Blogid

Mina ise olengi naiivne sinisilmne eurooplane (53)

LISA KOMMENTAAR

Ei saa mitte vaiki olla?!26. august 2014, 18:42
Kuidas sina küll ajakirjanikuks said?
...24. august 2014, 15:18
Eesti näitas jälle, kui väike, väiklane ja väikese isikugrupi huvides tegutsev ollakse. Uhke oma nõmeduse üle? Suurusehullustuses Eesti võiks peeglisse vaadata. Eesti mitte ainult ei marsi äbrist ämbrisse, vaid on end mudasse uputanud. Mitte ainult see ämber, kogu kisa ka Ukraiuna ümber on ämber ja kõigele lisaks, eesti rahvusest inimesed, eriti mehed, haisevad siin hullemini kui skunksid. Reedel hommikuse Tartu rongi II klassi vagunisse ma ei suutnudki sisse astuda, juba tambuuris tahtis eestlaste higi ja kuse hais silmanägemise võtta, tänases Tartu-Tallinn 10.00 tunnibussis haises mu naaberistmel eesti keelt kõnelev beežis triiksärgis noormees higi järgi nii kohutavalt, et mu süda on seniajani paha. Mu meelest see rahvas vist sööb siin midagi niisugust koledat sisse, et see mõjub raskelt mõistusele.
Elts21. august 2014, 16:35
Mina jään oma seisukohale kindlaks,kui oleks minu otsustada,siis ma tema esinemist ära ei oleks jätnud,kuid muidugi oleks pidanud selline leping olema,et ta poliitikast midagi ei räägiks ja kellegi poolehoidu ei kajastaks.Miks me peame vältima neid,kellel on erinevad vaated ja seisukohad?Ma arvan,et demokraatlikus riigis ei tohiks olla nagu NLiidus,kus kõik pidid mõtlema ühtemoodi.
kurr19. august 2014, 12:47
kats sarnaneb minu arust oskar lutsuga. aga ainult 2 asja poolest. 1. viimastel aastatel ei viitsinud või ei suutnud kirjanik enam ajalehele lookesi kirjutada. tema nime all tegi seda 1 tundmatu tegelane.
2.-t põhjust ma välja ei ütle, las see jääb igaühele mõistatamiseks..
Radist19. august 2014, 19:42
Kahtlemata on Lust on samahea kui Luts. Ent mina kõrvutaksin teda ühe teisega. "Elu lõpus kannatas Liiv tagakiusamismaania all. Hooti kujutles end olevat Poola kuningas ning asus teele sinna suunda, kuni ta rongilt maha tõsteti ning tagasi Tartusse saadeti"
msi19. august 2014, 12:17
admin tegeleb jätkuvalt väiklase kättemaksuga. detroidi ja b-hami eileõhtused kommid on järjekordselt peidetud jumal teab mis kihi alla..
millise19. august 2014, 02:28
sõnaga iseloomustada inimest, kes tegeleb asjaga, mida ta ei oska, ja räägib asjadest, millest ta midagi ei tea?
kurr18. august 2014, 23:49
olen nõus Detroidiga, et tegemist on meditsiinilise juhtumiga. aga sümptomid ilmnesid juba enne täiskuuööd. 1. seagali loo kirjutas siis, kui Inglismaa turneest oli möödas paar nädalat. sama palju aega oli möödunud ka katsi visiidist unistuste maale. ajakirjaniku kohta väga aeglane reaktsioon.
nüüd kirjutab ta, et samal päeval, kui ta oli eelmise seagali loo siia postitanud, jõudis ta risti vastupidise seisukohani. seega siis 10. augustil. ja vaatamata sellele ei ilmutanud seda isegi mitte kommentaariumis. ja laskis ennast seagali vastastel nahutada. selle asemel, et öelda, et ärge pekske, palun andeks, sain aru. nüüd on tal vaenlased mõlemas leeris. isegi märgus lepa, kes kunagi katsi seisukohti kiitis, on välja vihastatud.
omadele võõras...
kats, kui sa juba praegu nii aeglase reaktsiooniga oled, mis saab veel siis, kui sa 1kord eakas staarajakirjanik oled?
