Helen AdamsonFoto: STANISLAV MOSHKOV
Saund
27. august 2014, 11:47

Helen Adamsoni kiusamisevastase muusikavideo projekti Hooandjas toetab ka president Ilves (5)

Lauljanna Helen Adamsonil on valminud koolikiusamise vastase sõnumiga laul, mis on plaanis avaldada juba septembris koos teemakohase videoga. Helen kogub projekti teostamiseks vajalikku rahasummat Hooandja abiga. 26. augustil toetas kampaaniat ka Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves ning jagas kampaania infot ka oma Twitteri kontol.

"Vabariigi presidendi toetus kampaaniale on suurim tunnustus ja abi kiusamisevastase sõnumi levitamiseks" sõnab Helen. "Olen presidendi toetuse üle äärmiselt tänulik ja südamest liigutatud."

"Tegeleme hetkel aktiivselt ka sügisel algava koolikiusamise vastase kampaania ettevalmistamisega. Usun, et kiusamisevastase sõnumi levitamine läbi muusika on lisaks kampaaniale suurepärane viis sõnumi lasteni viimiseks." lisab Helen.

Hetkel on kogutud vajaminevast summast 41% kuid kampaania lõpuni on jäänud vaid 6 päeva. Helen kutsub üles kõiki kel võimalik projektile hoogu andma, sest toetada saab kasvõi 1 euroga ning projekti jagamisega.

Kingituseks toetajatele pakub Helen muuhulgas välja akustilise kontserdi koos Eesti Talendisaate võitja, lehepillipoisi, Erki-Andres Nuudiga, šokolaadikoogi küpsetamise, ühise õhtusöögi jpm. 

Vaata projekti ja teiste auhindade infot SIIT!