Foto: Lugeja foto
Inimesed
3. september 2014, 07:00

VIDEO JA FOTOD! Daamid, värisege! Evelini väidetav võrgutaja Vincent on taas naistejahil! (153)

Hiljuti lahvatanud skandaal presidendiproua Evelin Ilvese ümber on kogunud internetis küll klikke, ent Vincent – too Casanova, kelle käte vahel Evelin väidetavalt oli – on kadunud olnud nagu tina tuhka. Aga imestada pole midagi, oli ju töönädal. Nädalavahetusel vallutas ta taas!

IT-ettevõtte Adcash töötajal Vincent Aranegal õnnestus nädal aega tööl käia nii, et ükski kaamerasilm teda ei tabanud. Kuid nädalavahetusel, kui Vincent taas tuka läikima lõi ja Tallinna ööellu sukeldus, jäi ta pildile loetamatu hulga naistega.

«Ta hoiab ikka väga madalat profiili, see lõi tal päris korralikult põhja alt ära,» väidab Vincentiga koos pidutsenud noormees hiljutise skandaali kohta. Ometi ei saa sama öelda piltide ja Vincenti tegevuse kohta ööklubis.

Nii näeb välja Vincenti öö:

00.30 on Vincent koos sõpradega Jõe tänava luksuskorteris ja võtab mõned mõnusad joogid, enne kui klubisse suundub.

01.00 liigub noormees koos kamba sõpradega Tallinna vanalinna, sihiks on ööklubi Privé.

01.45 ööklubis ei hoia ta kokku – lauda tellitakse liitriste pudelitega viina, šampanjat ja karastusjooke. Vincent teeb kõigile välja ja ei karda tooste õhku loopida. Sööb silmadega igat teist naist klubis. Ühel hetkel on tema ümber justkui mesilasparv, kuid erilist tähelepanu pöörab ta endisele superstaarihakatisele Anisa Vänikverile, kes – olgu etteruttavalt öeldud – lahkub peolt tema sõbraga.

2.10 ei ole Vincent vastu, kui kaunid naised tahavad temaga koos pilti teha. Ta poseerib ja pidutseb edasi. Tellib aga jooke juurde ja naisi aina voolab tema ümber.

2.45 pole klubis möödunud paari tundigi, kui Vincent on juba vähemalt poole tosina näitsiku tagumikku näppinud või neile külje alla ujunud. Nii mõnegi nina ees vehib ta oma ID-kaardiga. Hiljem selgub ka põhjus – klubis käivad jutud, et tema ongi Evelini vallutanud Casanova ja Vincent üritab kõigile tõestada, et ta pole mingi prantslane, vaid Eesti kodanik, omades kohalikku isikuttõendavat dokumenti (mis väljastatakse muuseas soovi korral igale Eestis resideeruvale välismaalasele).

3.20 selgub, et millegipärast ei võta ükski naine vedu, isegi šampanja ei päästa õhtut. Kell tiksub metsiku kiirusega, kätte hakkab jõudma hommik, kuid Vincent on ikka veel üksi. Kellega ta ometi täna koju läheb?

3.55 ajab järjekordne eitav vastus mehe juba marru. Ta imiteerib naise selja taga kõrvakiiluliigutust ja jätkab otsinguid.

4.15 näib, et endised klubi Rock tantsutüdrukud tõmbavad Vincenti tähelepanu kõvasti, ent kõik annavad talle korvi. «Kamoon, ma tean, kes ta on, ma ei taha temaga midagi teha või kuskile minna,» ütleb üks tantsija. Mees on justkui meeleheitel, kuid saab siis jutu peale tol ööl klubis tantsinud võrksukki kandva naisega.

4.30 langeb Vincent väsinult diivanile, on purjus ja unine, haigutab mitu korda. Kuid ometi koju veel ei suundu. Üksi ju ometi ei lähe! Istub ninapidi nutitelefonis, toksib midagi, teeb tiiru ka Facebookis. Tuigerdab, šampanjapudel käes, tantsuplatsile ja otsib, kellega koos lahkuda.

4.45 on tantsija riided vahetanud ja tagasi saali tulnud. Nad joodavad teineteist šampanjaga ja kuumast ööst ei puudu ka suudlused. Tantsivad nagu keskkooli ajal, käed kaelakuti.

5.00 hakkab klubi end sulgema ja ka Vincentil on aeg lahkuda. Tantsija, kellega just kaelakuti oldi, on abielus ja kahe lapse ema, ta keeldub pakkumisest koos edasi minna ja jätab Vincenti Vabadussamba ette seisma. Kas see ongi õhtu lõpp? Ei! Klubist väljub veel üks tantsija, kellega Vincent Tallinna öhe kaob. Sel õhtul on jälle linnuke kirjas!