Inimesed

"Lahutus on kallis. Su süda kistakse rahakoti kaudu rinnust välja." (11)

LISA KOMMENTAAR

J. 14. august 2014, 16:05
Lahutus on kallis. lapsed on kallid.. ohjahh, kulla mees, aga siis ei maksa suhtes olemisest unistadagi! Kuna kaudselt n2itab ta ka s6rmega laste peale, kuna nood l2ksid talle kalliks maksma!
Ja mida juttu veel rollidest, mida ta tegelikult teha ei tahtnudki!!!! Et siis t66tas vastumeelselt? Huvitav, mismoodi see teeseldud n2itlemine siis veel v2lja n2eb? :D Aga jah, raha p2rast ollake ju k6igeks valmis! Aga kui rollide kvaliteet langeb, siis miks talle seda miinimumigi maksti, oleks v6inud ju simulandi panemise eest ainult 10% maksta! No kyll on mehed ihned ikka selle rahakese peale! N2ideldakse ka suurest motivatsioonipuudusest, aga IKKA n2ideldakse! Peaasi, et pappi voolab, aga kvaliteeti pole kuskil!
Urrr14. august 2014, 19:13
See kui ebamääraselt palju naine raha tahab pelgalt seetõttu, et sul seda on - on vale.....
14. august 2014, 19:28
Ei maksa suhtes olemisest unistadagi ?! Sinu jaoks tähendab "suhe" mehelt raha väljapressimist. Mõni töötab ka koristajana, et peret üleval pidada, tähendab, et kui selle inimese suur unistus ja unelm ple koristamine, tuleb talle "simulandi panemise" eest 10% maksta? Äärmiselt loll loogika.
ja-ja14. august 2014, 14:08
kirg on see, mis paneb rahaga lehvitama.... neid lapsehoidjaid meilgi meeste mõistust peast püksi viinud ja selle eest tulebki maksta.
Mida allapoole mõistus kukub, seda rohkem see maksma läheb, sest mehed peavad ikka ajudega raha tegema.
Lp. kirjatsura triin tael14. august 2014, 13:08
Olge nii kena ja lugege ikka enne oma postitus üle, kui teistele lugeda annate!
Kõigepealt pean ma lugema, et filmistaari kolmas abikaasa magas kõrvaltoas, kui koletu sündmus toimus ning järgmises lõigus võin lugeda , et staari abikaasa oli läinud hoopis linna peale. Assistent siseneb omapäi korterisse ja leiab armastatud näitleja surnukeha.
Tõesti, lugege enne ikka üle, mida kirjutate, enne, kui oma soperdise avaldate!
....14. august 2014, 11:21
kurb küll, kuid - see on vaid ühe poole kibestunud seisukoht. Need eksabikaasad olid mõlemad tema laste emad. Ja need naised olid mitmeid aastaid selle andeka näitleja esimesed toetajad, et ta sai sellist tööd sedasi teha. Suhtes ei ole kunagi ainult üks pool. Kui mees on krooniline sõltlane, siis ei saa selles sugugi naisi süüdistada. Kui naistele läkski suur rahahulk, siis pääses see rahahulk lihtsalt mõnuainetele kulumisest.... Karm, kuid tõsi. Olen ise kõrvalt näinud, kuidas hea haridusega edukas ja korraliku karjääriga mees kogu oma elu vahetab joomarluse vastu ja kuigi lähedased püüdsid teda igati aidata, korduvalt ka ravile saates, siis - lõpp on ikkagi kalmistul. Naine (teine abikaasa, tõeliselt hea inimene) oli esimene, kes välja tõsteti, sest segas joomist ja ei sobinud joomasõpradega ning uute armukestega...
moor14. august 2014, 10:55
Huvitav jah, aga kui mõni naine juhtub lapsega üksi ja toetuseta jääma, on ümberkaudsed kiirelt teda hukka mõistmas. Et vaadaku enne, kellega tegemist teeb!
Igaüks vastutab ikka ise oma elu eest.
G14. august 2014, 10:10
Tema näost oli näha, et teda tapab ebainimlikkuse pealetung !!! Ta ON haruldaselt lahe INIMENE !
õige mees14. august 2014, 09:24
Muidugi ei ela mees oma elu ise ega tee oma otsuseid-valikuid ise. Meeste elus otsustavad kõik naised. Mehel ei ole oma elu kohta midagi ütelda ja ta ei saa seal miskit otsutada. Ainus, kel mingi otsustusõigus on, on naine. Mees lihtsalt ei saa midagi teha. Mees on vaene süütu heatahtlik lapseke, keda emme hoiab joonel - ja kõiki vastuseid küsige emme käest. Tema käes näed emme võttis raha ära. Õudne lugu, mida kõik võivad teha naised - ja mehed lihtsalt ei saa teha midagi.
# ABIELU14. august 2014, 08:47
See on meeste unistus ainult, et üle keskea neid armastatakse... oo ei,....... nii nimetatud armastus on kas mugava elu,.... positsiooni või rahakoti sisu vastu ja ei mingit pampersivahetust vanaduses, keskiga on meestele "lollide mängumaa"
Internatsionaal14. august 2014, 08:34
kui paaiskab tasumise ääike
kõik ahned naaaised laaaialiii
ei sellepärast kustu päääike
vaid paistab nii kui ennegiii