Pildil (vasakult) Slippery Slope'i trummar Henri Kuusk, solist Egert Milder ja bassimees Madis Lett. Foto: Stanislav Moškov
Saund
10. september 2014, 12:30

VIDEO I NAGU SUURVÕISTLUSEL! Anu Säärits kommenteerib Slippery Slope'i poiste jooksuvõistlust! (1)

Noortebänd Slippery Slope kogub Hooandja abiga raha oma esimese plaadi välja andmiseks. Bänd on selleks puhuks filminud ka videoklipi, milles peetavat jooksuvõistlust kommenteerib ei keegi muu kui spordiajakirjanik Anu Säärits.

"Tasavägiselt eesmärgi poole püüdlevatel maskuliinsusest nõretavate trubaduuride silmis pole märgata veel teragi väsimust. Tulgu või toss jalast! Täna pole asi rekordis või võidus, vaid milleski palju suuremas," kommenteerib Säärits videos peetavat võidujooksu ja märgib, et kõigil on võimalus aidata Slippery Slope üle finišijoone.

Bänd ise kirjutab Hooandjas, et 2014. aasta palava suve lõppedes, on nad viimaks oma suurimale ühisele unistusele ja saavutusele - täispikale plaadile - lähemal kui kunagi varem.

"Meie plaadi eelarve on 8500 eurot, millest omafinantseering on hetkel ligi 6000 eurot," kirjutab bänd, et loodab Hooandja abiga saada kokku vähemalt 2500 eurot, mis kataks plaatide trükkimise ja masteriga seotud kulud ning võimaldaks neil plaadi oktoobri keskpaigaks välja anda.

Slippery Slope on "Noortebänd 2012" tiitliga pärjatud bänd, kuhu kuuluvad Egert Milder, Madis Lett ja Henri Kuusk.