Jarek Kasar ja tema abikaasa Maarja 2008. aastal presidendi vastuvõtul.Foto: Tairo Lutter
Inimesed
1. september 2014, 16:20

PALJU ÕNNE! Chalice pidas oma pikaaegse elukaaslasega pulmad! (25)

31. augustil määras muusik Jarek "Chalice" Kasari (31) pikaaegne elukaaslane Maarja Mõttus (33) Facebookis oma suhtestaatuseks "abielus" ja muutis oma perekonnanime Kasariks. Jarek kinnitas Õhtulehele, et pulmad toimusid, kuid ei soovinud teemat pikemalt kommenteerida.

"Jah oli pulm, aga rohkem ei räägikski. Me leppisime kokku, et me ei räägi sellistest asjadest ajakirjandusele, see on isiklik värk," kommenteeris Jarek.

Jarek ja Maarja on Kroonika andmeil koos alates 2007. aastast. Toona rääkis Jarek meedias, et kuna neil on Maarjaga ühine sõpruskond, tundsid nad teineteist nägupidi tegelikult juba aastaid. Et neil on teineteise jaoks varuks midagi enamat kui lihtsalt sõprus, avastas paar seitse aastat tagasi.

Jarekule ja Maarjale sündis 2010. aasta septembris pisipoeg, kellele sai nimeks Karm.

2011. aastal kirjutas Kroonika, et Jarek müüs maha oma Tartus Tihase tänaval asunud ridaelamuboksi, sest elu väikeettevõtjast kallima Maarjaga tiirles ennekõike ikkagi Tallinnas. Praegu elab Jarek koos oma värske abikaasa ja pojaga Tallinnas Kalamajas.

Tartust pärit Jarek ütles augustis Linnalehele antud intervjuus, et ta tunneb küll oma sünnilinna järele igatsust, aga märkis, et Kalamaja on Tallinna Tartu.