Radist18. august 2014, 21:44
"Lust kas sõnnik hobuste alt koristatud," loen ühe kommentaatori ütlust näitleja politiseerumise teemas. Mis puutub siia lust ja sõnnik? Kas niipalju, et sellega näidatakse oma siinset suhtlustaset?
oo jeee18. august 2014, 18:25
peaks nüüd rõõmustama või? Tegelt selles kirjutises minu arust polnudki asi Segalis, vaid autori oskamatus faktilugemises. Esitex - osaleja polnud üldse Eesti rahvas (kui palju inimesi on Eesti rahvas?), vaid mingi festivali korraldajad ja Tõnis Mägi. Ja pärast mingit artiklite laviini Enamus Eesti rahvale see jura üldse korda ei läinud (kuula nn. jutusaateid tollelt nädalalt, keegi polnud Segal vastu, pigem leite, et mingi veider vaidlus). Ja siis! sai see RAHVAS mingi emotsionaalse ja faktivaba sõnavalingu ohvriks ...
Ja nüüd vabandab? Kas peaks rõõmustama? Fakt - ka see ei lähe kellelegi korda.
totu18. august 2014, 18:00
Terves selles kurvavõitu jaburas jamas puudub veel ja ainult Suur Juht Kim-Kim-Kim.Täiendades duot ka Suure Juhiga,saame koheselt sellise trio,mille ees kahvatuvad ka suurimad jaburduspõnevikud.
katjusha18. august 2014, 16:59
Miks peaks keegi kirjutama selliseid lookesi või üldse esindame ennast ajakirjanikuna......sellel on loogiline seletus ja Katrin Lust sinu puhul on selge vaid üks asi!!! iga kritseldus mis sa kirjutad on NEGATIIVNE ja õhkab sinu kibestumist elu üle.
Sa ei ole leidnud ennast ega rahu enda sees ja kõik mida sa ütled, et oled õnnelik on vale ise endale.
Kas sa oled pime või ignorant aga sinu kirjutised ei ole tehtud armastusega ega hoolivusega!! need tehtud selleks, et saada kuulsust ja raha......mida sa nii taga nurrud ja taga ajad!!
ole positiivne ja oska näha ennast!
taat18. august 2014, 16:51
Lust kas sõnnik hobuste alt koristatud
msi18. august 2014, 14:44
"vahel, kui loen mõnda oma artiklit õhtulehes, pean endamisi aru. huvitav, kas madis mõtleb seda lugedes, kuidas lust ajakirjanikuna aia taha läks, või sai minust tema meelest asja?!"
seks, valed ja eneseusk, lk.35
kats, vb annab madis jürgen sulle andeks sinu kirjavead, kehva sõnade tähenduse tundmise jms. aga põhimõttelageduse?
epiloog18. august 2014, 20:55
Endamisi ehk omaette arupidamine pole blogijale iseloomulik. Tema arutleb "isekeskis".
Hmm18. august 2014, 13:40
Autori puhul ei ole tegemist just kõige teravama pliiatsiga karbis, see on juba eelnevate kirjatükkidega selgeks saanud. Samas natuke professionaalsust ja enda arvamust peaks inimesel olema, ajakirjanikud peaks enne kirjatüki trükki laskmist alati mõlemaid mündikülgi uurima ning siis arvamuse kujundama.
kurr18. august 2014, 13:15
"karda kitse eestpoolt,
hobust- tagantpoolt,
lolli- igalt poolt."
juudi vanasõna
Mnjah18. august 2014, 12:46
no näed, juba tuleb.
Juba midagi hakkab juuste all liikuma. Mõtlemine see veel ei ole, aga mõtlemise embrüo siiski.
KIVIMEES18. august 2014, 12:21
KUULUTAN KOLMANDA SEPTEMBRI ÜLE MAAKERA IGAASTASEKS LEINAPÄEVAKS!!!
njah18. august 2014, 11:53
Neiukuesel jutt jookseb. Anna aga teema kätte ja tuleb.
Annu18. august 2014, 11:24
Igati tore ülestunnistus! Mis te ilgute Katrini kallal, kui palju on teie hulgas neid kes oma vigu tunnistavad?
jumbo18. august 2014, 10:54
Pean tunnistama, et sel hetkel kui ma seda uudist nägin, muutus minu mõttemaailm antud küsimuses kardinaalselt.
___________________________________________________________________________
Vot see lõik artikklist näitabki kui inimene ei mõtle oma peaga. Ülejäänu võid juurde mõelda.
