Robin Williams filmi "Vanad penid" esilinastusel. Foto: Reuters / Scanpix
Tele
12. august 2014, 16:41

Muudetud kell 16.55!

TV3 teeb kummarduse Robin Williamsile, Kanal 2 ja ETV kava ei muuda (19)

Eile oma Hollywoodi kodust surnuna leitud Robin Williamsi näitlejatee jäi ilmselt küll liialt lühikeseks, kuid temast jäi siiski maha mitmeid menukaid filme, mille näitamisega meenutavad Eesti telekanalid lahkunud näitlejat. 

Lähinädalatel võib Eesti kanalitelt näha mitmeid Robin Williamsi filme.

TV3 on teinud seoses Williamsi surmaga kavamuudatuse ning sel reede õhtul on eetris film "Meie issi, proua Doubtfire" ("Mrs. Doubtfire"), kus Williams mängib pereisa, kes pärast oma laste hooldusõiguse kaotamist kehastub lapsehoidjaks, et oma lastega rohkem aega koos veeta. 

Kel film nähtud, saab komöödiameistri loomingut meelde tuletada. Kes filmi varem näinud pole, võib veel kadunud Williamsi fänniks hakata. 

Kanal 2-e programmidirektori Olle Mirme sõnul on nende kava lähipäevadeks juba paigas ning täna-homme-ülehomme enam kavamuudatusi teha ei jõua. Ta lisas, et nende sõsarkanal, Kanal 12 plaanib 2. septembril näidata filmi "Veerev segadus" ("RV: Runaway Vacation"), kus Williams samuti kaasa teeb. 

Siiski ütles Mirme, et see film on kavasse juba varasemalt planeeritud ja Robin Williamsi surmaga selle filmi näitamine seotud ei ole. 

ETV2-e peatoimetaja Marje Jurtšenko sõnul ei ole avalik-õiguslikul televisioonil plaanis Williamsi filme näidata. "Vaatame, kas meil üldse tema filme on, see on pigem kommertskanalite teema. Hetkel pole sellest juttu olnud, seega pigem mitte," ütles ta.

"Pigem üritame Eesti suurkujusid meeles hoida," lisas Jurtšenko.