KOOS PEREGA: Sopran Aile Asszonyi koos oma hollandlasest abikaasa Michiel Dijkema ja emadepäeval sündinud poja Andràsega. Foto: Erakogu
Inimesed
22. august 2014, 07:00

Sopran Aile Asszonyi abiellus sünnipäeval

Eesti ooperilaulja Aile Asszonyi (39) abiellus kuu aega tagasi Hollandis oma elukaaslase ja lapse isa Michiel Dijkemaga.

"Abiellusime minu sünnipäeval, 22. juulil, kodukülas Uitgeestis, tunnistajateks mõlema kõige lähedasemad pereliikmed," jäi Aile oma abiellumisest rääkides napisõnaliseks, kuid lisas, et ei soovinud suuri pulmi pidada.

"Pärast hommikust registreerimist veetsime kuuma suvepäeva koos perega."

Sopran rääkis Õhtulehele mõned kuud tagasi, et ta kohtas oma tulevast abikaasat, kes on samuti tegev ooperitandril, seoses tööga: "Olime pikka aega head sõbrad, enne kui teineteist hoopis uues valguses nägime," rääkis Aile oma tutvuses Michieliga.

Paar sai tänavu 11. mail ehk emadepäeval ka ühise lapse. Kuna Aile ungaripoolses peres on nimede pärandamise traditsioon, siis pandi poisile nimi Aile isa järgi – Andr?s.

Aile jaoks on see teine abielu. "Ma olen oma eraelus teinud päris mitu korralikku hüpet ja piruetti. Meie teed nüüdseks juba minu endise abikaasa Raniga läksid juba paar aastat tagasi väga sõbralikes toonides lahku. Oleme endiselt head sõbrad, suhtleme tihedalt ja oleme teineteisele toeks," on Ailel jäänud esimese abikaasaga, kellega ta elas Itaalias, head suhted.