Merje27. august 2014, 11:48
"artiklist" - tegemist on konsonantühendiga, kus kõik tähed kirjutatakse ühekordselt.
don18. august 2014, 10:12
No mida, Lust! Kas näpud pandi sahtli vahele, et patukahetuslugu tuli kirjutada? Oma seisukohta polegi?
Pigem on Lusti näol tegemist konjukturistiga, kes kirjutab seda, mida peremees nõuab. Masendav lugu. Pole see Lust mingi "sinisilmne eurooplane", vaid külmalt kalkuleeriv põhimõttelage tegelinski.
oki18. august 2014, 10:02
loen teie kõigi postitusi ja mõtlen :kus need targad inimesed siis olid kui meil lammutati ja hävitati pea kogu põllumajandus löödi laiali paljud suured asutused mis toimisid väga ilusti, ärge targutage kui pea ei jaga, ma ei pea inimest ,kes käib laeva kapteni sillalt läbi veel kapteni sõbraks ja kõigile ohtlikuks kes reisivad sellel laeval mõelge enne kui hakkate i.. välja ajama.
eneL18. august 2014, 09:42
Nüüd oleks mulle selgitusi vaja. Kui eelmises kirjutises kirjutas Lust, et muusikat tuleb hinnata ALATI väljaspool poliitilist konteksti, siis kas nüüd võttis ta oma sõnad tagasi ja nüüd on veendunud, et muusika on artisti isiksusega seotud? Või muutis tema arvamust just nimelt see, et MAAILMA ÜLDSUS mõistab hukka?
Juba eelmine kirjutis tekitas minus väga vastuolulisi tundeid, kui ma mõtlesin, et kas lääne muusikaarmastajad lepiksid väga kergelt sellega, kui Putin tuleks professionaalse trompetistina esinema või Osama bin Laden esineks ooperiaariatega. Samas osaliselt pidin ma mõttega nõustuma, et muusika on täiesti iseseisev asi ja ma tavaliselt ei tea, kui head või halvad inimesed eraelus need muusika loojad on. Mõni võib olla peksab kodus naist. Esinejate hulgas on kahe erineva suurusjärgu tähti - ühed on tuntuks saanud oma muusikaga ja selle järgi neid hinnatakse. Teised on tuntuks saanud mingil muul moel (poliitiku, näitleja või ilmatüdrukuna) ja tulevikus jääb ka muusika hinnang selle emotsiooni taha kinni. Muusik, kes laval lehvitab oma poliitiliste veendumustega, on rohkem poliitik kui muusik
Papi18. august 2014, 09:33
Maailma ilusamad kunstiteosed on loodud verisemate impeeriumite tellimisel. Kuulata ainult "õigeid" kunstiinimesi hakkab meenutama nõukaaegu, kus "valesid" kirjanikke, kunstnikke ja lauljaid lihtsalt ei lastud rahva ajude kallale.
Kahjuks 18. august 2014, 08:59
kõik ei ole Porošjanka Waltzmannid, just sellised mehed teevad endast kõik, et rahvast valgustada, pimedatele pole niikiunii vahet kas on öö või päev!
-18. august 2014, 08:58
Pildil neid kahte vaadates,on üks vägilane ja see teine,nagu kriipsujuku.Et kui Putin nüüd kasvõi kogemata midagi valesti piiksub,siis Seagal tal ühe käega kõrist võtab ja ülesse kõrgele tõstab.Sealt alla laseb kukkuda ja jalaga peale astub,nagu kustutaks koni.
oi,oi18. august 2014, 08:52
Kus on ikka marurahvuslased koos Seagali kallal ilkumas. Aga öelge mulle , mida halba oli tema esinemises Krimmis? Kui Ameerika kongresmen peab seda seaduslikuks,et Krimm kuulub Venemaale, ja nii see ka on, siis mis kobin siin käib. Kuulge KANGED mehepojad, miks lasite end Laaril kuusealla elamaajada ja vastu ei hakanud? Palju on meil kodutuid? Kas keegion teadlik kui paljud on selle genotsiidi järgselt elu kaotanud?
