kuidas mu isa oli loendamatuid kordi ärritatuna koju tulnud, sest politseinikud olid alandanud, ehkki ta polnud midagi halba teinud," kirjutas Daniele Facebookis.

Ta on palganud advokaadi, kuid esialgu ei kavatse politseijaoskonda kohtusse kaevata. Politsei on alustanud juhtunu asjus sisejuurdlust.