Heili KlandorfFoto: TAIRO LUTTER (POSTIMEES)
Inimesed
17. august 2014, 23:52

Heili Klandorf lahkub Kanal 2-st ja asub ajakirja peatoimetaja kohale (15)

Kanal 2 senine avalike suhete juht Heili Klandorf lahkub sügisest telekanalist ja hakkab tegelema ajakirjaga Hello!, mis jõuab sügise teises pooles ka Eesti turule.

"Olen kaheksa aastat korraldanud Eesti juhtiva telekanali Kanal 2 suhteid ja see aeg on olnud minu senise elu parim. Kanal 2 täiesti suurepärane kollektiiv, põnev töö, mitmed võimalused ja toredad koostööpartnerid on aidanud mul kasvada, kujuneda ja jõuda sinnani, et iga uus väljakutse on saadetud su teele selleks, et sellest õppida ja seeläbi areneda," kiidab Klandorf ise.

1. septembrist hakkab ta aga tegelema enam kui 120 riigis ilmuva ajakirjaga Hello!

"Hello! on tugeva pildikeelega kvaliteetne ajakiri, mis kajastab Eesti lugejate jaoks tuntud ja inspireerivate inimeste elusid ja kogemusi nii Eestist kui välismaalt ning kogub kokku uudised kuninglikest peredest, arvamusliidritest, põnevatest inimestest ja elustiilidest," kommenteerib Klandorf.

"Leian, et see ajakiri on nagu kaunis, põnev, nutikas ja tegus naine, kuid igas riigis on ta veidi isemoodi. Mul on hea meel, et mind on usaldatud tema nägu leidma ja looma siin Eestis," lisab ta.

Kanal 2-s hakkab Heili Klandorfi asendama Merit Pettai.