MOODNE AEG: Tänapäeva Bondi tüdruk Karmen Pedaru kehastuses ei pea paljuks ka ilma rinnahoidjata poseerida – tipptasemel võib. Ajakirja Lui kaanel oli ta küll siiski rinnahoidjaga.Foto: FASHIONINDUSTRYARCHIVE.COM
Inimesed
10. september 2014, 07:00

VARJATA POLE MIDAGI: modell Karmen Pedaru poseeris meesteajakirjas! (12)

Supermodell Karmen Pedaru elustab ajalugu: esimese Bondi filmi naistähe Ursula Andressi eeskujul poseerib ta napis rõivastuses keset troopilist randa. Erinevalt kuuekümnendate seksiikoonist ei häbene ta ka oma ülakeha.

Prantsuse erootiliste sugemetega meesteajakirja Lui (Tema – J. M.) juuli-augustinumbri esikaas on tervenisti Pedaru päralt. Nagu Ursula Andresski 1962. aasta filmis "Dr. No", sammub heledate bikiinidega Pedaru iseteadlikul ilmel merest välja, tume pussnuga reie külge kinnitatud.

Ent ajakirjas võib imetleda ka Pedaru büsti, kui veest välja roniv modell on heitnud seljast oma märja rinnahoidja. Samamoodi poolalasti võib teda näha kihutamas kiirkaatri pardal.

Piltide kõrval seisev tekst tutvustab eestlannat nii: "Saavutatud eesmärgid – Eesti jalgpallikoondise eestkostja, 146 ülesastumist Pariisis, New Yorgis, Milanos ja Londonis, abielu."

Pikantsete fotode kõrval avaldasid prantslased ka lühikese intervjuu Pedaruga. Küsimusele, mis teda kõige rohkem närvi ajab, vastab modell: "Oleneb minu tujust, aga üldiselt kinnised inimesed ja idioodid. Räägitakse, et mul on äkiline iseloom."

Mis puudutab naise võrgutamisnippe, siis need on lihtsad – tuleb jätta endast ligipääsmatu mulje. "Ma ei ole seda tüüpi, kes teeks esimese sammu," kõneleb Pedaru ajakirjale.

Margit Jõgger: "Pedaru on väga palju ei ütlelnud!"

"Karmen Pedaru on väga paljudele fotograafidele ei ütelnud," teab modelliagentuuri MJ Model Management juht Margit Jõgger, kelle tiiva alla kuulub ka Pedaru. Tööpakkumisi, mille sisuks on alastus, tulevat igal ajal.

Jõgger selgitab: koostööle minnakse ainult siis, kui pakkumine on väga eksklusiivne ja tööd teevad oma ala asjatundjad ning tippfotograafid (Pedaru sessiooni autor on Mark Segal – mees, kes võitis esimesed auhinnad fotokunsti vallas kümneaastasena ja on spetsialiseerunud eelkõige reklaamfotodele – J. M.).

"Aga algajad modellid ei tohiks kindlasti nõusse jääda," soovitab Jõgger olla karjääri huvides ettevaatlik. "Ainult selgel tipptasemel olijad ja siis, kui on väga tuntud stilistid ja fotograafid."