Kim Kardashian Foto: AFP / Scanpix
Inimesed
13. august 2014, 12:27

56 kilo kaaluv Kim Kardashian pole oma kehaga rahul (23)

Hiljuti avaldas USA seltskonnastaar Kim Kardashian rea Twitteri-postitusi selle kohta, kuidas ta tahaks rasedusega tekkinud lisakilodest lahti saada. 

Kuigi teda peetakse maailma üheks kauneimaks naiseks, pole Kanye Westi abikaasa Kim rahul enda kehaga ja kurdab paksuks minemise üle, vahendab Daily Mail.

Hiljuti käis ta Ibizal peol, kus veetis aega koos supermodellide Naomi Campbelli ja Kate Mossiga. Kimile lähedase allika sõnul tundis naine end modellide kõrval lühikese ja paksuna. 

Allika sõnul ärgitas see kohtumine Kimi vedelikudieedile minema ning aina rohkem jõusaalis käima. Kimi enda sõnul kaalub ta 56 kilogrammi, kui ei ole sellega rahul ja tahab saavutada enda raseduse-eelse figuuri. 

5. augustil jagas Kim Twitteri vahendusel, et läheb raskesse trenni, et beebikilodest lahti saada. Seejärel lisas ta, et ei nimeta lisakilosid enam rasedusega seotud kaaluks, kuna see on vaid vabandus. Lisaks küsis ta enda jälgijatelt, kas ka keegi neist tunneb, et nende keha on pärast sünnitust muutunud. 

Mõnda aega hiljem lubas Kim hakata dieeti pidama ja tihedalt trennis käima.