SEKSIKAS PSÜHHOLOOG: 23aastane Katja Sambuka plaanib Haapsalus avada nõustamiskabineti, kus saab tasuta konsultatsiooni suhete asjus.Foto: Erakogu
Inimesed
28. august 2014, 07:00

Vene erootikatäht: olen kindel, et suudaksin presidendipaari lepitada! (58)

Evelin Ilvesele suhtenõu pakkunud Katja Sambuka plaanib Haapsalus nõuandekontori avada.

"Ma väga tahaksin kohtuda Evelini ja Toomaga kolmekesi. Nende põhivaenlane on praegu solvumine. Ma olen kindel, et suudaksin presidendipaari ära lepitada."

Eile 23aastaseks saanud Peterburis elav erootikastaar usub, et on võimekas perepsühholoog ja piisavalt kompleksivaba, et asjad selgeks teha.

"Ma ei tea presidendipaari kõiki suhtedetaile, aga kui ma nägin Evelin Ilvest juulis vanalinnas jalutamas ja tegin temast pilti, oli ta väga kurb. See on naine, kelle südames on haav, mõtlesin ma juba siis. Sellepärast ei olnud minu jaoks hiljem meedias avaldatud uudised üldse üllatavad," meenutab Sambuka.

"Samas ei näe ma tekkinud olukorras kuigi suurt probleemi. Mõnikord mõjuvad sellised kõrvalehüpped suhtele vaid hästi ega tähenda armastuse lõppu, vaid vastupidi – uut hingamist. See on kõigest märk ja kui seda õigesti tõlgendada, siis näeb suhet täiesti uues valguses ja saab selle paremaks muuta," leiab naine, et lahvatanud skandaalis on ka häid külgi.

"Ma väga tahaksin kohtuda Evelini ja Toomaga kolmekesi. Hiljem me meenutaksime juhtunut koos huumoriga. See oleks paljudele inimestele heaks eeskujuks, kuidas taolisi suhtedraamasid lahendada," usub ta.

Miks esileedi oma meest pettis? "Kui naine läheb avalikku kohta ja teeb seda, millest nüüd kõik kirjutavad – see tähendab, et keegi pidi nägema kõvasti vaeva, et selline asi saaks üldse toimuda."

Sambuka on kindel, et esileedi oli piiri peale viidud ja peale selle mängisid rolli ka üldlevinud tõed. "Arvatakse, et naist liikumapanev jõud on solvumine ja oma partnerit paneb neid petma kättemaksusoov. Mehed peksavad teineteist näkku, aga meie, naised, oleme nõrgemad. Kõige räpasem asi, mida me saame teha, ongi petmine," ütleb erootikatäht.

Lõi firma kuu aega tagasi

"Petmine peaks tooma rahuldust ja tõestama, et keegi veel sind soovib. Kuid tihtipeale on see ka lihtsalt ettekääne. Võib ütelda, et naiste põhiline petmise põhjus on palju proosalisem – mingil hetkel nad lihtsalt soovivad seksida mõne mehega, kelle vastu nad kirge tunnevad," usub Sambuka, et ka naiste afääride taga on tihti seksuaalsed vajadused.

"Abielunaiste kõrvalehüpped ei ole tänapäeval mingi erakordne sündmus, ehkki suurem osa neist varjavad oma armuelu isegi parimate sõbrannade eest," teab tantsijanna, kes avas kuu aega tagasi Tallinnas oma firma – Katja Sambuka.

"Hakkan tegema perepsühholoogi tööd ja nõustama kõiki soovijaid. Mulle on juba ka Haapsalus üks suurepärane kontorikoht silma jäänud ja just seal, hinge rahustavate vaadetega ajaloohõngulises linnas, kavatsen ma läbi viia oma esimesed konsultatsioonid," on naisel äriplaan paigas.

"Külastajad võivad vabalt minu poole pöörduda ja täiesti tasuta," lubab ta. "See on ju minu jaoks reklaam ja samal ajal ka heategevus."

Ta ei tea veel, kas tema konsultatsioonid hakkavad meenutama klassikalisi perepsühholoogide vastuvõtte, kuna psühholoogiharidust tal ei ole. "Kuid mul on suur suhtlemiskogemus erinevate meeste ja naistega ning erootikatähe välimus, mis aitab lahendada paljusid elulisi probleeme," usub Sambuka, et kehakumerused aitavad teda.

Tahab ehitada veekeskuse

"Kavatsen kontoriruumid osta ja alustan nõustamisega kohe pärast seda, kui saavad läbi minu esinemised septembris. Mul on ees etteasted Uljanovskis, Kaasanis ja Varssavis, kusjuures mind kutsutakse päris tihti ka Eestisse. Ma olin Kohtla-Järve poksivõitluste juht ja esinesin oma šõuga Tallinna klubis Apollo," on Sambuka enda teada ka Eesti publikule tuttav.