ÕL kelgib tihti, et mõni välismaa sportlane on Eesti juurtega, aga seda ei kirjuta , et Seagal on Vene juurtega. Mina kuulasin Seagali kontserdi netist ära ja väidan, et jäite väga paljust ilma. Nüüd Õhtukas-ruttu kommentaar kustutama.
detroit18. august 2014, 07:43
Admiral Johan Pitka kirjutab oma mälestusteraamatus sellisest seisundist nagu "kuutõmbamine" See juhtub siis kui jääda täiskuu kätte magama, nii et kuu näkku paistab. Ta ise pääses sellest ükskord napilt Madeira saare juures, aga nimetas ka neid, kellele selline hoolimatus saatuslikuks sai. /mulle tuleb oma vanaema juttudest ka meelde, et seda tuleks igal juhul vältida/
Enne kui nüüd Katsi hukka mõistma hakata, tuleks selgeks teha, et kuidas see pikk rattasõit viljapõldude vahel lõppeski. Ega Kats juhuslikult hooletult kuhugi viljarõuku pikali ei visanud, nii et täiskuu otse näkku siras? Siis läheks see blogisissekanne meditsiiniliste juhtumite alla ja varsti on Kats jälle endine kui ta seal lausa hommikuni ei põõnanud.
B-ham18. august 2014, 22:26
Pikka aega arvati, et täiskuu mõjutab loomade käitumist ja seetõttu on pureda saanud inimeste arv märgatavalt suurem just täiskuu ajal. Hiljem avastati, et mitte loomade käitumine polnud mõjutatud vaid hoopis kirpude, need muutuvad eriti halvatujuliseks ja verejanuliseks kui täiskuu taevas laiutab. No ja siit edasi, kirbul närvid läbi, koeral närvid läbi. Augustit on nimetatud ka "kirbukuuks".
Kuidas kirpudest lahti saada? Suitsusaun pidavat aitama. Ja kõrva taha võiks lavendlihaisu tupsutada.
PS
Sul on jällegi õigus Detroit, nii kui jala ukse vahelt sisse sain, ei saa enam pidama.
detroit18. august 2014, 23:35
Kirpude äramärkimisele lisaks, et "kuutõmbamine" pole sama kui suht süütu kuutõbi, millest ajendatuna Kats Eltsi arvates üldse rattaga sõitma läks.
Memuaaridest: " Tähendab, et pääsesin veel õigel ajal kuu küüsist - veel mõni hetk ja ma oleksin saanud näost halvata... Ja mulle tuli meelde tuntud noor meremees K. Tallinnast , kes purjetas kord ühes minuga "Albatrossil" madrusena. Aastaid hiljem teda nähes ehmusin ma tõsiselt , sest tema suu oli kistud õudselt parema kõrva poole. Minu küsimuse peale, mis temaga on juhtunud, sain vastuseks , et ta oli jäänud Vahemeres laevaluugil täiskuu kätte magama ja saanud kuutõmbamise."
.
Teadagi mis see siis meelemõistusega teeb. Kui eelmise blogijutu peale tuli cam! Vildele "Pisuhänd" meelde, siis nüüd pole Kats enam ilmselgelt omas elemendis. Minule meenutab see tuha päheraputamine omakorda Hinckust - "Ma ise tulin endale peale." Pluss see, et ei mitte ühtegi fotot enam.
/Kats, sul on võimalus üheainsa sensuaalse pildiseeriaga kogu see konstruktsioon põrmustada! /
Ah,18. august 2014, 07:15
Rogozin kutsus Steven Segase sinna kui sõbra.....ütle,kes on su sõbrad ja ma ütlen,kes sa ise oled!Rogozini puhul vist päästikule vajutajatest puudust ei oleks ja mina tahaks ka nende hulka kandideerida!
Las saast haugub.18. august 2014, 06:58
Tegelikult on Katrin imetlemist väärt filosoof. Mulle tema mõttelennud meeldivad. Nii, et lase aga edasi, Kats!
Peeru-eesel18. august 2014, 06:51
Selle teksti autor on nüüd küll keegi teine.
D'O.18. august 2014, 01:34
Juhtub ikka vahel, et ka mõni kena eesti piiga muutub sINISILMSEKS, kuid seda juhtub harvemini, et ta seda KA tunnistab! Jõudu!!
oot-oot?18. august 2014, 01:26
aga lusti-kats võib oma ämbri nüüd heastada kui soovib. nimelt on üsna pea eestit väisamas üks sama hull peletis kui seagal. tõsi küll, seekord seagali ja putini vastasleerist. kats võiks nüüd tõsta mäksi kombel suure protestilaine, nii et nimetatud koletis koju jääks ja oma jalga eesti pinnale ei tõstaks.
