Foto: Teet Malsroos
Inimesed
27. august 2014, 21:47

Evelini ühe õhtu kallimaks peetud Kreeka staarkokk eitab süüd: olen tutvunud ka kuningannade ja Hollywoodi kuulsustega ega suudelnud neist kedagi! (83)

Veel enne kui Evelin Ilvese suudlusskandaali teine pool meedias üpris üheselt prantslasest IT-mehena identifitseeriti (kuigi kinnitatud seda siiani ei ole), sattus üheks kahtlusaluseks ka Tallinna seltskonnas hästi tuntud kreeklasest staarkokk Nikolaos Stavrakakis, keda Kroonikas avaldatud fotode ja video kehva kvaliteedi pärast välimuse poolest vabalt Evelini salapäraseks suudlejaks võiks pidada.

"Olen oma töös kohanud printse, kuningannasid ja Hollywoodi näitlejaid. Paris Hiltonit ja Pamela Andersoni. Inimesi, kes on maailma mastaabis palju kuulsamad kui teie esileedi," loetleb ta. "Ja ma ei suudelnud ka neist mitte kedagi!" naljatab ta. "Olen sõnapidaja mees ning ma ei käituks eales abielunaisega nii, saati siis veel sellises seisuses naisterahvaga," kinnitas ta.

Saatusliku 6. augusti õhtul, mil Evelin Ilves Solarise terrassil lõbutses, ei läinud kokk enda sõnul väljagi, vaid kirjutas kodus kokaraamatut.

Refereeritud artikli täisteksti loe Publikust.