Zoo Brazil, kodanikunimega John Andersson.Foto: Promofoto
Saund
10. september 2014, 15:16

Grammy ja BRIT Awardsi nominent Zoo Brazil esmakordselt Eestis

13. septembril esineb Grammy ja BRIT Awardsi nominent Zoo Brazil Tallinna ööklubis Studio. 

Zoo Brazil, tuntud ka kui John Andersson, on muusikamaastikul tegutsenud juba üle 20 aasta, selle aja jooksul on ta andnud välja enam kui 160 singlit ning 8 albumit. Lisaks on ta teinud koostööd muljetavaldava hulga poppmuusikaladvikusse kuuluvate artistidega. Neist kõige enam on tunnustust leidnud lugu "The One", mis jõudis avalikkuse ette 2007. aastal ilmunud Kylie Minogue'i albumil "X".

2011. aastal tuli välja Zoo Brazil feat Rasmus "There is Hope", mis kogus kõigest kuue kuuga YouTube'is üle 27 miljoni vaatamise, olles sellega üks toonaseid enimvaadatud lugusid.

Tänu oma äärmiselt mitmekügsele stiilile on Zoo Brazil teinud koostööd väga erinevate artistidega. Ta on teinud remiksee näiteks sellistele poppmuusikatähtedele nagu Lana Del Ray, Moby ja Fatboy Slim ja underground-artistidele nagu James Holden, Ian Pooley, Rex the Dog, Blaze ja Dirty Vegas.

Zoo Brazil on astunud üles sellistes klubides nagu Ministry of Sound, Space ja Pacha ning mänginud parimatel underground-pidudel ja festivali üle terve maailma. Nüüd lisandub sellesse nimekirja ka Eesti ning klubi Studio. 

Peo kohta rohkem infot SIIN!