Angelina kandis kaunist Versace´i moelooja Luigi Massi disainitud kleiti, mida ehtis efektne laste joonistustega kaunistatud loor. Loorilt võis muu hulgas leida Jolie ja Pitti kuue lapse autoportreed, Eiffeli torni, sebrad, trummikomplekti ning sõnad «emme» ja «issi».
Inimesed
3. september 2014, 07:00

Brangelina salajase pulma korraldasid nende kuus last (4)

Hollywoodi selle aasta konkurentsitult kõige salajasema pulma korraldasid Brad Pitti ja Angelina Jolie lapsed, kes oma vanemate tähtsa päeva juures ülisuurt rolli mängisid.

Ajakiri People avaldas eile pildid valges pulmakleidis Angelina Joliest oma laste ja värske abikaasa Brad Pittiga. 23. augustil Prantsusmaal oma pere keskel abiellunud Angelina kandis kaunist Versace’i moelooja Luigi Massi disainitud kleiti, mida ehtis efektne laste joonistustega kaunistatud loor. Loorilt sai muu hulgas leida abielupaari kuue lapse autoportreed, Eiffeli torni, sebrad, trummikomplekti ning sõnad "emme" ja "issi".

"Luigi on mulle nagu perekonnaliige, oli mõeldamatu, et keegi teine võiks minu pulmakleidi kavandada. Ta tunneb kõiki mu lapsi ja armastab neid südamest, nii et nende joonistustega loor oli tõeliselt lõbus projekt," räägib Jolie.

Brad Pitti rõivastus oli märksa tagasihoidlikum: pulmadeks valis mees ülikonna olemasolevate seast ja tähtsal päeval kandis ta pojalt laenatud lipsu, sest unustas enda oma maha.

Sõrmused valmistas juveliir Robert Procop. Angelina sõrmust ehib 16karaadine smaragdlihviga briljant (kivi on nelinurkseks lihvitud - toim), mille hetkeväärtus on ligikaudu

500 000 dollarit. Procop valmistas ka naise 250 000 dollarit maksnud kihlasõrmuse.

Lapsed osalesid kõiges

Paari kuus last mängisid vanemate kauni päeva õnnestumisel väga tähtsat rolli. Maddox ja Pax viisid ema altari ette, sõrmuseid kandsid Shiloh ja Knox. Zahara ja Vivienne olid lilleneiud.

Pax ja tema sõbrad kujundasid paari pulmatordi.

Ühe allika sõnul oli tseremoonia väga soe ja mitteametlik – palju oli kuulda laste kilkeid ja sõrmuste vahetamise käigus kukkus üks kuldne rõngas põrandale, mis omakorda kutsus esile palju naeruturtsatusi.

"Kõik kuus last aitasid Bradil ja Angelinal pulmavandeid kirjutada ja palusid, et vanemad altari ees teineteisele lubadusi jagaksid," ütleb kohalviibinu.

"Meie soov oli, et see perekeskne päev oleks mõnus ja pingevaba, täis muretut naeru. Meile oli ülioluline jagada iga hetke oma pulmapäevast kõigi oma kuue lapsega ja see soov täitus," ütlevad Pitt ja Jolie.

Pärast tseremooniat pakkus värske abielupaar 20 külalisele kodus valmistatud toitu ja enda veinimõisast pärit veini.

RadarOnline’i andmetel möödub Angelina ja Bradi ning nende laste pulmareis töiselt Maltal Gozo linnakeses, kus käivad värske abielupaari uue filmi "By The Sea" võtted. Nende nõudmised on kohalikke kõvasti jahmatanud – nimelt on paar privaatsusejanus valmis 150-le linlasele maksma tervelt 200 000 dollarit, et nood linnakesest nende puhkuse ja filmivõtete ajaks lahkuksid. "Paljud inimesed on pakkumisega nõustunud," räägib üks allikas. Brad ja Angelina, nende lapsed ja võttemeeskond kavatsevad saarele jääda 10. novembrini. Selleks ajaks on nad rentinud 11 mereäärset luksusvillat.

"Nad hüvitavad muidugi kõikvõimalikud materiaalsed kahjud ja maksavad villade eest uskumatult heldet üüri," räägib üks kohalik, kes ka oma rannarestorani kopsaka hüvitise eest kinni pani.

Mees kurdab vaid selle üle, et staarpaar pole kohalikega suhtlemise vastu huvi tundnud. "Mina andsin oma restorani võtme nende tiimile üle ja mul pole aimugi, mida nad seal korraldavad. Arvatavasti näeb seda hiljem filmis," ütleb ta.

Kuid leidub neidki, kes Bradi ja Angelina kinnimaksmist taunivad, enamik saarerahvast aga leiab, et säärane heldus on suurepärane lisaraha teenimise võimalus ja ka majandusele hea.