"Ma olen väga palju reisinud, kuid välisriikidest meeldibki mulle kõige rohkem just Eesti. Pealegi mul on siin palju sõpru, austajaid ja eesti juured minu vanaema kaudu. Kahjuks ei ole ma oma Eestis elava vanaemaga ammu – alates lapsepõlvest – suhelnud, kuna minu ema pole temaga 15 viimast aastat sidet pidanud. Kuid ma usun, et mul on võimalus seda olukorda muuta ja ma kavatsen seda Haapsalu vastuvõttude ajal ka teha," soovib ta oma vanaema üles otsida.

Naisel on seoses Eestiga ka äriplaanid, mida ta kavatseb sügisel ellu viima hakata. "Ma elan Peterburis, kuid mul ei ole midagi selle vastu, et elada kahes riigis korraga – Eesti meeldib mulle väga. Ja mul on seoses Haapsaluga suured plaanid. Ma tahan korraldada seal veekeskuse ehitamise, mida rahastaks Vene rikkurid, ja puhuda sellele linnale sisse uue elu – muuta selle rahvusvaheliseks kuurortlinnaks nagu see oli tsaariaegadel. Peale selle püüan ära kasutada oma populaarsust suhtlusvõrgustikes ja meelitada sinna rohkem Vene turiste ja investoreid. Oleks ka suurepärane, kui saaks taastada Tallinna–Haapsalu rongiühenduse ja korraldada lossis noortefestivale, kus esineks minu eakaaslased Venemaalt ja Ukrainast," soovib ta pakkuda Haapsalu külastajatele rohkem meelelahutust.

"Rahvusvaheline sõprus noorte vahel on just see, mida oleks hädasti vaja," leiab ta, et väikelinn võiks olla multikultuursem.

Võtab lauldes riided seljast

Katja sõnul on ta oma šõuga kogu Venemaa läbi sõitnud. "Habarovskist Kaliningradini ja Arhangelskist Küproseni. Venemaal ja Ukrainas on mind vaatamas käinud kuni 10 000 inimest. Minu isiklik rekord on olnud 100 000 vaatajat nelja päeva jooksul erootikafestivalil Barcelonas, kus sain ka temaatilise Oscari maailma parima klubišõu eest," on ta oma saavutuste üle uhke.

"Ma laulan esinemise ajal oma tantsuklubi stiilis loomingut ja võtan aeglaselt riided seljast. Šõu lõpus olen tavaliselt täitsa paljas," ei häbene ta oma keha.

"Ma ei tea siiamaani, mis on minu edu valem – kas see on tingitud minu lauludest, mida pean ise andekateks, või erootikast?" ei tea neiu, mis inimestele rohkem huvi pakub.

"Muide, mul on üks lugu ka eesti keeles – "Tantsi".

Ta on kaunistanud mitme maailmas tuntud meesteajakirja esikaasi. "Sealhulgas ka Eesti Playboy-Qoqo’d," selgitab Sambuka, kes on Venemaal ka huumorisaate «Модный девайс» ("Moodne seade") üks juhte. Seda näitab menukas meelelahutustelekanal 2x2.

Samuti on neiu jõudnud oma karjääri jooksul ka filmis kaasa lüüa. "Mul on olnud mitu filmirolli. Näiteks mängisin ma iseennast Vene-Rootsi filmis "Silikon". Ma olen arutanud koostööd ka kuulsa Eesti režissööri Ilmar Raagiga, kuid me ei ole veel võteteni jõudnud. Venekeelses keskkonnas peetakse mind internetitäheks ja mul on suhtlusvõrgustikes miljoneid jälgijad," on Katja Sambuka oma populaarsusega rahul ning loodab, et see aitab teda ka Eesti ettevõtmistes.

Ilmar Raag: ma ei välista koostööd Katjaga

"Jah, ma tean, kes on Katja Sambuka. Ta võttis ise minuga ühendust ja avaldas soovi mängida mõnes minu filmis," kinnitab režissöör Ilmar Raag, kes viibib praegu Aafrikas.

"Selles ei ole midagi ebatavalist, kui näitlejad küsivad rolli," ei olnud ka Sambuka ettepanekus Raagi meelest midagi erakordset.

"Aga kuna mul ei ole praegu sellist filmi, kus ma teda mängimas näeksin, siis ei ole talle ka rolli. Samas – tulevikus võib tekkida mõtteid ja ma ei välista seda koostööd sada protsenti."