Eesti uudised
10. juuli 1999, 00:00

D©ässistaar Bobby McFerrin tuleb siiski Pärnusse

Legendaarne d©äss- ja poplaulja ning dirigenthelilooja Bobby McFerrin (50) laksutab täna õhtul oma imehäälega Pärnu Vallikäärus ja võib hüva meeleolu korral jätkata ka superjämmil klubis La Perra Vida. Kopenhaageni liinilennuk Bobby McFerriniga (pildil) maandub Tallinna lennujaamas täna kell 12.50, misjärel Pärnu Jazzi korraldajad küüdivad laulja ühes kolme taustamuusikuga otseteed Pärnusse.
Kontsert nihkub


Hiljemalt kella kolmeks peaks maestro saabuma Pärnu hotelli ”Strand” ja lubama end korraldajatel kostitada hilise lõunasöögiga. Kaks tundi hiljem on McFerrin oodatud heliproovile Pärnu vallikäärus.



Eeldatavasti algab õhtul kella kaheksaks väljakuulutatud kontsert tunni võrra hiljem.



”Inimesed on suvekuumaga veidi laisemaks muutunud ja seepärast tuleb neile rohkem aega anda,” kommenteeris viivitust Pärnu Jazzi pressiesindaja Vesta Uuetoa.



Salajane ekskursioon


Kontserdi edasinihkumise taga on teinegi põhjus – nimelt teeb Eesti suurima leviulatusega raadiokanal Vikerraadio kontserdist ka otselülituse, mis algab saatekava järgi kell üheksa.



McFerrin on lubanud osa võtta samal õhtul klubis La Perra Vida toimuvast Superjammist.



Maestro teatas hiljuti, et veedab Eestis ka kontserdijärgse päeva. Tema liikumistest pole lõpuni teadlikud isegi korraldajad. Teada on vaid niipalju, et McFerrin soovib lähemalt tutvuda Pärnu ja Tallinnaga.



Bobby McFerrin lahkub Eestist esmaspäeval.