Inimesed

Haapsalu rokifestival äratas ellu kunagise menubändi Paradoks (8)

LISA KOMMENTAAR

tore, aga...18. august 2014, 17:52
Paradoks ilma Kirsi Petsita ei ole SEE. Ei olnud küll Haapsalus kohapeal kuulamas, aga kindlasti tegi noor Reim vokalistina asja etemini ära kui see vahepealne veider häälest ära ja isikupäratu kapp, kes neil korra pundis oli...
külaline18. august 2014, 20:49
Sa oleksid pidanud kindlasti tulema Paradoksi Haapsalusse kuulama, siis teaksid, kui hästi tegelikult Janno Reim sinna bändi sobis. Noore Reimi esitus oli mäekõrguselt parem ja professionaalsem, kui Peeter Kirsi ponnistused viimastel kontsertidel, mida ma kuulamas käisin. Väidan veendunult, et Janno Reim tõi Paradoksile tagasi selle x-faktori, mis teeb sellest bändist selle õige Paradoksi.
Ka kuidagi ja millalgi seotud olnud18. august 2014, 16:41
Tore kuulda et taadid veel rivis, edu ja jaksu veel sama pikaks ajaks.
Vana taat18. august 2014, 16:34
Hee,hee,hee! Zeppelini ja Purple tasemeni jõuda, anna endale aru ,sõber, tule maapeale tagasi!!!
L&M18. august 2014, 16:38
Loe tähelepanelikult uuesti: "et saavutada midagi sarnasest tasemest".
L&M18. august 2014, 14:37
Kuulasime meiegi kõik bändid Haapsalu rokifestivalil ära. Konkurentsitult parima kvaliteediga oli ansambel Paradoks. Jaan Reimi oma lugu oli superhea. Teiste bändide kohta peab tõdema, et tehti monotoonset ja mittemidagiütlevat müra, mõne bändi laulja sõnadestki ei saanud aru. Mida arvata kõigest? Tasemel rockbändiks saamine tahab ikka meeletult tahet, õppimist, tööd pillidega ja ehk ka parema tehnika muretsemist - vast siis jõuavad meie rockbändid seda nimetust vääriva nimetuseni. Arenguruumi on küll ja küll, et saavutada midagi sarnasest tasemest nagu pakub AC-DC, Scorpions, Deep Purple, Led Zeppelin jm. Aga loomulikult on tore, et meil ka kõik need Haapsalus esinenud bändid olemas on, eks olemasolevate võimaluste piires ka arenetakse. Kivi tuleks visata helitehnikute kapsaaeda, sest neist sõltub ikka suuresti väljatuleva heli kvaliteet. Ja sellel alal nn peaga poisse, kel oleks inseneri mõtlemist/haridust tehnika haldamiseks, eriti pole. Tore ja kiidusõnu vääriv oli aga ürituse heategevuslik iseloom. Ürituse korraldajad väärivad samuti kiidusõnu, sest festival toimus juba viiendat korda. Kahju, et rahvast suhteliselt vähe oli.
külaline18. august 2014, 08:54
Paradoks andis Haapsalus tõesti väga heal tasemel kontserdi.