Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
29. august 2014, 07:00

Angelina ja Brad abiellusid Prantsusmaal oma kodukabelis (3)

Angelina Jolie ja Brad Pitt mängisid kõmuajakirjandusele ninanipsu, lastes end salamisi paari panna. Üheksa aastat koos olnud staaripaar, kel on kolm adopteeritud ja kolm bioloogilist last, abiellusid laupäeval romantilises Prantsuse külakeses, kus neil on veinimõis.

Kõmu-uudise maailma ühe kuulsama vabaabielupaari naitumisest tegi eile esimesena teatavaks Associated Press. Hästi hoitud saladuse reetis Brad ise, välgutades Inglismaal Dorsetis tankimuuseumis oma uut filmi "Fury" reklaamides kuldset laulatussõrmust. Peagi kinnitas Angelina (39) ja Bradi (50) pressiesindaja, et pulmad peeti laupäeval Correns’i-nimelises Provence’i külas. Näitlejapaaril on seal veinimõis nimega Chateau Miraval, kus toodetav rosé Pink Floyd on veinisõprade seas ihaldusväärne kraam.

Pojad saatsid Angelina altari ette

Tseremoonia toimus lähimate sugulaste-sõprade silme all Chateau Miravali kabelis, kuhu Daily Telegraphi teatel mahub seisma 20 inimest. Angelina astus altari ette oma vanemate poegade Maddoxi (13) ja Paxi (10) saatel (oma isa Jon Voightiga pole ta aastakümneid läbi käinud). Tütred Zahara (9) ja Vivienne (6) loopisid lilleõielehti, tütar Shiloh (8) ja Vivienne’i kaksikvend Knox hoidsid sõrmuseid, vahendab New York Post.

Daily Telegraphi teatel oli paar hankinud enne seda, kui nad eelmisel nädalal Prantsusmaale sõitsid, California kohtunikult abiellumisloa. Kabelis pidas tseremoonia Prantsuse kohtunik.

Jolie ja Pitti fännid ootasid pulmi pikisilmi juba kaks aastat – sestsaadik, kui Angelina demonstreeris uhket kihlasõrmust, mille Brad talle oma käega disaininud oli. Kuid sestsaadik on elukaaslased raskeid aegu üle elanud. Mullu eemaldati Angelinal kõrge vähiriski tõttu mõlemad rinnad. Tänavu märtsis ütles ta, et ees seisab veel üks lõikus – ajakirjanduse hinnangul munasarjade eemaldamine. Näitlejatar kinnitab, et Brad on talle olnud vankumatult toeks. "Oleme palju lähedasemaks saanud, aga see üheskoos lapsi kasvatades ju nagunii."

Lapsed soovinuks pulmas paintball’i mängida

Tänavu mais andis Angelina mõista, et pulmad tulevad rahulikud ja perekesksed. "Ootame õiget aega, kui kõik klapiks laste ja tööga ning tunne oleks õige," ütles filmistaar ajakirjale People. "Räägime aeg-ajalt sellest [pulmadest] ja lapsed räägivad sellest meiega." Jolie’d ajas naerma, kuidas tema võsukesed pulmi ette kujutavad: "Kas Disney park või paintball, emb-kumb! Meie majas on hulk indiviide. Mõned on väga kangekaelsed." Kuid mis peaasi, toonitas Angelina – pidu peab tulema lõbus. "See on kõige tähtsam. Kui me selle asja ära teeme, on see kogu pere jaoks üks vahva päev."

Biseksuaalsel Angelinal on seljataga kirev elu: uimastisõltuvus, naissuhted, kaks lahutust. Aastatel 1996–1999 oli ta abielus inglise näitleja Jonny Lee Milleriga ("Trainspotting"), aastatel 2000–2003 "Koletise balli" tähe Billy Bob Thorntoniga. Tutvumine Brad Pittiga filmi "Härra ja proua Smith" (2005) võtetel pani aluse Hollywoodi ühele kuulsamale armuloole, kuid purustas Pitti toonase abielu Jennifer Anistoniga. Vaene Jennifer – temagi on oma uue kallima Justin Theroux’ga kaks aastat kihlatud olnud, kuid altari ette ei kibele Justin teda viima...