Avicii.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
11. september 2014, 07:00

Avicii jätab tervisehädade tõttu kõik šõud ära (2)

Rootsi tipp-DJ Avicii jätab tervisemuredele viidates kõik plaanitud esinemised ära. Märtsis eemaldati tal erakorralisel lõikusel sapipõis ja pimesool, nüüd aga sahistatakse veelgi tõsisematest hädadest.

DJ Avicii (õige nimi Tim Bergling) fännidel pole lootust teda tänavu esinemas näha. Pressiteate järgi võtab staar aja maha ja puhkab oma kodus Stockholmis, et saaks enne järgmiseks aastaks kavandatud uue albumi tegemist jaksu koguda, vahendab thump.vice.com.

Avicii mänedžment lisab, et kevadiste lõikustega seoses kannatab artist endistviisi tervisehädade all.

Märtsi lõpus oli rootslane sunnitud ära jätma esinemise Miami tantsumuusikafestivalil, sest ta viidi haiglasse ägeda kõhuvalu, iivelduse ja palavikuga. Peale sapipõieummistuse diagnoositi tal ussjätkerebend.

"Mõlemad eemaldati operatsiooni käigus," kirjutas Avicii Twitteris.

Kostab sahinaid, et alkoholisõltuvus on Berglingi tervise tõsiselt tuksi keeranud. DJ on mitmes intervjuus tunnistanud, et kõva napsitamise tagajärjel tabas teda 2012. aasta lõpus äge pankreatiit.

"Reisid ringi, elad kohvri otsas, lähed uude kohta, igal pool on tasuta alkohol – imelik ju, kui sa ei joo," ütles Avicii mullu aprillis meesteajakirjas GQ.