Ehh18. august 2014, 00:22
Mees on oma sõna peremees, mees annab sõna ja võtab sõna. Miks kõik halva peavad ka naised ülevõtma. Häbi ajakirjandus
msi17. august 2014, 23:22
pole katsi stiil. ilmselt on hr. luik mõnele oma alluvale andnud käsu etendada katsi ja tuhka pähe raputada.
kats, sa olid küll naeruväärne, aga siiski sina ise. nüüd pole sa enam mitte isegi naeruväärne. ainult haletsusväärne...
smurf20. august 2014, 00:34
....aga inimene tahab ju süüa ja juua....kasvõi kefiiri! Kui ikka näljasurm silme ees, siis pole siin naeruväärsusega küll pistmist. Ja Luik on ka karme mehi liistule tõmmand....asi siis väetit tütarlast hirmutada! Eestimaal peale "isamaalise" ajakirjanduse muud ei eksisteeri...nii et...
õps17. august 2014, 23:17
Nüüd on siis kenasti andeks palutud. Istu, viis.
Brita to : mumm17. august 2014, 22:07
ja kuidas on selle kõigega seotud piima-andjad ? sa maal oled käinud ? lehma oled näinud ? tead kui tüse ta on ikka :p Katrin on õbluke noor naine ! P.S ehk ei ole sul televiisorit ? ja sa ei ole teda näinud ?
üks tähele-panek veel pr või preili Mumm ! olgu mis iganes on. Katrin kirjutab oma nime alt. mida sinu kohta öelda ei saa. kui naa kõva tädi olla tahad. siis ole ka julge ja kirjuta õige oma nime alt !
Proff17. august 2014, 21:46
Krimmi rahvas korraldas referendumi. Nad näitasid üheselt, et nad ei soovi elada €uroametnike ja USA poolt kodusõtta veetud Ukraina alluvuses. Millest ametnikud aru ei saa? Ah Ukraina loodusvarad on magnaatide isu tekitanud? €uroskeptik Janukovitš oli vaja kõrvaldada..
6ui.,mjmi17. august 2014, 20:58
Eksimise avalik tunnistamine on minu arvates küll julge ja austustvääriv samm.
vaata20. august 2014, 00:40
..kui suvalises kohas küsid lapselt....kas näed siit Tartu linna? ....ütleb ta, et "ei näe"! Selge! AGA KUI SIIS VÕTAD TAL KÕRVUST...TÕSTAD PEAAEGU ÕHKU....ja küsid, et kas ikka ei näe....vaat siis ütleb enamus, et ...näen....näen!
ups17. august 2014, 20:15
Nikolai17. august 2014, 20:09
Tundub tõesti, et meeleolud muutuvad sul nagu tuul. Kui sa oled nii mõjutatav ja teed oma otsusi ainult mõne briti või mõne muu nn. sõbra arvamuse põhjal, siis võiksid need arvamused küll ainult enda teada jätta.
Margus Lepa17. august 2014, 20:01
Ei, Katrin, selle jutu järgi ei ole Sa mitte naiivne eurooplane vaid selgrootu lausloll pugeja, kellel ei ole olnud, ei ole ega ka ei tule oma seisukohta.
Õige sm Lepa!17. august 2014, 20:30
Kõik kes ei teeni Venemaad ja Putinit ongi selgrootud lauslollid pugejad, saksa tähtedega kirjutavad lääne ees lõmitavad! sellised reedavad koha meie Putini Suure Asja!
Kelle seltsimees?17. august 2014, 22:05
Lepa ei lömita kellegi ees,sina.kellel peale kirbuaju juuste all midagi pole.Selle asemel,et siin ajuvabasid loosungeid kribada,vöiksid "Esteetika käsiraamatu" läbi lugeda.Sealt leiaksid pisut öpetust,et suure auditooriumi ees,veel enam uudiste portaalis, söna ei vöeta kui midagi öelda pole ja kui aru ei saada,millest jutt käib!
Edgari seltsimees17. august 2014, 22:12
Mina lugesin jälle läbi "Tõde Eestist" kõik köited ja olen Nõmme raadio, Tallina TV ja Raimo Aasa fänn!
mumm17. august 2014, 19:59
ja minu tagasihoidlik, siiras ja sel hetkel täiesti õigustatud kommentaar kus ma nimetasin katrinit lehmaks oli kustutatud valve blond-tsensori poolt!