20. augustil käis Tanja Mihhailova Kadriorus presidendi vastuvõtul koos stilist Anatoli Einiga. Tanja sõnul on nad Anatoliga juba mitu aastat tuttavad. «Pärast Eurovisioni lauluvõistlust (kus Anatoli oli kaasas Tanja stilistina – toim) oleme hakanud tihedamalt läbi käima.» Foto: Liis Treimann (Postimees)
Inimesed
25. august 2014, 07:15

Tanja: Anatoli Ein on mu stilist ja hea sõber (23)

"Mikk esines sel ajal, ta oli tööl," räägib lauljatar Tanja Mihhailova, miks ei saatnud teda 20. augustil Kadriorus presidendi vastuvõtul elukaaslane Mikk Saar, vaid hoopis stilist Anatoli Ein.

"Viimasel ajal on olnud palju projekte, mille raames Anatoli mind stiliseerinud ja oleme käinud koos üritustel, kus oleme kaamera ette jäänud. Ma liigun ju teiste inimestega ka ringi, aga ei ole lihtsalt kaamera ette jäänud," muigab Tanja. Lauljatar ütleb, et nad on Anatoliga juba mitu aastat tuttavad. "Pärast Eurovisioni lauluvõistlust oleme hakanud lihtsalt tihedamalt läbi käima (Anatoli oli võistlusel kaasas Tanja stilistina – K. T.)."

Tanja sõnul korraldab Anatoli väga palju eri disainerite moeshow’sid ja kutsub teda ikka külalisena kohale. "Saime aastaid tagasi tuttavaks, kui ta korraldas Kirill Safonovi kollektsiooni esitlust ja kutsus mind sinna ühe lauluga esinema. Siis jäime kuidagi juttu rääkima ja meil oli väga tore, me klappisime kohe," ütleb Tanja, et neil on Anatoliga nii tööalane kui ka väga sõbralik suhe.