Lapse isa on lauljatari uus peigmees Matt Rutler. Foto: AFP
Inimesed
19. august 2014, 07:00

Christina Aguilera tütar sai nimeks Suvevihm (3)

Christina Aguilera tõi laupäeval ilmale tütretirtsu, kes sai nimeks Summer Rain ehk Suvevihm. Lapse isa on lauljatari uus peigmees Matt Rutler.

Us Weekly teatel tuli maimuke ilmale keisrilõikega Los Angelese mainekas Cedars-Sinai meditsiinikeskuses. Lapseootusest teatas superstaar veebruaris. Õige pea juubeldas Christina avalikkuse ees, et sedapuhku on oodata tütart. On tal ju esimesest abielust muusikaärimees Jordan Brat-

maniga kuueaastane poeg Max. 2005. aasta novembris sõlmitud abielu purunes viis aastat hiljem. Poja eest hoolitsevad ekskaasad võrdselt.

Mattiga tutvus Christina filmi "Burlesque" (2010) võtetel. Suhte algusjärgus jõudis paarike kõmulehtede veergudele, kui nad Hollywoodis purjuspäi vahistati. Christina ja Matt lasti kautsjoni vastu vabaks, kuid ametlikku süüdistust joobnud armupaarile ei esitatud.

Vaid mõni nädal enne teist sünnitust poseeris õnnistatud seisundis Aguilera ajakirja V veergudel ihualasti. "Tunnen naisena oma keha üle uhkust kõigis elustaadiumides ning jään kartmatuks ja enesekindlaks, andudes tundmatustele, mis tulevikul mulle varuks on," kuulutas lauljatar, kes on aastaid maadelnud liigkilodega. 1. augustil tänas

Christina ajakirja tegijaid Instagramis, et nad andsid talle vabaduse paljastada oma ihu ja hing sel vapustaval maagilisel üleminekuperioodil.