Foto: Teet Malsroos
Eesti uudised
27. august 2014, 07:00

Presidendi kantselei: Evelin pole sadamas käinud!

Evelin Ilves kohtus prantslasest silmarõõmuga skandaali haripunktis? (33)

Väidetavalt nähti Evelin Ilvest koos teda suudelnud prantslase Vincent Aranegaga möödunud laupäeval Tallinnas sadamas. Presidendi kantselei lükkab selle väite ümber. 

Üks lugeja saatis eile Elu24le pisut udused pildid sellest, kuidas blondi poisipea ja noorusliku nahktagiga naine suhtleb tõmmu habetunud noormehega. "Ei või olla," kommenteeris ta, öeldes, et pildi tegi ta möödunud laupäeval Lindaline’i terminali juures. Päev varem avaldas Kroonika pildid ja video, kus Evelin ühe habemikuga 6. augusti ööl suudles.

Täna hommikul ütles presidendi nõunik Toomas Sildam Õhtulehele, et Elu24 piltide peal pole Evelin Ilves. Esileedi polevat möödunud nädalal sadamat külastanud. Varasemalt on kinnitatud, et Evelin sõitis laupäeval erareisile, kulud katab ta ise. Pealtnägijate kinnitusel lendas esileedi Saksamaale.

Vincentist pole rohkem kuulda kippu ega kõppu. Õhtuleht käis eile tema tööandja Adcashi kontoris. "Ma ei tohi tema kontakte anda," teatas sekretär. Samal hetkel saabus üks naistöötaja, kes kuuldes väljaande nime, ei hakanud teema kohta küsimagi, vaid oli ilmselgelt kursis. Ta ütles kiiresti, et tahtmise korral võtab Vincent ise ühendust. Aga ehk kutsute ta korra välja, saab soovi korral kohe intervjuust keelduda? Naine mõtles hetke ning kostis: "Ma pole teda täna kontoris näinudki."