Lembe Järvela. Foto: Mati Hiis
Eesti uudised
23. august 2014, 08:00

See polnud teisik! (42)

Paljud netikommentaatorid, kes ei suutnud Kroonika pilte uskuda, otsisid abi võimalusest, et mobiiltelefoni kaamera ette on jäänud mõni presidendiproua teisik.

"Evelin Ilvesel on kaks teisikut, kellega teda alatihti segamini aetakse. Üks neist on hiljuti maanteeametist sihtasutuse Innove juhiks läinud Urve Sellenberg. Teine, Lembe Järvela, töötab klienditeenindajana.

Sellenberg ja Ilves on nii sarnased, et tekib küsimus, kas nad on õed. Nad on sama kasvu, sihvakad, blondi poisipeaga ja kannavad prille. "Olen meediast kuulnud küll, mis juhtus. Aga see ei olnud kindlasti mitte mina. Olin sel õhtul oma abikaasaga kodus," kinnitab Urve Sellenberg.

"Täna on minu käest mitu korda küsitud, kas see olin mina?" naerab teine Evelin Ilvesega äärmiselt sarnane naisterahvas Lembe Järvela.

"Töökaaslase mees isegi helistas ja uuris. Olen klienditeenindaja ja kuulsin täna isegi, kuidas kliendid arutasid omavahel, kas see võisin olla mina või mitte. Täiesti uskumatu. Ma olen isegi juuksed pikaks kasvatanud!" tunnistab Lembe, et kasvatas pikad juuksed just seepärast, et sai kõrini tema pidevast võrdlemisest Eveliniga.